Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
wind napisal/-a:
solatka napisal/-a: Koooončno mi je ratalo uredit avatar.
Pa še "original" je, direkt iz moje majčke :D

Heh, tole je zlo čudn polž, zgleda kot modri dirkač s hiško. :D

Ja no sej... tole JE modri dirkač pod krinko :lol: (bemtiš, če pa ne znam drugega kot prerisovat noooo :? :oops: )

POlžek na slikci je pa luštkan.
Nazadnje spremenil solatka, dne 06 Avg 2008, 15:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
wind napisal/-a:
solatka napisal/-a: Koooončno mi je ratalo uredit avatar.
Pa še "original" je, direkt iz moje majčke :D

Heh, tole je zlo čudn polž, zgleda kot modri dirkač s hiško. :D

BTW, zadnjič je ena polžka pozirala pred mojim fotoaparatom:

Seveda je dirkač :wink: , saj smo polžki tudi hitri :lol: :oops: . ampak tale polžika je pa malo manj dirkaška kot naša Solatka :wink: :lol: . Aja, fotografa je gledala, pa je malo postala in pozirala :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst sem si danes vzela čas in uživala v naravi, vmes pretekla nekaj km... predvsem pa sem uživala ;)
mejte se :juhuhu:
Uporabniški avatar
 majcha72
Polžke in polžki,

JAZ GREM NA DOPUUUUUUST :lol:

Poročam o tekaških zmagah. :) Če ne bo prevroče - za naslednjih 15 dni ni napovedanih manj kot nekajintrideset čez dan. Bo treba zgodaj vstajat :wink:

Pa zapomnit si moram, kje sem ostala - kakor tale tema hitro napreduje jo bom morala drugače kot s polžjim tempom prebrat, ko se vrnem, da bom dohajala. :)

Uživajte!
Uporabniški avatar
 lenči
Majcha, lep dopust in le poročaj kako je bilo lepo. Bomo nekateri obujali spomine :wink: .
Uporabniški avatar
 NellyPija
HeeY! :P
evo mene... nazaj z dopusta. Sedaj pa spet nazaj na progo... ha!
Lenči ...čisto OFF Topic... kako si vključiš tale tvoj podpis. Skreiranega že imam na tisti internet strani, ampak kje oz, kam ga daš na tem forumu?? :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
Nelly napisal/-a:HeeY! :P
Lenči ...čisto OFF Topic... kako si vključiš tale tvoj podpis. Skreiranega že imam na tisti internet strani, ampak kje oz, kam ga daš na tem forumu?? :oops:

Nelly lepo pozdravljena nazaj.
Greš na "tvoje nastavitve" in pod Podpis skopiraš internetno stran tekaškega dnevnika. Če se ti Podpis še ne pokaže, moraš še kakšen prispevek napisat, da se ti pokaže :wink: . Potem pa lahko dodajaš tudi svoje tekste itd.
Uporabniški avatar
 javor-18
Nelly napisal/-a:HeeY! :P

Nelly, še en post napiši in zadeva bo delovala kot ti je Lenči napisala. Saj bo.
Uporabniški avatar
 NellyPija
OK... bom še bolj pridno pisala 8)
Hvala obema za info.

Lenči... če bo vse po sreči, se vidiva v Celju na tekaškem treningu.... Upam, da ne bom največji outsider tam.. hehe...... Glede na to, da niti prave tekaške opreme še nimam... tečem kar v trenirki... nekot mi še ni tistih pajkic za nosit-se ne počutim ravno fajn v njih :oops: hehe.. Ampak tudi to pride...

Danes pa k novim zmagam na proti..... :arrow:
Uporabniški avatar
 lenči
Nelly napisal/-a:OK... bom še bolj pridno pisala 8)
Hvala obema za info.

Lenči... če bo vse po sreči, se vidiva v Celju na tekaškem treningu.... Upam, da ne bom največji outsider tam.. hehe...... Glede na to, da niti prave tekaške opreme še nimam... tečem kar v trenirki... nekot mi še ni tistih pajkic za nosit-se ne počutim ravno fajn v njih :oops: hehe.. Ampak tudi to pride...

Danes pa k novim zmagam na proti..... :arrow:

Nelly, super, pridi, bomo polžki lahko skupaj tekli :juhuhu: . Kakšen outsider neki, jaz sicer mam pajkice, ker mi ustrezajo, saj mi pošteno dol teče :oops: , ampak to sploh ni pomembno. Se že veselim, da prideš :wink: .

Aja, super, vidim, da je podpis uspel. Si bila pridna ta mesec, bravo.
Uporabniški avatar
 solatka
Hoj hoj!

Včeraj sem šla tečt. In to že ob 19.00. Madoniš je bilo vroče.

Prvič sem uporabila moje čudo od ure. Sem ugotovila, da je čist prepametna zame. Ko sem hotela pogledat svoj povprečni pulz, ga ni blo nikjer. Eh... bo treba še mal čičat pa čitat una navodila. :roll:

Sicer pa... sem kasneje ugotovila, da o pulzu pa res nič ne vem (koliko je normalni pulz med tekom).

Sicer pa sem že na poti do Bohinja. :D
Se vidimo tam. če pa ima kdo interes, pa naj se primaje do štarta eno uro pred štartom. Jaz bom tam. Pa moj polžek (na majici) tud.
Uporabniški avatar
 Tina1
Meni je tudi ratalo včeraj it laufat, samo 5 km, trasa po cesti kot vedno. Nazaj tema. Okoli roke imam samo odsevni trak v tem primeru. Kaka 2 km me je zbadalo pod desnimi rebri...pač dolgo nisem tekla v zadnjem času. Zdej počitek do sobote.

@solatka: te bom pa lahk po polžku prepoznala v Bohinju. Mogoče se uspemo srečat, mogoče kar med tekom, ker bom počasna.
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Hoj hoj!

Včeraj sem šla tečt. In to že ob 19.00. Madoniš je bilo vroče.

Prvič sem uporabila moje čudo od ure. Sem ugotovila, da je čist prepametna zame. Ko sem hotela pogledat svoj povprečni pulz, ga ni blo nikjer. Eh... bo treba še mal čičat pa čitat una navodila. :roll:

Sicer pa... sem kasneje ugotovila, da o pulzu pa res nič ne vem (koliko je normalni pulz med tekom).

Sicer pa sem že na poti do Bohinja. :D
Se vidimo tam. če pa ima kdo interes, pa naj se primaje do štarta eno uro pred štartom. Jaz bom tam. Pa moj polžek (na majici) tud.

Solatka, jaz sem rabila 14 dni, da sem se navadila na to čudo od ure :oops: in sem krepko preštudirala navodila. Sedaj pa gre, tiste stop funkcije in potem data za pregled sem že osvojila :wink: .

Tečem pa jaz s povprečnim pulzom okoli 165, če imam slab dan tudi manj (ali če grem namenoma 150), na tekmi pa čez 170. Maksimalni pa je odvisen od klancev :oops: , vročine.... in lahko na tekmi naraste tudi do 210.
Uporabniški avatar
 UršaR
Alo, polžki!

Spet je čas, da se malo oglasim. :D Včeraj tekla. Je bilo vroče, ampak sem pričakovala, da bo huje. Ker ni bilo sopare, je bilo kar znosno. Spet čakam na "korak naprej" kar se mojega teka tiče. Na morju sem prav čutila, da mi gre bolje, zdaj bi pa spet lahko šlo še malo hitreje, ane? Jutri me čaka tek z mojim najdražjim (no, njega čaka tek z mano :oops: ) in bojim se, da me bo gnal kot živino. Ampak kar je še posebej zanimivo - tega se prav veselim. :shock: Ker potem ugotovim, da sem pravzaprav več sposobna kot si mislim. :oops:

Uživajte in dober tek!

LP, Urša
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA