prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
 verdi
Sem čisto frišen tukaj, toda z že kar nekaj forumaškimi izkušnjami in imam dobrohoten nasvet: morda bi želeli, da teme, ki so nazadnje diskutirane pristanejo pri vrhu seznamov, znotraj področij seveda. Sicer je forum še relativno obvladljiv in ne preobilen, toda to bi ga naredilo še malo bolj uprabniku prijaznega. Čestitke pa seveda vsem aktivnim članom pri pisanju kvalitetnih prispevkov in sproščenosti (čeprav priznam, da mi je bilo mestoma kar nerodno --- kot bi zašel nekam v predverje spalnice... : :clap: )
Uporabniški avatar
 cyc
verdi napisal/-a:morda bi želeli, da teme, ki so nazadnje diskutirane pristanejo pri vrhu seznamov, znotraj področij seveda

:shock: :shock:

Ja kje pa so, če ne na vrhu? :shock: Z izjemo "sticky" tem seveda, ki niso nujno najnovejše, pa so vseeno na vrhu, ampak ostale teme jim sledijo po časovnem razporedu, kot je edino prav :?:

Evo primer s področja "oprema":

Prvi odzivi POLAR S625X
20 editor 390 3. 7. 2004, 22:47
vidkul
majice tekaškega foruma
29 janika 430 3. 7. 2004, 21:33
aleksander
NIKE AIR ZOOM ELITE
4 zure 86 1. 7. 2004, 14:38
superga
Zastava tekaškega foruma
6 Tuareg 229 28. 6. 2004, 22:10
Bor
 verdi
Ja imaš kar prav. je na koledarju prireditev toliko teh stikijev, da mi je cel ekran zakrilo. Še zmeraj mi pa pri odpiranju teme najprej vrže najstarejši post.
Bom kar utihnil. :ignore:
Uporabniški avatar
 cyc
To je pa res, ja, je kot kaže posebnost phpBB foruma ;) Lahko pa izbereš s pravim klikom vsaj to, da te vrže na zadnjo stran ... :D
Uporabniški avatar
 Staša
Kaj pa so to stikiji??? :shock:

Čist tko, za splošno izobrazbo me zanima... :)
Uporabniški avatar
 cyc
Ma, poimenovanje in razvrstitev tega ima vsak software za forum po svoje, mišljene so teme s posebnimi oznakami in ki ostanejo na vrhu seznama, ne glede na to, da ima morda kaka navadna tema novejšo objavo. Na tem forumu (phpBB2) so teme z velikim "i", pa klicajčkom. V angleški verziji se to imenuje "normal", "sticky" in "announcement", nastavlja pa to lahko samo moderator (in admin jasno). Ti bi morala o tem kaj vedet :twisted: :P :idea:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA