Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ero
sem ujel le konec. kar v redu. snemali so pa že pred EVACSom, ne?

knjiga je kul, če preskočiš Cokanov odnos do žensk (mati je prva press :) )

vodilna misel je itak - drži se premočrtnih športov - tudi to je včeraj poudaril, ne?
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
ja sem gledala oddajo, in ne vem kaj nisem bila navdušena. Morda je bila dejansko narejena za tiste ki ne tečejo in rabijo dodatno vzpodbudo ali kaj? Na trenutke je zvenelo kot da so v oddajo povabili zasvojence: "ja začela sem pred 30 leti .... in ne želim nehati... in nisem zasvojen....in ko nisem tekel/a sem bil kar depresiven....."

Tako da sem začela razmišljati smo tekači le zasvojenci na endrofine?
Tudi dr. Colkan je imel par čudnih medtod, sploh mi ni bilo všeč da je nenehno bluzil o neki dieti... :roll: Mislim Ok, sj hrana zelo pripomore k teku, oz zelo vpliva na tek, toda celo oddajo poslušati o tem mi je bilo zelo mučno.

Ok da ne bo samo konstruktivna kritika, bom napisala tud pohvalo. Pohvalila bi voditelja, ki se mu vidi da mu je tek zlezel pod kožo, in ostale goste sploh pa go. Kazimiro, ki je res neverjeno pozitiven človek, od katerega se z veseljem učiš.

:D Lp
Uporabniški avatar
 Pjotr
Ojla!

Zanimiva oddaja. Me je pa presenetilo, ko je Cokan razgrabljal, da v bistvu vsi ti energijski napitki vsebuhjejo citronsko kislino, ki preprečuje praznenje želodca.
Sicer pa, kdor je zamudil oddajo si jo lahko pogleda na http://www.rtvslo.si/polnocniklub/arhiv.php

Lep tekaški pozdrav
peter
 žverca
Sem tud jst gledala oddajo... Men se zdi pa Cokan izjemen! Res, da je ekstremist, kar se prehrane tiče, ampak pri svojih 77-ih izgleda boljše kot marsikdo, ki je pol mlajši od njega. Sem prebrala tud njegovo knjigo in mi je izredno všeč njegov odnos do življenja. Sama se sicer njegove (Ornisheve) diete nisem sposobna držat, niti ne bom poskusla, ampak kar se pa miganja tiče, se pa popolnoma strinjam z njim. Pa ne treniram triatlona... :)
 žverca
Aja, Ero, Cokanov odnos do žensk...
Ne vem, a si bral njegovo knjigo al ne, ampak iz nje je razvidno, da jih je blo kar ene par (malo morje!) pred mamo...Je kar na vsakih par strani kakšna nova :lol: :lol:
Je pa znano, da je "mama ena sama" :wink:
 klopotec
žverca napisal/-a:Sem tud jst gledala oddajo... Men se zdi pa Cokan izjemen! Res, da je ekstremist, kar se prehrane tiče, ampak pri svojih 77-ih izgleda boljše kot marsikdo, ki je pol mlajši od njega. Sem prebrala tud njegovo knjigo in mi je izredno všeč njegov odnos do življenja. Sama se sicer njegove (Ornisheve) diete nisem sposobna držat, niti ne bom poskusla, ampak kar se pa miganja tiče, se pa popolnoma strinjam z njim. Pa ne treniram triatlona... :)

Kako se pa prehranjuje?
Uporabniški avatar
 inny
Se mi zdi, da vegansko.
Uporabniški avatar
 pelvis
vegansko :lol:
človek ima pomoje zelo dobro razčiščeno kaj jé in zakaj ne, ni pa vegetarijanec ali kaj podobnega
Uporabniški avatar
 NaceM
pelvis napisal/-a:vegansko :lol:
človek ima pomoje zelo dobro razčiščeno kaj jé in zakaj ne, ni pa vegetarijanec ali kaj podobnega

Če bi jaz to jedel, ko imam celiakijo, bi umrl v roku pol leta do leto.
Uporabniški avatar
 mirko1
meni pa se je zdela smešna izjava, da smo tekači, ki ne tečemo po kultivirani podlagi (asvalt, beton) nekulturni tekači. vse ostalo pa je kul, še piščančja juhica, me ni motila 8) . sicer pa cokanu, kapo dol. takih in podobnih oddaj pa je itak premalo.
lp, mirko
 mojA
.. ha ha, a to je bilo to o nekulturnih tekačih. Mi sploh ni potegnilo, kaj je pa zdaj to :? no, lepa reč. Danes sem bila pretežno kulturen, malo pa tudi nekulturen tekač :lol:
 žverca
Mislim, da ni šlo za "kulturne" tekače, ampak za "kulturne" tekme (ko nehaš tekmovat, si čez 5 minut že lahko v klimatiziranem prostoru, kjer je poskrbljeno za osvežitev, medicinsko pomoč...) Dobra organizacija, pa to. Jaz sem vsaj tako razumela... :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA