Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 aisha
lepo je blo, zadovoljna sem s tekom, zaradi manjših kiksov pri organizaciji pa nič hudga - mene so po rezultatih absolutno razvrstili kar med moške, :lol: , po kategorijah pa prav, pa še kaj bi se našlo, zamuda pri startu, ... tko pač je, enkrat bolš, drugič pa mal slabše ...
dan sva s prijatlom, poleg teka, izkoristila na polno, probala prosto plezanje, plavala v jezeru, prekolesarila okolico po dolgem in po čez, tudi po takih poteh, kjer sva morala s kolesi na ramah v strmino, da sva potem lahko sploh kolesarila naprej, noro!!!! :o
drugo leto spet, seveda, zaradi teka in zaradi vsega, kar lahko še doživiš zdraven

lep pozdravček
aisha :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Bojan Ambrožič napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Najlažje je kritizirati, a ne? Sem prav razočarana, pa ne nad organizacijo. Šla sem tja, imela sem se super, uživala v vsakem prelaufanem kilometru, o času ne bom debatirala, je bil vsekakor boljši od pričakovanega. Glede na to, da teka ne gledam skozi minute in sekunde, ampak skozi to, da se imam fajn, da imam občutek, da sem naredila nekaj dobrega zase, pa da me je prijateljica v cilju objela in mi čestitala, brez da bi me vprašala za rezultat. Pa da sem spoznala nekaj TFjevcev, od katerih ni nihče jamral. Pa da so me izžrebali v srečelovu. Bučke so bile tudi dobre.
Če pa se je komu zafecljal jezik in je kje malce zaškripalo. Pa kaj zato.
Pridem spet. :laola

Mislim da je to tvoja prva tekma? Potem je tvoja kritika moje kritike nekonstruktivna, ker nimaš oprijemljive primerjave z ostalimi pririditvami. Zavračam očitke, da podajam (in to pomožnosti z veseljem) samo negativno zaznamovane kritike. Daleč od tega. Če pogledaš moje bloge, boš videla, da sem bil v vsaj 90% zadovoljen. Se pa najdejo ekstremi tipa UDIN BORŠT.

Tekaške prireditve smatram, kot obliko turističen potrošnje. In kot potrošnik želim za svoj vložen denar želim največ. Glede na višino štartnine sem pričakoval več, in to sem v oceni prireditve tudi označil.

Me pa veseli da ti je bilo v veselje tekmovati in da se še vedimo na kakšni dirki. Prepričan, da na bolje organizirani. ;)

Lep pozdrav

Bojan

Bojan, ni letelo direktno nate, ampak bolj na splošno. Slovenci pač to imamo v krvi, najprej je treba povedati vse negativno, potem se pa morda še kdo spomni na pozitivno plat življenja. Mislila sem bolj na to, tako da upam, da ni nobene zamere.
Sama sem vse skupaj resnično vzela za štos in ne za tekmo, štartnina gor ali dol. Za cilj tudi sama nisem točno vedela, kje je, moja ura je pokazala še malo daljši čas od tistega v uradnih navedbah.
Pa še to, kot je nekdo že napisal, danes lahko naprej norim, sem ravno z biciklom nazaj s sedla vrh Bače, jutri še ena tura, nato pa nazaj v rutino.
Uporabniški avatar
 cizek
Predstavljajte si, da bi ob pol desetih organizator rekel: "Konec prijav." Kako bi se zdelo tistim, ki so se le malo prej postavili v vrsto? Ker pač niso prišli nekoliko prej zaradi razmer na cesti ali česarkoli drugega. Jasno, da se štart zavleče, kajne?

Sploh pa, ali je kdaj vsem vse prav? Kar lotite se organizacije kake take reči, pa potem povejte...

:)
Uporabniški avatar
 raf
to je bil edini tek, kjer sem dobil dvojno porcijo hrane na koncu. Seveda so bili kiksi, ampak mene na splošno to ni motilo. Bo drugo leto bolje pravijo.
 gs1422
cizek napisal/-a:Predstavljajte si, da bi ob pol desetih organizator rekel: "Konec prijav." Kako bi se zdelo tistim, ki so se le malo prej postavili v vrsto? Ker pač niso prišli nekoliko prej zaradi razmer na cesti ali česarkoli drugega. Jasno, da se štart zavleče, kajne?

Sploh pa, ali je kdaj vsem vse prav? Kar lotite se organizacije kake take reči, pa potem povejte...

Pravila igre so bila objavljena že dva meseca pred tekom in vsem znana. Če je kdo zamudil prijavo oziroma dvig številke si je sam kriv. Če sem jaz lahko vstal ob petih zjutraj in peljal več kot 200 kilometrov ter prišel pravočasno je bilo verjetno možno priti pravočasno!

Včasih prav pogrešam JLA, kjer je bil red tak kot je moral biti. Tako kot se je reklo je bilo. Pa če je bilo prav ali ne. Če ti ni kaj pasalo si pa šel kamne razbijat. Klinca pa demokracija, ki je prinesla samo anarhijo. Red bi moral bit!
Uporabniški avatar
 Tina1
Meni je bilo čist lepo v Bohinju, edino štart se je malo zavlekel.
Pa na koncu, ko se je tako dolgo čakalo na rezultate...no, žrebanje je malo popestrilo tisti čas, pa še izžrebana številka ;)
Moj prvi tek okoli Bohinjskega jezera mi bo ostal vseeno v lepem spominu.
 AinE
Tega teka sem se udeležila že četrtič. Tekli smo trije iz naše družine. Ker smo v Bohinj prišli pravočasno, nismo imeli nobenih težav s parkiranjem in prijavami. Po startu je na tem teku vedno gneča, ampak do zožanja potke pod Pršivcem se več ali manj že uspemo razporediti. Letos sem tam tekla v zelo »homogeni » skupini tako, da je bilo zelo malo prehitevanja. Če je bil kdo pred mano počasnejši, sem ga prosila, da me spusti naprej in vsi so se ob prvi priložnosti prijazno odmaknili. Prav tako pa sem se sama spustila naprej hitrejše, takoj ko sem opazila tako željo. Mislim, da je bilo letos še blata manj kot prejšnja leta. In tudi punce smo dobile ta prave ženske majčke :D . Barva je nama s hčerko še posebej všeč. Zadovoljni smo bili tudi s hrano, vsebino v vrečkah, okrepčevalnicami, obdaritvijo otrok... Mogoče je bilo le ozvočenje nekoliko slabše :oops: .
Hvala ŠD Stara Fužina in vsem, ki ste pomagali pri organizaciji :arrow: prijetno smo se počutili v vašem koncu. Naslednje leto spet pridemo, E.

Še Bojanovemu očetu se zahvaljujem za slike.
Uporabniški avatar
 Popaj
cizek napisal/-a:Tule je nekaj slikc.

http://cizek.moj-album.com/

Pa jo imam, sliko namreč: Hvala! :D
Šala dneva: Šele na sliki vidim, da sem bil tako hiter, da mi je kapo skoraj odpihnilo.

Dober tek vsem skupaj! :D
Uporabniški avatar
 cizek
Tako hiter, da te je moj fotoaparat komaj ujel.

Uporabniški avatar
 samostojni
No še moji občutki, po pripravah z Radolco na vikendu nad Davčo se je poznalo za dve minuti bolje kot lani (smo bili pa res sam dvakrat na vrhu Črnega vrha) pa še takrat smo kakšno lisičko najdla vmes med tekom, je bilo pa lepo zato se ti zahvaljujem Radolca za povabilo - pa še kdaj, sej se z Lovrotom da mal poigrat pa pol skupej kakšno pivce spit za hidracijo...

Res je bilo napisano veliko različnih občutkov in prav je tako, saj vsak gleda na isto stvar skozi druge oči....... :lol: :shock: :shock:

Pričakal nas je lep dan....topel, sončen brez megle....
Ste kaj opazili, kako so bili zeleni gozdovi, kako mirno je bilo jezero, pa kakšno sožitje stopal in gležnjev z koreninami in blatnim skalovjem je bila pri večini tekačev na drugi četrtini teka po potkah, pa spodbude gledalcev, ste kaj pomislili, kaj bi bilo če nebi bilo.....policista tam pri prečkanju ceste, ga je kdo pozdravil morda kaj v smeh spravil....pa ko smo tekli že nazaj po makadamski pešpoti, kjer so nekdaj bile še cele luči v tleh, sedaj pa se lahko res poškoduješ na njih, če jo spregledaš, pa kako je še zmeraj zadnji del dvignjen in na koncu lep spust, ko daš lahko še vse iz sebe do cilja, :oops: :oops: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :cast: :laola :rol: tam pa vesele obraze okoli sebe pa rokovanja sotekačev, pa še kaj se najde...

Najlepše pa je bilo skok pri kozorogu v prijetno hladno toplo jezero pa plavanje čez zaliv tam pa na skalo par parkrat skočit v čisto zeleno modro globino :rol: :cast: :clap: pa nazaj spet do obale pol pa še na zasluženo pivo pa repete na prehrani.:toast: :beer:

Ali pa uživati pri opazovanju sproščenih vragolij padalcev nad jezerom....

Vse to se je dalo koristiti ta dan... :lol: :lol: skupaj s tekom.....jest sm.

Zakaj se bi zmerej sam mudilo nekam ......čas tko prehitro teče nam vsem....

Pa še naprej lep dan
 ton
Še moje poročilo. Tekaško sem besen: zagnal sem se ko brez glave za prvaki, ki pač niso moja kategorija, in to plačeval vse do cilja. Kot ponavadi ob teh prilikah si skušam zamisliti, kako bi ob razumnem teku na neki točki prehitel tepca z isto cifro... Naslednje leto. Kvapa.

Organizacija je bila korektna. Res sem Bohinju pripravljen vse odpustiti, ampak v bistvu je bilo vse, kar je bilo treba. Žal mi je, da že ob 13. ponovitvi še zmeraj ne vemo, koliko je dolga proga, da so rikverc izmerjeni samo zadnji 4 kilometri (izgubil se je še tisti znak iz prejšnjih let, kje je polovica proge), in da so - edini korak nazaj od prejšnjih let - malčki brez razloga čakali na podelitev skupaj s tavelkimi, torej v bistvu čez dve uri in pol, kar je seveda povsem narobe.
Na bolje: uvedeno otroško varstvo, že ob prijavi možen vege meni (in bogami, v deželo krompirjevke, kraljestvo zaske in v kraje, kjer so žganci izgovor za ocvirke - tja je bučke kanček težje uvajati: nota bene pogled na tisti volovski kadaver je bil cela tragedija), razbitje dolgotrajnega čakanja zaradi ročnega merjenja na rezultate s srečelovom - ma jaz in moje dame smo odnesli vsaj toliko kot minula leta. In to brez zadetka na srečelovu, da ne bo pomote. Očitno me je oni zgoraj slišal, ko sem bentil čez brikete.
Uporabniški avatar
 Laufer
:arrow: Ton si bil prehiter, da bi videl tisto z oznako še 5 km
:arrow: dolžina 11,1 km (Garmin 405)

Prav lepo je bilo. Na začetku počasi, na kritičnih delih proge tempo tudi čez 6,15 min/km :oops: . Ne glede na to, da sem bil počasen in zelo pazliv sem skoraj padel. Ko smo prišli na jaso sem močno pospešil na 4,30 in v tem tempu do cilja. Na koncu še finiš in pred seboj v cilju zagledam Razy-ja, ki je startal v prvi bojni liniji.

Po teku obvezno ohlajevanje v jezeru, polnjenje trebuščka in sončenje.
Uporabniški avatar
 Radolca
Pozdravljeni,
V soboto sem kar "dobro žgal" okoli bohinjskega jezera in kasneje prav tako "dobro žgal" pivo. Zato sploh nisem sledil, kaj se je in kaj se ni dogajalo na razglasitvi. Lanski rezultat sem poipravil za dobre tri minute, kar je več kot odlično.
Videl sem veliko TF-jevcev, pa jih nisem hotel motiti, ker sam nisem imel TF-jevske uniforme.
Kaj pa polžja sekcija :?:
Je bila udeležba v popolni postavi :?:
Uporabniški avatar
 lenči
Radolca napisal/-a:
Kaj pa polžja sekcija :?:
Je bila udeležba v popolni postavi :?:

So bile, večina pa jih je poročala pod Polžjo sekcijo - kam gremo na tekme :wink: , nekaj pa zgoraj :lol: . Nujno rabimo majčke, da se nas bo bolj videlo. Čeprav moj polžek na kapici so pa Tfjevci prepoznali takoj :wink: . No, sam po zagorju nas je tekalo veliko manj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA