prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 bluy
Iščem kakšen etui, ki bi se pripel na roko ali okrog pasu oz. nekaj takšnega, da me mobitel ne bi preveč oviral med tekom. Sem že videla take stvari v trgovinah, ampak sedaj ko bi rabila to kupit, sploh ne vem v katero trgovino naj grem pogledat.

Ima kdo še kakšno idejo kam spraviti mobitel med tekom?
Nazadnje spremenil bluy, dne 10 Avg 2008, 23:49, skupaj popravljeno 1 krat.
bluy napisal/-a:Iščem kakšen etui, ki bi se pripel na roko ali nekaj takšnega, da me mobitel ne bi preveč oviral med tekom.
Kdo ve, kje bi kaj takega prodajali?

Če kupiš torbico za okrog pasu za bidon, je ponavadi tudi prostor za drobnarije pa tud mobi bi notri počakal :oops: :oops:

Vzameš kakšen trak za okoli roke in kakšen etui za mobi, pa malo se potrudiš z šivanjem al pa k šivilji ali čevljarju da zašije skupaj pa bo.

Še najlepše na teku pa je če tečeš, se prepustiš užitkom v naravi 8) 8) :lol: 8) 8) , srečaš kakšne somišljenike med tem al pa tudi ne, uživaš brez da bi kaj razmišljal, saj misli same pridejo in grejo skozi pa te poneso u svoj svet, pa tečeš.........pol pa :-(( :bum: :wc: :bum: :-(( :-(( ......telefon zazvoni in vsega je ......spet smo v svetu hitrosti in ma kva naj rečem, mesto zanj se najlažje doma najde pa se potem pogleda na neodgovorjene klice, tisto urco al pa dve tko ne bo sveta konec, pa vse itak počaka.

To so ene variante za mobi, ki v bistvu ni tko potreben med tekom razen če si medtem na kaj zelo pomembnega potrebna sprejeti, kar pa dvomim.

Pa naj ti kaj od tega prav pride, mal poglej okoli trgovin z mobiteli mogoče se kaj skombinira , čeprav ti želim zadnjo verzijo, se mi zdi še najbolj priročna, da si čas vzameš samo zase, pa se prepustiš teku, pa dihanju, pa iskanju pravega tempa, pa marsikaj se da še ugotavljat...... :clap: :lauf: :lol: .

Odločiš se pa tko sama kaj boš poiskala ali uživala....

Lep dan
bluy napisal/-a:Iščem kakšen etui, ki bi se pripel na roko ali okrog pasu oz. nekaj takšnega, da me mobitel ne bi preveč oviral med tekom. Sem že videla take stvari v trgovinah, ampak sedaj ko bi rabila to kupit, sploh ne vem v katero trgovino naj grem pogledat.

http://www.superge.si/html/svn/4460689-AA.shtml

Tule imaš spletno trgovino...
Jaz sem to kupil ženi, včasih pa si sam sposodim. :)
 bluy
Se strinjam, da je najlepše teči in opazovati naravo in se za tisto urco malo odklopiti in tako sprostiti. :D Ampak, včasih pa je vseeno bolje imeti telefon s seboj, tudi zaradi varnosti.
Uporabniški avatar
 RoKo
Se ne pustim motiti, zato je moj mobi med tekom doma. Res pa zna priti prav, v primeru kakšne nebotigatrebanezgode.
Uporabniški avatar
 natasa
bluy napisal/-a:Se strinjam, da je najlepše teči in opazovati naravo in se za tisto urco malo odklopiti in tako sprostiti. :D Ampak, včasih pa je vseeno bolje imeti telefon s seboj, tudi zaradi varnosti.

TELEFON IN TEK NE GRESTA SKUPAJ.
:nono:
VSAJ PRI MENI NE.
Uporabniški avatar
 NaceM
Meni je prišel telefon med tekom prav (res pa je, da je moj "tekaški" GSM malce večji od vžigalnika in ima funkcijo tako radia - včasih poslušam poročila, kot MP3 playerja in seveda GSMa), ker sem poklical ženo, po tem, ko sem si zvil nogo in res nisem mogel priti do doma (tudi odkrevsat ni šlo).
Uporabniški avatar
 Vreme
Sam imam odlično torbico za okrog pasu. na eni strani je prostor za flaško na drugi za gsm, ima pa tudi dva velika žepa. A pri meni ni vprašanje kam dati mobitel, ampak kam dati ključe od avtov. Sem jih zadnjič izgubil in jih čez 12 ur našel sredi ceste (beri kolesarske poti v Avstriji)) :cast1:
Uporabniški avatar
 NaceM
Vreme napisal/-a:Sam imam odlično torbico za okrog pasu. na eni strani je prostor za flaško na drugi za gsm, ima pa tudi dva velika žepa. A pri meni ni vprašanje kam dati mobitel, ampak kam dati ključe od avtov. Sem jih zadnjič izgubil in jih čez 12 ur našel sredi ceste (beri kolesarske poti v Avstriji)) :cast1:

Jaz si ključe (če jih ni seveda prevelik šop) kar privežem na zanko, s katero si zategneš hlače.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA