prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
Uporabniški avatar
 dexi27
Odličen copat za Ljubljanski maraton :D, a res ni nikogar, ki bi jih rabu al ste si na razprodajah nabavli tako velko zalogo, menda ja ne :cry:
Uporabniški avatar
 Laufer
Samo še številko copata objavi pa se bo kdo javil :lol:
 Juster
Sem ravno gledal ta model za nabavit. Samo kaj, ko rabim 2 št. večje.
Me pa zanima, zakaj jih prodajaš. Je kaj narobe, da nisi zadovoljen z njimi, so ti premajhni, preveliki? Da vem, če se mi jih splača nabavit. Drugače se bom raje odločil za kak drug model.

Hvala za odgovor...

LP :wink:
Uporabniški avatar
 dexi27
Vrhunski model, hiter in lahek, ter dovolj blažen, vendar pa mi povzroča težave, ker z levo nogo kar močno proniram in imam zarad tega bolečine, tako, da bom poskusil Mizuno Elixir.
wave precision uporabljam že eno leto. imam ga za daljše tekme, trening tempo teka in intervale. za tek po ostrih in tdebelih kamnih oziroma grobem makadamu se mi jih zdi mal škoda, ker so že precej tanki in hitri, za takšne teke imam raje wave rider 10. imel sem tudi precision 3,5 in 6, ki so bili v redu(1997 in dalje,; sedaj sem pa za dolge teke nabavil precision 8 in z grozo ugotavljam da je čevelj zanič. Ena glomazna plavutka. To je namesto uteži na gležnjih, videl sem da jih eni na forumu uporabljajo...potem pa imajo bolečine v kolenih. Naslednjič bom prav tako poskusil elixir 2 -mogoče bo že 3. Po mojem so podobne precision. Imam tudi race - idaten 3, te pa so mi že prelahke za mojo težo (190cm/80 kg). Prav pridejo za tempo 3.45 min/km in hitreje, saj res stimulirajo tek po prednjem delu-obratno kot plavutka precision, ki prav stimulira da padeš na peto - te kupite če imate 100kg in tempo počasneje kot 5 min/km.
ales.berce napisal/-a:wave precision uporabljam že eno leto. imam ga za daljše tekme, trening tempo teka in intervale. za tek po ostrih in tdebelih kamnih oziroma grobem makadamu se mi jih zdi mal škoda, ker so že precej tanki in hitri, za takšne teke imam raje wave rider 10. imel sem tudi precision 3,5 in 6, ki so bili v redu(1997 in dalje,; sedaj sem pa za dolge teke nabavil precision 8 in z grozo ugotavljam da je čevelj zanič. Ena glomazna plavutka. To je namesto uteži na gležnjih, videl sem da jih eni na forumu uporabljajo...potem pa imajo bolečine v kolenih. Naslednjič bom prav tako poskusil elixir 2 -mogoče bo že 3. Po mojem so podobne precision. Imam tudi race - idaten 3, te pa so mi že prelahke za mojo težo (190cm/80 kg). Prav pridejo za tempo 3.45 min/km in hitreje, saj res stimulirajo tek po prednjem delu-obratno kot plavutka precision, ki prav stimulira da padeš na peto - te kupite če imate 100kg in tempo počasneje kot 5 min/km.

Hvala za izčrpno informacijo.....

LP vsem :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA