Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 bobr
Odlični ste bili.
Jaz sem se vlekel po progi z poškodovano taco :oops: Neumnost da je ni večje. No ja...

Drugače organizacija na vrhuncu le vroče je bilo. Kot da niso mogli tisti oblaki ostati do cilja :)
Uporabniški avatar
 tae
Jao bobr, brez zamere, ampak kdaj bo tebe pamet srečala. Kar rineš na tekme, kljub tvoji poškodbi. Ne glede na nasvete mnogih, še vedno rineš z glavo skozi zid. Bo to prineslo tvoj nadaljni napredek ? Bo mogoče jutri ali čez en mesec konec sveta ? (upamo, da ne). Verjetno si misliš, da ti vsi le nekaj utrujamo in da je lahko biti pameten, dokler se nam ne zgodi kaj podobnega. Verjemi pa, da so naši nasveti dobronamerni. No, na koncu bo odločitev itak tvoja. Želim ti sanacijo poškodbe s počitkom in če bo vse po sreči se vidimo konec meseca v Domžalah na štadionu.
Uporabniški avatar
 bobr
Sam vem da je bila napaka a vseeno sem šel probat če bo šlo in itak ni šlo.
Odpovedal se bom vrbskemu jezeru in še kaki planirani tekmi. Tudi v domžalah žal ne bom tekel. Bo treba sanirat tole poškodbo čene lahko kar pozabim na jesenski del sezone :(
 docca
Po tekmi sem videla tipa, ki mi je padel v oči, ker je bolj težko hodil. Ampak se mi je zdelo, da sem ga videla tudi na štartu. In se mi je še prav čudno zdelo, kako je ta prilaufau v Zagorje.
Če si bil to ti - dober si!
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz sem bil tisti z modro polimano desno taco. Ah nič dobrega ni bilo :?
Uporabniški avatar
 lenči
Bobr, TF predpisuje obvezen počitek in sanacijo poškodbe :wink: . Ne se hecat, zdravje je prvo. Sem bila malo šokirna, ko sem te videla na tekmi. Bolje zdaj pavza, kot potem dooolga. Še dobro, da si srečno pripeljal domov.
Uporabniški avatar
 lenči
Zadovoljna, ker so organizatorji med rezultati uvrstili čisto vse, ki so prišli v cilj, tudi tiste, ki smo tekli počasi in prišli po odprtju ceste v cilj. Polžja sekcija je premagala progo in zmagala :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 bobr
lenči napisal/-a:Bobr, TF predpisuje obvezen počitek in sanacijo poškodbe :wink: . Ne se hecat, zdravje je prvo. Sem bila malo šokirna, ko sem te videla na tekmi. Bolje zdaj pavza, kot potem dooolga. Še dobro, da si srečno pripeljal domov.

Hvala :wink:
Saj vozit ni problem ker na motorju lepo noga počiva. Še dobro da nisva šla čez Litijo...
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Kar zadovoljen z mojim tretjim nastopom na tem teku, vročina ter malo prehiter tek na začetku sta mi verjetno preprečila, da bi se spustil pod 40 min...pa drugo leto, super organizirana prireditev, pogrešal še kakšno postojanko ob progi... :roll: , vsem hvala za družbo, ter čestitke za odlične rezultate :cast: :clap:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Organizacija o.k., lep tek, definitivno se vrnemo naslednje leto :lol: !

Pa čeprav so tile kratki teki zame mučenje !!
:oops:

lp, Nataša
 mausi
lenči napisal/-a:Zadovoljna, ker so organizatorji med rezultati uvrstili čisto vse, ki so prišli v cilj, tudi tiste, ki smo tekli počasi in prišli po odprtju ceste v cilj. Polžja sekcija je premagala progo in zmagala :juhuhu: .

bravo polžki, povsod smo zraven in povsod pridemo v cilj!!
 david30
tudi zame dober tek,veliko novih obrazov v zagorju(tu sem doma)ter klepetanje z semjulom katerega sem prej poznal samo prek foruma,tako da kr takšne teka naj organizirajo drugot in bodo vsi tekmovalci zadovoljni

ps semjul jaz sem pa 2x klobaso dobil tako da sem imel cel zašpilano ha ha ha

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA