Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana
Jaz pridem, prijavila se bom pa, ko pridem z morja :D
Uporabniški avatar
 lenči
No, vse kaže da bo nekaj tudi bolj počasnih predstavnic, no saj je še čas za prijavo, upam, da mi bo šlo.
Uporabniški avatar
 Loni
Lenči, če prideš ti, pridem tudi jaz, ker mi je malo slabo ob pogledu na tiste osebne rekorde. Sem se prvič spravila pod eno uro, pa se mi že to zdi ultra super. Nekje je pač treba začeti.
Spadam pa še zmeraj med juniorje, vsaj nekje :P
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Lenči, če prideš ti, pridem tudi jaz, ker mi je malo slabo ob pogledu na tiste osebne rekorde. Sem se prvič spravila pod eno uro, pa se mi že to zdi ultra super. Nekje je pač treba začeti.
Spadam pa še zmeraj med juniorje, vsaj nekje :P

Loni, prihodnji teden bom vedela sigurno in bom seveda objavila :wink: . Planiram že, sam sem četrtek in petek službeno odsotna takrat, pa moram biti sigurna, da sem v soboto doma. Bo pa to dober trening hitrosti pred Ptujsko 21ko. Sam upam, da se mi ne bo zvrtelo od krogov :oops: .
 mausi
hmm, mika me že mika, samo glede na mojo polžjo hitrost boste prej vse pospravili preden prilezem do cilja :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:hmm, mika me že mika, samo glede na mojo polžjo hitrost boste prej vse pospravili preden prilezem do cilja :oops:

Mausi, če pridem prej v cilj, bom glasno :laola navijala zate :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
Katastrofa, ko gledam te cajte, jaz sem končno uspela priti pod 6 minut na km, pa se mi že to zdi :laola
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM, Mausi, sedaj pa prijavit :lol: :wink: . Jaz sem pravkar poslala prijavi (sem prepričala še mojega da gre zraven). Prosim, pridite mi delat družbo v Polžji sekciji :wink: :oops: .
 mausi
lenči napisal/-a:LoniM, Mausi, sedaj pa prijavit :lol: :wink: . Jaz sem pravkar poslala prijavi (sem prepričala še mojega da gre zraven). Prosim, pridite mi delat družbo v Polžji sekciji :wink: :oops: .

glede na čase ki jih imate se mi zdi, da bom prišla rajši kot gledalka in navijačica :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Mausi, kar prijavi se in pridi odtečt, vzemi kot normalen tek, pa je :wink: :lol: . Se pa tudi navijačev in spodbujevalcev nihče ne bo branil :lol:
Uporabniški avatar
 Bali
Vidim, da so se ženske začele prijavljat. Malo še oklevam; predvsem zaradi "kroženja". Počakam še kakšen dan in se odločim.
Uporabniški avatar
 lenči
Bali napisal/-a:Vidim, da so se ženske začele prijavljat. Malo še oklevam; predvsem zaradi "kroženja". Počakam še kakšen dan in se odločim.

Hja, meni to kroženje tudi malo čudno zveni, ker ne vem, kako izgleda (ne tečem na stadionih), me menda ne bo "zvilo". Pa saj bodo navijači skozi zraven, da me bodo nazaj v progo porinili, če me bo zaneslo ven :wink: :lol: (pa ne zaradi hitrosti :oops: ).

Kar prijavi se, da bo dovolj ženskih predstavnic :lol: .
Uporabniški avatar
 Tina1
Pred časom sem tekala bolj po stadionu, ki ga imam pred nosom. Zdej pa sem začela rajši po polju in naravi. Dosti lepše. :)
Največ krogov, ki sem jih naredila, pa je bilo 21 (400 m), čas 51:13. Kakšen dolgčas!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA