Moderator: lenči

mausi
no jaz sem ostala doma in šla popoldan preganjat turiste na Bledu, iditoti si postavijo brisače na sredo poti... :twisted: no sej sem bila uvidevna in sem ničkaj po polžje skakakle čeznje....

lepo da ste uživale...sej malček mi je žal da nisem šla...se pa vidimo drugič...
a pride kdo naslednjo soboto na Bled na Poletov tek?
Uporabniški avatar
 Loni
Misliš na nedeljo, a ne? Jaz še malo cincam.
Uporabniški avatar
 lenči
No, moja naslednja uradna tekma bo na Ptuju 7.9. Ker grem na 21ko, bom vmes morala še kakšno daljšo razdaljo pretečt, kakšnega lepega hladnega dne :oops: . Blizu mojega doma ni trenutno nobene tekme, kam daleč pa mi časovno ne znese. Pa še druge "obveznosti" so :lol: .

In ker grem potem na 21ko na LM, se vmes ne mislim preveč preganjati, da bo vse šlo brez problema. Pa še Palmanova me mika novembra. Ena tekma na mesec je pa res zame dovolj. No, če jih vzamem kot trening itak ni panike.

Čeprav, povejte ali bo šla katera 31.8. v Domžale? Stadion in krogi mi sicer povzročajo vrtoglavico že ob sami misli, res pa je, da še nikoli nisem tekla na stadionu :oops: :lol: .
Uporabniški avatar
 Tina1
LoniM napisal/-a:Ojla vsem skupaj. S Solatkico in njeno prijateljico smo se našle, sama sem šla sicer po svoje, ampak v cilj smo prišle vse v enem kosu. Ultra super fajn, pa še mojo cifro so izžrebali.

No, včeraj v Bohinju sem tudi jaz srečala solatko. Že od daleč se je vidu polžek na majici.

Dan je bil lep, tek v glavnem tudi, sicer je bil kar težek, predvsem v predelu s skalami in koreninami, je bila pa senca tam. Nekje na polovici me je začelo bolet pod rebri in vseskozi s presledki do konca, zadnji km je bil prav muka zato, ampak sem kmalu prišla k sebi. Verjetno je to tudi posledica premalo tekanja zadnje čase.
Za rezultat sem bila zelo vesela, sploh pa da sem zmogla takšno zahtevno progo. :D
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
A se bo polžja sekcija TF kaj posebej pripravljala na LM? Imate v načrtu kakšne skupne seanse in skupno udeležbo? Poročajte. :hack:
Uporabniški avatar
 lenči
Bjkulinka napisal/-a:A se bo polžja sekcija TF kaj posebej pripravljala na LM? Imate v načrtu kakšne skupne seanse in skupno udeležbo? Poročajte. :hack:

Ker smo iz vseh vetrov, se bolj kot ne pripravljamo ločeno. No, nekaj jih teče v Lj, nekaj v Celju. Imam pa v načrtu septembra priti na kakšen ravninski K-Rožnik s sodelavko, če bo kdo med bolj počasnimi šel zraven. Pa se lahko takrat zmenimo.
 mausi
Bjkulinka napisal/-a:A se bo polžja sekcija TF kaj posebej pripravljala na LM? Imate v načrtu kakšne skupne seanse in skupno udeležbo? Poročajte. :hack:

tko kot pravi Lenči, več ali manj se mi zdi da smo solistke...no ja pri moji hitrosti me to tudi ne preseneča :oops: ampak nič hudega, tudi počasi se daleč pride...o tem, ali bom šla na LM in na kakšno razdaljo se pa še odločam... :? bo treba še kar pridno tekat do takrat...sicer pa: nekdo mora zastopat polžjo sekcijo in biti med zadnjimi - evo če bom šla, sem prostovoljka :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:

tko kot pravi Lenči, več ali manj se mi zdi da smo solistke...no ja pri moji hitrosti me to tudi ne preseneča :oops: ampak nič hudega, tudi počasi se daleč pride...o tem, ali bom šla na LM in na kakšno razdaljo se pa še odločam... :? bo treba še kar pridno tekat do takrat...sicer pa: nekdo mora zastopat polžjo sekcijo in biti med zadnjimi - evo če bom šla, sem prostovoljka :lol:

Mausi, ti ne boš nič zadnja na LM, ker jih pride vedno toliko takšnih, ki čisto nič skoraj prej ne trenirajo in se vseeno opogumijo. Takšna je moja izkušnja iz Radencev. Boš videla, kako boš prijetno presenečena :lol: . Lepo tekaj naprej in se bo vse izteklo super.
Uporabniški avatar
 solatka
Alo Polžki.

Da se še tu javim.
Sem prišla živa in zdrava iz Bohinja.

Malo razočarana nad organizacijo. Ampak načeloma je bilo kar fajn.

SEm že kmalu po štartu ostala zadaj. Nekje na sredi poti me je prešinilo, da bi si kr dala številko dol pa se odsprehajala do cilja. Ampak je bila samo trenutna misel. Do cilja sva prišli s kolegico. Na predzadnji postojanki z vodo, sem od smeha skor dušo spustila. So prostovoljci (domnevam) že pridno pobirali odvržene plastične lončke. No in midve pritečeva do mize, pa se zadere ena punca: "Ej pazite, dva sta še prišli!" men se je kar voda zaletela od smeha.
Sevede sva bili zadnji. Mal pred ciljem začne kolegica: "Ti, meni je pa nerodno! Upam, da ne bo nihče navijal, pa naju gledal!" Jaz sem jo tolažila(no pa sebe tud), da itak že vsi jedo, pa da nihče več ne navija.
Pritečeva do cilja tam pa: "Jeeej bravo!" Moja sestrična. Vsem, ki so jedli, so se bučke (al pa pasukj) zataknili v grlu. "O lej, ko sta še dve prišli v cilj. Bravo!"

No, pa sva bili v središču pozornosti. :oops: :lol: :lol:

Bučke so bile reees dobre. Pa une čokoladice tud.

Aja.... Tina in Loni, lepo vaju je bilo spoznati. SEm videla kar neki TF majčk, sam po tekmi se mi že ni dalo več cukat koga za rokav (no takrat so bili itak že vsi čistb preoblečeni in nerazpoznavni). :wink:
Uporabniški avatar
 Tina1
solatka napisal/-a:Alo Polžki.

Aja.... Tina in Loni, lepo vaju je bilo spoznati. SEm videla kar neki TF majčk, sam po tekmi se mi že ni dalo več cukat koga za rokav (no takrat so bili itak že vsi čistb preoblečeni in nerazpoznavni). :wink:

Solatka, tebe je blo tut lepo spoznat :)

Bi še povabila na en tek, ki bo v Postojni 23. 8. na 10 km (štartnine ni):
http://www.zmaj-ma-mlade.com/program/8/299

še potek trase in višinska razlika (kar hudi klanci zgleda):
http://www.rkv.rutka.net/clanek.php?ID=65

LP
Nazadnje spremenil Tina1, dne 12 Avg 2008, 10:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, no meni se je dogajanje glede pospravljanja :oops: zgodilo na DM teku, na koncu še rezultata s čipa niso prebrali (sem se zbunila), ker sem bla tko "zgodnja". Lepo, da sta prišli v cilj, da se je nekaj Polžkov spoznalo :lol: in da ste se imeli lepo.
Uporabniški avatar
 Loni
Tina1 napisal/-a: Bi še povabila na en tek, ki bo v Postojni 23. 8. na 10 km (štartnine ni):
http://www.zmaj-ma-mlade.com/program/8/299

še potek trase in višinska razlika (kar hudi klanci zgleda):
http://www.rkv.rutka.net/clanek.php?ID=65

LP

Ojla, sem pogledala progo, saj kako polovico smo "prelaufali" že v OŠ med urami telovadbe. Mi je hecno, ker to traso poznam še iz otroštva. Prehodila sem jo večkrat, pretekla pa še nikoli. Bomo videli, kakšno bo vreme v moji glavi takrat, ker naslednji dan pa je v PO z okolico tudi ena kolesarska zadeva, pa sem spet v dilemah.
Uporabniški avatar
 Tina1
LoniM napisal/-a:Ojla, sem pogledala progo, saj kako polovico smo "prelaufali" že v OŠ med urami telovadbe. Mi je hecno, ker to traso poznam še iz otroštva. Prehodila sem jo večkrat, pretekla pa še nikoli. Bomo videli, kakšno bo vreme v moji glavi takrat, ker naslednji dan pa je v PO z okolico tudi ena kolesarska zadeva, pa sem spet v dilemah.

Kakšna pa je proga, a je zahtevna za tek?? Se še odločam, če bi šla. Menda pa pride prijavljenih samo tam do 50 tekačev.
Uporabniški avatar
 Loni
Tina1 napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Ojla, sem pogledala progo, saj kako polovico smo "prelaufali" že v OŠ med urami telovadbe. Mi je hecno, ker to traso poznam še iz otroštva. Prehodila sem jo večkrat, pretekla pa še nikoli. Bomo videli, kakšno bo vreme v moji glavi takrat, ker naslednji dan pa je v PO z okolico tudi ena kolesarska zadeva, pa sem spet v dilemah.

Kakšna pa je proga, a je zahtevna za tek?? Se še odločam, če bi šla. Menda pa pride prijavljenih samo tam do 50 tekačev.

Po mojem jusu, veliko terena, manj asfalta. Je pa kar razgibana, to pa res.
 žverca
Tud jst razmišljam o Zmajevem teku. Hudih vzponov sicer ne "ljubim" preveč, ampak bi poskusla mogoče...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA