prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Kako trenirate raje?

SAMI
16
47%
V DRUŽBI
18
53%
 Andreja Zaviršek
Sem že mislila, da me bo Pajo prehitel. Ja, moram kar takole povedat. Tisti, ki se malo zanimate za kakšno vadbo, boste kar priznali, da smo med društvi najcenejši v mestu. Nižjih cen si skorajda že ne moremo privoščiti. Poleg tega, da smo najcenejši, imamo tudi zelo pestro lestvico popustov in ugodnosti, ki jih marsikatero društvo z višjimi tarifami nima. Če še enkrat bolj podrobno proučite našo celotno ponudbo, se boste verjetno kar strinjali, da za letno vadnino ali članarino lahko iztržite več, kot ste vplačali. :wink:
Uporabniški avatar
 Bor
Andreja Zaviršek napisal/-a:Sem že mislila, da me bo Pajo prehitel. Ja, moram kar takole povedat. Tisti, ki se malo zanimate za kakšno vadbo, boste kar priznali, da smo med društvi najcenejši v mestu. Nižjih cen si skorajda že ne moremo privoščiti. Poleg tega, da smo najcenejši, imamo tudi zelo pestro lestvico popustov in ugodnosti, ki jih marsikatero društvo z višjimi tarifami nima. Če še enkrat bolj podrobno proučite našo celotno ponudbo, se boste verjetno kar strinjali, da za letno vadnino ali članarino lahko iztržite več, kot ste vplačali. :wink:

hvala...ampak zadovoljen pa nisem z odgovorom..... :TF)

ps: sem pač zlo tečen človek, kaj čmo..takla mamo
Uporabniški avatar
 Bali
Andreja hvala za odgovor.
Danes sem trening izpustila, ker mi je tole malo pozno, oziroma zgodaj. Ob 19:30 imam namreč doma nujen opravek (moja punčka me rabi predno gre ajat). Sama laufam kasneje, in tako kot LoniM me tek pozimi (še) ne pritegne, zato ne vem kako bi se vam lahko pridružila. Ampak mogoče pa kdaj v prihodnje.
 Andreja Zaviršek
Bali živjo!
Jeseni in pozimi pričnemo, zaradi krajšega dne seveda, s treningi ob 18. uri. Tako, da se nam še vedno lahko priključiš. Treningi pa so prilagojeni tako začetnim kot tudi naprednejšim tekačem. Naš novi trener Matej Juhart je res velik strokovnjak! :wink: Pa še nekaj ti povem, meni se je od začetka zdelo čisto nesprejemljivo, da bi trenirala pozimi. Ampak ti lahko iz prve roke tudi to povem, da je zlo fajn. Na tvoje malo srčece pa ta čas, ko ti tečeš, lahko tudi kdo drug popazi, a ne? Saj trening ne traja tako zelo dolgo. Ti le pridi, te bomo veseli. :lol:
Uporabniški avatar
 Bali
Andreja Zaviršek napisal/-a:Na tvoje malo srčece pa ta čas, ko ti tečeš, lahko tudi kdo drug popazi, a ne? Saj trening ne traja tako zelo dolgo. Ti le pridi, te bomo veseli. :lol:

Trenutno ona še potrebuje nekaj kar imam doma samo jaz. :lol: Ampak kmalu, kmalu mislim da bo drugače in resno razmišljam o 1x tedenskem treningu z vami.
 Andreja Zaviršek
Razumem, no ko bo drugače, pa le pridi na miganje z nami. V družbi je vse lažje, več iztisneš iz sebe, vse je bolj zanimivo in zabavno! :wink:
 Andreja Zaviršek
Marko Vzorec napisal/-a:Ha pa sem bil na treningu, meni je bilo super, glede na to, da sem še na antibiotikih in imel še Šmarko za sabo danes, mi je šlo kar v redu. To je bil moj prvi "tekaški" trening, ker vse kar sem do sedaj delal, sem šel tekati, po določenem času nehal malo raztegnil in to je to, brez teh vaj pa 95% sprintov :lol: . Ampak je pasalo in še bo :wink:. Naslednji teden me ni se pa vidimo v Bohinju.
"Coach" je omenil, da nas je bilo malo na treningu, koliko vas je pa ponavadi?

p.s. upam da sem se pridružil pravi skupini, ker Dušan in nekaj drugih osebkov s TF majicami so tekli drugi skupini, katero je naša neumorno pozdravljala, ko so šli mimo.:roll:

Ne nisi se pridružil pravi skupini. MigiDurovci smo v tisti skupini, v kateri je bil Dušan. Dobivamo pa se vsak torek in četrtek ob 19. uri, pred vhodom v nove prostore RadiaDur, to je ravno na nasprotni strani vhoda v Tivolski bazen.
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
:roll: Komu sem se pa pridružil? Heh, no pa nasljednič.
Sam, ko sem prišel pred tivolski bazen sem tam videl skupinico ki se je grupirala, sem vprašal gospo če je to migidurjev trening in je odgovorila: Ja seveda,... Nisem nič več rekel samo tekel :P
 Andreja Zaviršek
Ja včasih smo bili skupaj s tistimi, sedaj pa so tisto Urbanovi tekači, mi na drugi strani bazena, pred vhodom v RadioDur pa smo res MigiDurovci. Tako, da naslednjič pojdi še malo naprej, da prideš do RadiaDur ali pa prej pokliči na št. 041 692 265. :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz sem tudi šla z onimi ta drugimi. In je bilo fajn.
 Andreja Zaviršek
Ja sej vem, kako je tam, fajn. Ampak pri nas je tudi. Se mi pa mal za mal zdi, da vas vabimo mi, greste pa z njimi. :cry:
Uporabniški avatar
 Loni
malo morgen vse skupaj, jaz sem šla k Urbanu že prej, pa povpraševala sem tudi zgoraj nekje, pa kar ni bilo odgovora. Samo zato.

In pri Urbanu mi je bilo všeč. Ne rečem, da mi tudi pri vas ne bi bilo oziroma ... Pa on tudi že ima tekaške dneve po Sloveniji, se je pa meni malo za malo zdela tale reklama s štartnino za tek okoli Bohinjskega jezera, brez drobnega tiska, ki je prilezel na plano malce pozneje.

Sicer pa - zakaj bi plačeval za nekaj, kar lahko v lastni režiji počneš sam. Oziroma skupaj z ostalimiTFjevci.

Urban me je pa čisto v redu skritiziral in povedal, kaj narobe delam.

Tako da naj se ti ne zdi za malo. Grem tja, kamor pač grem. Reklama gor ali dol.
Uporabniški avatar
 zlopi
5rca napisal/-a:hhhmmmmm ... glede na to, da smo na straneh Tekaškega foruma, pa da ne bo prepira, kaj ko bi vsi skupaj prišli na naše skupne treninge :?:

K-Rožnik ob torkih

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... 532#140532

Golada ob četrtkih

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... start=2295

cena :?:

sm pa tja kakšni piškotki za po teku :wink:

... ja zanimivo, da so tako interesantni ravno termini že utečenih tekaških srečanj TF :wink: ampak za kaj se gre je itak že Bof napisal ...
Lp, zlopi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA