Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

janči
Ojla!

Po jutranjem premisleku :roll: sem se včeraj odločila, da grem za spremembo namesto v Bohinj ali Izlake v Črno na Koroškem . Organizacija zelo dobra, navijačev ob progi tudi dosti, ljudje izredno prijazni in ustrežljivi,razglasitev rezultato ažurna in hitra, s svojim rezultatom na 10 km glede na konfiguracijo razgibane proge tudi zelo zadovoljna, vreme mi je bilo pisano na kožo, le udeležba bi bila v prihodnje lahko malo večja a kaj, ko je na isti dan več prireditev, z eno besedo, sem preživela lepo popoldne in priporočam tudi ostalim, da se tega teka kdaj udeležijo. :D
Uporabniški avatar
 dexi27
Tud jaz sem, tak kot sem napovedal šel v Črno in se udeleži tekme, letos 3jič zapored, pa prvič na 21 km.
Že na 10 km, je proga kar zahtevna no na 21 km, pa še bolj, tak da me je kar zmučilo, no še sreča, da nisem mel kakih posebnih ambicij, ampak sem vse skupaj vzel kot dober trening za Logarsko.
Organizacija vredu, prijazni organizatorji, pa še večerno druženje s prijatelji z Žerjava, ki so poskrbeli za regeneracijo po tekmi.
Mam pa občutek, da je blo teh 21 km mal dolgih al pa se motim :shock: , mogoč je mel kdo Garmina pa bo povedu kolk mu je nameril.
Uporabniški avatar
 miroR
Kakor lani,sem se tudi letos udeležil polmaratona Kralja Matjaža.Bilo je
kar nekaj znanih tekačev.Štart je bil ob 17,00 uri,vreme pa idealno za tek.
Rezultat izboljšal za 2 min.S tekom zelo zadovoljen.

:lauf:
Uporabniški avatar
 lonely
Po končanem Teku okrog Bohinjskega jezera,sem se odločil za izlet na
drugi konec Slovenije.Čez Avstrijo sem dokaj hitro prispel v Črno.Vmes
sem obiskal še spomenik povojnih pobojev v Bleiburgu.
Organizacija teka je bila odlična,prijavnina 8 Eur (majica,obrok,pijača).
Srečal sem nekaj znanih obrazov(miroR,....),pretekel 21-ko,ter spoznal
nove kraje in ljudi,premagal sebe in z tem opravičil namen teka.

lp
Uporabniški avatar
 Veggie
Je kdo meril 21-ko z garminom?
Uporabniški avatar
 dexi27
Je bla tud teb mal dolga, no iz zanesljivih virov vem da je 10ka, kar 10.8, no 21ka pa :?:
Tak da tud mene zanima. Ker mam Polarja 625 foot poda pa ne uporabljam, no povem pa lahk, da mi je nameril 215 višinskih metrov. Ja kar nekaj :shock:
Uporabniški avatar
 klatez
Desetka je bila lani po garminovo 10,69km...

klatez napisal/-a:...26. maraton kralja Matjaža 10k - 10,69km (11. avgust 07) Garmin FR 305...

Ko pa sem tekel 21km v Črni, pa še nisem imel Garmina (uf, je že daleč 14.8.2004)...

Sicer pa lahko malo "updejtajte" temo: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=6529

Saj bi jo jaz, pa letos nisem bil veliko naokrog...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA