Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 docca
Ksenija napisal/-a:mislim, da grem jst jutri zadnjič sprobat to progo..
Docca, proga na Jesenovo, pa na Klančiše in do Rove ter nazaj na Europark je tud moja, mogoče se kdaj srečava ;)
polžji pozdravček od članice Polžje sekcije ;)

Ksenija, me sva se večkrat srečali, ko sem še hodila zjutraj v Vine. Potem sem se prestavila nižje in te ne vidim več. Tvoja proga je zame prehuda.
Se pa vidiva v soboto pod trojanskim klancem.
Uporabniški avatar
 Ksenija
torej se poznava?
o ti šment, upam, da sem se lepo obnašala ;)
drugače pa rada tečem tudi iz Europarka do Jesenovega, pa do Vinskega vrha hodim, tko da če boš kdaj si zaželela polžje družbe, bom vesela družbe...
 docca
Ksenija napisal/-a:torej se poznava?
o ti šment, upam, da sem se lepo obnašala ;)
drugače pa rada tečem tudi iz Europarka do Jesenovega, pa do Vinskega vrha hodim, tko da če boš kdaj si zaželela polžje družbe, bom vesela družbe...

Seveda se poznava. Tudi v dolini se srečujeva (z mojimi tremi).
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Pozdravljena docca in Divjak!

Z docco sva že premlela par tekaških, nazadnje v nedeljo ob 7.30 uri. Bom pa probu zdej kmal proti Radečam, tko da ni problema Divjak (morm še mal natrenirat, 20 km ni kr tko).
Na tole Zagorsko 10ko me vleče, mislim da bom kr šel. Proga res ni težka, tko da bi mogl kr letet, pa še dve vodne baze so na progi (na Izlakah in v Kisovcu). :D
LP
 Divjak
Evo, jst glih iz enega kratkega jutranjega teka :P (ne rabiš nobene kave, da se zbudiš :P)

Sicer bi zelo rad šel na tole zagorsko 10ko pa žal ne gre, ker šibam na morje v četrtek, če pa pade kaj v vodo pa obvezno pridem. Če ne pa drugo leto :( :P

lp
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Živ!

Zagorska 10ka je mimo, čestitke vsem, ki ste pritekli do cilja. :clap: Sem pa šel mal pogledat in mi je bilo kr mal žal, da nisem šel tudi sam letet. No, razlog da nisem šel teč je bil nekje drugje, včeraj sem namreč prvič pretekel 20 km brez postanka 8) hvala, hvala... :cast: (samo cca 20 sec pavze za razmigat roke pri 10ih km) na relaciji Hrastnik - Radeče - Hrastnik in ni blo smisla mučit moje od včeraj boge noge. Moj čas je bil 1:44, drugače pa proga - super. Po desnem bregu Save, večina proge v senci, prometa skoraj nič, zjutraj ob sedmih še prijetno hladno,...
Tko da odločitev je padla, na LM grem na 21ko! Po 4ih mesecih teka, pa že na 21ko. Če dokaj redno treniraš, hitro napreduješ. Volja pa tolk močna kot na začetku. :clap:
Aja, pa danes sem dobu kornet, pa si ga sploh nisem zaslužu! :lol:

LP
Uporabniški avatar
 lenči
David, sva se s Ksenijo spraševale kje si, sedaj pa veva vzrok. Bravo, čestitke :clap: .
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Čer!

Hvala Lenči, sej mi je kr mal žal tega teka, mah pa drugo leto. Sem pa bil v cilju, videl par polžkov - a si mela kapco?
Drugač dobra organizacija, sam cesta bi bila lahko mal dlje zaprta.

Semjul, še greš kej do Radeč? Se lahk kdaj zmenmo za kakšen izi tek. Zadnjič sem šel sam, pa je kr dolgcajt.

LP
Uporabniški avatar
 lenči
DAVID 08 napisal/-a:Čer!

Hvala Lenči, sej mi je kr mal žal tega teka, mah pa drugo leto. Sem pa bil v cilju, videl par polžkov - a si mela kapco?
Drugač dobra organizacija, sam cesta bi bila lahko mal dlje zaprta.

Semjul, še greš kej do Radeč? Se lahk kdaj zmenmo za kakšen izi tek. Zadnjič sem šel sam, pa je kr dolgcajt.

LP

Hja, no, jaz sem tista s kapico :wink: . A je blo mal čudno, ko smo pritekli kar med vsemi tistimi avtomobili in ljudmi skozi cilje, a ne? No, saj bodo mogoče za drugič drugače organizirali, ker vse ostalo pa res za pohvalit.
Uporabniški avatar
 semjul
DAVID 08 napisal/-a:Čer!

LP

:D

Trenutno nimam v planu, delam na drugih dejavnostih, prvič ko grem se pa zmenva, pa še koga povabiva, ni problema
 docca
Zapora ceste za 1 uro baje stane 2000EUR. In še ne odobrijo daljše zapore.
Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:Zapora ceste za 1 uro baje stane 2000EUR. In še ne odobrijo daljše zapore.

No, potem pa obstajata samo dve opciji:

- ne grem tečt, da me kdo ne povozi :oops:
- sem tako hitra, da ni problema :wink: .

Bom skušala drugo natrenirat :lol: .
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Pravkar prikolesaril iz Ruš (112Km), jutri zarana pa se odpravim na treking pot po tretjem delu Zasavske transferzale od Izlak na Sveto goro, geoss,Janče, Ostrež in kot zadnji Kum.Tole si dolgujem še od 13.maja in treba je opraviti. Kaj več pa, ko s potjo opravim. :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
semjul napisal/-a: ...jutri zarana pa se odpravim na treking pot po tretjem delu Zasavske transferzale od Izlak na Sveto goro, geoss,Janče, Ostrež in kot zadnji Kum...

Drži se, pa probaj brez žuljev :D
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Lenči, ni blo nč čudn videt, k ste pol priletele skoz cilj. Eni prej, drug kasnej. Marsikdo sploh prteku neb do cilja. Ta brihtn´ pa nej sami probajo progo, pa bojo vidl. :twisted:
Danes sem šel na 10km, mi je kr šlo, tempo cca. 5 min 8). Pol sem srečal Docco, sva mal počvekala, pol sem .... šel pa domov. :lol:
Semjul, se bomo zmenl kej, drugač pa lahke noge, pa veter v hrbet! :juhuhu: :laola :juhuhu:

LP
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA