Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
A veste kaj sem se pa jaz spomnila?

Na tekmah pa to a ne... smo valjda med zadnjimi oz. zadnji (no, vsaj jaz). Pa je včasih prav žalostno, ko pritečeš v cilj ne da bi sploh kdo vedel, da si pritekel do konca.

A bi mi ustanovili navijaško skupino POlžje sekcije, pa bi ta skupina potem na tekmah navijala za ta zadnje?
:wink: :lol: :lol:

Aja... a ni bilo včasih v navadi, da zadnji na teku dobi klobaso? kaj se je zgodilo s to lepo navado? men bi v Bohinju prav pasala ena klobas. :D
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a: Loni a potem tečeš po Rožniku (skupaj z ostalimi Tfjevci ali sama?).

Še ne, nekaj se pogovarjam s ta počasno sekcijo, da pridem vse skupaj preverit. Upam, da mi bo danes zneslo. Drugače tečem kar po PSTju v svojem koncu. Imam Golovec precej bliže kot pa Rožnik, samo mi je slednji malo bolj simpatičen še iz študentskih časov.
Uporabniški avatar
 NellyPija
solatka napisal/-a:A veste kaj sem se pa jaz spomnila?

Na tekmah pa to a ne... smo valjda med zadnjimi oz. zadnji (no, vsaj jaz). Pa je včasih prav žalostno, ko pritečeš v cilj ne da bi sploh kdo vedel, da si pritekel do konca.

A bi mi ustanovili navijaško skupino POlžje sekcije, pa bi ta skupina potem na tekmah navijala za ta zadnje?
:wink: :lol: :lol:

Aja... a ni bilo včasih v navadi, da zadnji na teku dobi klobaso? kaj se je zgodilo s to lepo navado? men bi v Bohinju prav pasala ena klobas. :D

Tole s klobaso sicer prvič slišim, ampak bi bila pa zlooo vesela, če bi še vedno bilo tako... :P bi imel človek motivacijo do konca :lol:
 mausi
Nelly napisal/-a:
solatka napisal/-a:Aja... a ni bilo včasih v navadi, da zadnji na teku dobi klobaso? kaj se je zgodilo s to lepo navado? men bi v Bohinju prav pasala ena klobas. :D

Tole s klobaso sicer prvič slišim, ampak bi bila pa zlooo vesela, če bi še vedno bilo tako... :P bi imel človek motivacijo do konca :lol:

ha ha ha, če prideš zadnji v cilj te čaka klobasa :lol: dobra fora, no motivacija da pridem do konca je vedno prisotna, če se kaj lotim, potem to tudi pripeljem do konca! In če to pomeni da pridem zadnja v cilj mi je povsem vseeno, kajti moj cilj je priti v cilj...no če me pa čaka v cilju kaj dobrega (kot recimo kremšnita na Bledu - hvala Vitezi) potem pa itak da je še lažje :wink:
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Najprej hura za naše punce, ki ste hrabro pretekle ciljno črto ta vikend na tekmah :!:

Malo se bom še sama pohvalila: v tem tednu mi je uspelo teči 3x, kar je zame kar lep dosežek (9, 7,8 km). :) Malo več teka sem imela tudi na račun moža, ki je zaradi močnega zobobola izpustil nekaj svojih treningov in doma čuval otroka...

Tečem ponavadi zvečer, ko se že dela mrak. In včeraj sem imela svoje prvo srečanje s potepuškim psom. Ni bilo prijetno, priznam :shock: Tekla sem po slabo osvetljeni vaški uličici, ko naenkrat iz teme zaslišim grrrrr... :twisted: Nato ga pa zagledam, še vedno sovražno nastrojenega in s pretečim grrrr iz njegovega gobca. Sem se ustavila, pa malo spregovorila z njim, pa se delala strašno pogumno, pa čakala, kdaj bo blagovolil oditi. Potem pa s počasnimi koraki naprej, od strahu sem še kar nekaj časa hodla, ker sem se bala, da bo prilaufal za mano. No, na srečo se mu nisem več zdela zanimiva! :?

Prijeten tek vsem polžkom, po možnosti brez bližnjih srečanj s
potepuškimi psi!
LP, Dominika
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, jaz sem pa danes pridno nabirala kilometre v službo in iz službe. Za 180 km se jih je nabralo , domov grede me je pa skoraj veter snel z mojega Zmajčka Slika :wink: . Pa jutri jih bom zopet Slika.

Hm, Solatka tole s Polžjo navijaško sekcijo Slika je sicer super ideja, sam mislim, da je Polžkov več, kot bi uspeli zbrati navijačev, ker gredo vsi potem tečt Slika. No, ti si navijačico že imela, mogoče se kje najde še katera Slika.

Hm, glede nagrade v cilju Slika. No, kremšnita bi nekatere super motivirala, nekateri Polžki pa ne jejo kremšnitke, hm, kaj pa domače palačinke z domačo marmelado? Slika Bomo videli, mogoče pa bo kakšna super nagrada za polžke na LM Slika
Uporabniški avatar
 Loni
Hehe :lol: ne jem niti palačink niti kremšnit, kaj šele klobase.
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Hehe :lol: ne jem niti palačink niti kremšnit, kaj šele klobase.

Potem od ljubezni in zraka živiš :wink: . Moje palačinke in kremšnite so posebne :wink: . No, strela, s čim pa tebe potem motiviramo? Na vrtu rastejo bučke (navadne, buternut, muškatne, japonske), stročji fižolček, kolerabica, ohrovt, rdeče zelje, kumare, krompirček, korenček, por bo, pa solatka, ja pa kakšno kvinojo lahko najdemo v omari :wink: :lol: . Upam, da bo dovolj izbire, če ne pa kar na dan z idejami :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Hehe :lol: ne jem niti palačink niti kremšnit, kaj šele klobase.

Potem od ljubezni in zraka živiš :wink: . Moje palačinke in kremšnite so posebne :wink: . No, strela, s čim pa tebe potem motiviramo? Na vrtu rastejo bučke (navadne, buternut, muškatne, japonske), stročji fižolček, kolerabica, ohrovt, rdeče zelje, kumare, krompirček, korenček, por bo, pa solatka, ja pa kakšno kvinojo lahko najdemo v omari :wink: :lol: . Upam, da bo dovolj izbire, če ne pa kar na dan z idejami :lol: .

Kdaj lahko pridirjam mimo? Vse našteto mi ustreza. Od cukra pa tiramisu in cimetov sladoled, ni treba, da skupaj :lol:

Drugače sem pa glih nazaj z moje zen variante 5,5 km v čistem polžjem muvanju. Je bilo že malo pretemno zunaj za laufat, bi morala iti po asfaltu.
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Kdaj lahko pridirjam mimo? Vse našteto mi ustreza. Od cukra pa tiramisu in cimetov sladoled, ni treba, da skupaj :lol:

Ups, tiramisu pa ne znam naredit, naredim pa panacoto iz sojinega soka in smetane. Aja pa moje palačinke so kamutova moka, sojin sok (poznano kot mleko) čičerikina moka. Pa kremšnite so tudi kamutova moka, sojin sok. No, da ne bodo polžki mislili, da jih na pikniku čaka takšno mučenje, saj znam nardit tud navadne. No pa štrudl iz bučk s testom iz kamuta je tud super :wink: . bučke namreč noro rastejo jih moram spravit v promet, pardon želodce. Lasagnja z bučkami je prav njami.

Nehala bom smetit, še dober da sem pojedla poln krožnik stročjega fižola malo prej.

Hja, zdej pa prlet naokrog :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
Lenči, padam na vse raznorazne bio variante, še potico delam s pirino moko, če le gre. No, tiramisu pa po regelcih brez kakršnih koli nadomestkov :rol:
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Lenči, padam na vse raznorazne bio variante, še potico delam s pirino moko, če le gre. No, tiramisu pa po regelcih brez kakršnih koli nadomestkov :rol:

Hja, veš, za potico je pa kamutova moka še boljša :wink: . Fila pa najraje smetana in pehtran :lol: . Sam o bio varianti pa takole: Še kje v Brazilskih pragozdovih bi ne mogli reči, da je bio. Je pa lahko z manj čudnih dodatkov, brez nekih umetnih zadev :lol: .

Sem pa naročila konopljino moko, da vidim, če bodo palačinke še boljše :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Lenči, padam na vse raznorazne bio variante, še potico delam s pirino moko, če le gre. No, tiramisu pa po regelcih brez kakršnih koli nadomestkov :rol:

Hja, veš, za potico je pa kamutova moka še boljša :wink: . Fila pa najraje smetana in pehtran :lol: . Sam o bio varianti pa takole: Še kje v Brazilskih pragozdovih bi ne mogli reči, da je bio. Je pa lahko z manj čudnih dodatkov, brez nekih umetnih zadev :lol: .

Sem pa naročila konopljino moko, da vidim, če bodo palačinke še boljše :wink: :lol:

Bio uporabljam samo zato, ker so me naši že malo naveličani z mojimi raznoraznimi testiranji receptov, in potem je samo "že spet tvoja bio pekarija". :lol: Pojejo pa vse.
 mausi
ok, jaz ne bom komplicirala, vse zgoraj našteto je njami...sploh pehtranova potica...

se že veselim pikinika :oops: no sej se bom potrudila, pa še sama kaj ustvarila...

mi smo včeraj tekli "familjarno" jest, moj gospod, pa tamala na kolesu in seveda pes... :lauf: no ravno pes je bil na koncu najbolj kaput...bogi bogi
Uporabniški avatar
 lenči
Joj, Polžki, da ne bomo pozable na pikniku tud mal meseka spečt, saj drugače bodo naši moški kar pobegnili :wink: .
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA