Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Se iskreno opravičujem, ampak se vidi, da sem službeno v naslednjem tednu :oops: . Seveda jutri.
Uporabniški avatar
 Jančika
Ob 19.30? Super, meni to še bolj paše. Jutri se vam pridružim, pa milo prosim, da me ne bi gnale kot merjasci srnico :oops: . Ker si med tekom merim samo čas in ne razdalj, se mi niti sanja ne, kako počasna sem. :oops: Kako vas bom pa prepoznala?
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika napisal/-a:Ob 19.30? Super, meni to še bolj paše. Jutri se vam pridružim, pa milo prosim, da me ne bi gnale kot merjasci srnico :oops: . Ker si med tekom merim samo čas in ne razdalj, se mi niti sanja ne, kako počasna sem. :oops: Kako vas bom pa prepoznala?

Čisto enostavno, na mostu bodo dekleta, ki se bodo ogrevale, jaz seveda z mojo TF kapico s polžkom, lahko samo stale in klepetale, kar ogovori nas. Sigurna si lahko, da bom vsaj jaz srnica poleg tebe, tako da ne se bat :wink: :oops: (jaz sem zmaj samo po kitajskem horoskopu :wink: ) . Mene vedno lepo crkljajo in mi ni nič hudo :lol: . Če nas bo več, bodo ta hitre lahko tekle svoj tempo, Polžki bomo pa udarli svojega :wink: .

No, tokrat boš glede na to, da je razdalja znana, ugotovila tudi kako hitro tečeš :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:Ob 19.30? Super, meni to še bolj paše. Jutri se vam pridružim, pa milo prosim, da me ne bi gnale kot merjasci srnico :oops: . Ker si med tekom merim samo čas in ne razdalj, se mi niti sanja ne, kako počasna sem. :oops: Kako vas bom pa prepoznala?

Če nas zgrešiš te bom pocukala za rokav :wink: , ker se te spomnim iz osnovne šole. :lol:

lp, nataša
Uporabniški avatar
 Jančika
natasa napisal/-a:Če nas zgrešiš te bom pocukala za rokav :wink: , ker se te spomnim iz osnovne šole. :lol:
lp, nataša

O madona, a res :shock: . No, zdaj sem pa firbčna, kdo si! Se vidimo zvečer :) .
Uporabniški avatar
 lenči
Drage tekačice, pomembno obvestilo :

Danes se nam pridruži moški predstavnik :clap: (gospod 5.30 :wink: ). Tudi če ne bo nobena hotela teči hitreje, bo šel z nami, da si vsaj ogleda progo. In seveda, prebije led :juhuhu: . Nataša, tvoj soprog je to sicer že storil, ampak vseeno, da malo spodbudimo moški del tekačev :wink:

Še malo in nas bo kar precej :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Najlepša hvala za odlično družbo in s tem prepričanje mojega moža, da bo še prišel :cast1: :wink: :lol: . V tako velikem številu še nismo tekli, ko se vrnejo dopustniki nas bo pa že kar lepa druščina :lol: :clap: .
Uporabniški avatar
 lenči

Mislim, še vedno ostajam Polžek, kaj hočemo :wink: . Tudi ti maš tempo, da kar ostajam zadaj :oops: .
Uporabniški avatar
 Jančika
Lenči, moj naravni tempo je nekje tak kot tvoj, ampak me je danes debata o Caminu čisto potegnila naprej. Saj sem ful vesela, ker mi manjka hitrejših tekov in sem upala, da bom z vami napredovala.

Hvala za družbo, fajn je bilo! Naslednji teden z veseljem spet, če bo le zneslo zaradi otrok.
 tanprist
Tudi jaz sem včeraj uživala in moram priznati, da zaradi čvek-teka sploh nisem vedela, kdaj smo pretekle vse te kilometre.
Definitivno je bil to eden mojih daljših tekov, a je zelo pasalo.
Se vidimo!

Tanja
Uporabniški avatar
 Mojca99
Drage moje,

Hvala za včerajšnjo družbo - je bilo res prav prijetno. Še posebej hvala Jančiki za vse informacije o Caminu - se še toplo priporočam. Enako tudi gospodu 5.30, ker je imel dober tempo v hrib :clap: .

Upam, da se vidimo prihodnji teden, in to v vsaj tolikšnem številu. Prijetne praznike!
Uporabniški avatar
 lenči
Lepe praznike vsem želim in prijeten tek .
 tanprist
Še dober, da omenjate praznike... saj za nas v prosveti...je dan enak dnevu...-))

Uživajte!
Uporabniški avatar
 NaceM
tanprist napisal/-a:Še dober, da omenjate praznike... saj za nas v prosveti...je dan enak dnevu...-))

Uživajte!

..sploh med počitnicami. :D
Uporabniški avatar
 Bernie
...imela enake misli, kot NaceM,pa sem se vzdržala :lol:

LP Bernie
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18