Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 dannae
jaz sem bila pa že čist našpičena na kranjsko goro, ker lani sem jo zamudila... pa še prav rekla sem si, fajn, da bo dež, vsaj ne bom na škrge dihala. pa ravno sem hotla začet fehtat za prevoz.
torej: jaz sem za eno tekaško tekmo jutri. kam gremo? laufer? matjažv? ostali?
al pa če jih pregovorimo, da ne odpovejo :roll:
Uporabniški avatar
 mitjas
dannae napisal/-a:jaz sem bila pa že čist našpičena na kranjsko goro, ker lani sem jo zamudila... pa še prav rekla sem si, fajn, da bo dež, vsaj ne bom na škrge dihala.

Pol sva pa že (vsaj) dva :roll:
Bo pa jutri še en dan za počitek, dirka pa v soboto popoldne po Dolžanovi soteski :?
 mojA
Leta 2003 je scalo kot iz škafa in je blo super !!! In zato mi je ta tekma ostala v globokem spominu, ker sem se sproti tuširala, čofotala po lužah in uživala ! ŠKODA! Tekači nismo iz testa al pa cukra :juhuhu:
Uporabniški avatar
 miro
Ero,pokliči,pa bomo šli en lahkoten tek - ni nujno, da ravno v KG, lahko štartamo v Martuljku, Moojstrani, Jesenicah, Možnosti je veliko.

Se pa v soboto tako vidimo v Jelendolu?

Škoda, da je odpadlo, pa ravno zaradi tega sem se odpovedal Topuskem - tri tekme v treh dneh bi bilo prehudo.
Ne vem, kaj je resnično vzrok odpovedi, odpovedali pa so todi "vaški den" v Ratečah - ja turizem smo ljudje PODN!
Miro
Uporabniški avatar
 Laufer
Ero, objavi mesto kje se dobimo, kar na startu in kdor pride pride.
Uporabniški avatar
 maca
jaz bi tudi tekla v KG, meni je dež iziv :lauf: .
letos sem ga "kasirala" v takih količinah, da ga pogrešam, če ga ni.
gremo, v dežju, tuširanje je zakon :laola
Uporabniški avatar
 Bali
Še ena žalostna. Ampak njim ni samo za tek, ampak tudi za vse spremljujoče dogodke in ljudi.
Ne vem pa zakaj jo niso vsaj na naslednji športni vikend prestavili.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA