Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
Joj punce, pa vi ste čist v kuharske (pekovske) vode zašle. Brez skrbi, jaz vam ne bom delala konkurence :lol:

Glede piknika... tudi jaz navijam za kak čvap :wink:

Jaz imam pa "tekaški dopust". Kakšen teden. Oz. dokler bo gleženj to zahteval. :?

Ste pa pridne. Res pohvalno.
Uporabniški avatar
 Frikica
lenči napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Lenči, padam na vse raznorazne bio variante, še potico delam s pirino moko, če le gre. No, tiramisu pa po regelcih brez kakršnih koli nadomestkov :rol:

Hja, veš, za potico je pa kamutova moka še boljša :wink: .
Sem pa naročila konopljino moko, da vidim, če bodo palačinke še boljše :wink: :lol:

Kamutova moka je res super. Jaz jo tudi veliko uporabljam. Najprej sem jo sicer zaradi alergij na gluten, zdaj jo pa kar še vedno in sladice in palačinke so izjemno okusne. :)
Je pa fajn tudi pirina moka.
@Lenči, kje si pa naročila konopljino moko? Poročaj o palačinkah. :)
Uporabniški avatar
 Loni
Frikica napisal/-a: @Lenči, kje si pa naročila konopljino moko? Poročaj o palačinkah. :)

Alja, jaz jo kupujem kar v Kalčku.
Uporabniški avatar
 Frikica
LoniM napisal/-a:
Frikica napisal/-a: @Lenči, kje si pa naročila konopljino moko? Poročaj o palačinkah. :)

Alja, jaz jo kupujem kar v Kalčku.

Hvala za info! Sicer tam kupujem tudi kamutovo moko, konopljine pa še nisem videla. Bom drugič bolj pozorna.
Uporabniški avatar
 lenči
No, prednost glavnega mesta je takoj opazna :wink: . Pri nas v bio trgovinah je še nimajo. Ampak tudi meni jo danes pripeljejo. Je pa zelo fino tudi amarant uporabljati kot dodatek (moka, zdrob), v palačinkah, za zgostitev nadeva v štrudelčku ali štrukeljčkih. Ima prav super okus :lol: .

Hja, če bomo tako dobro jedel, bomo morale kar pridno tekati, da porabimo vse dobrote :wink: .

Solatka, pazi na gleženj, lepo ga pozdravi, potem pa zopet odteci kakšen kilometrček.

Vsem pa res želim lep tek in nobenih bližnjih srečanj s čudnimi živalmi :wink: :lol: .
 mausi
Frikica napisal/-a:[@Lenči, kje si pa naročila konopljino moko? Poročaj o palačinkah. :)

hmm, a po teh palačinkah bolj rožnato vidiš :wink: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:
Frikica napisal/-a:[@Lenči, kje si pa naročila konopljino moko? Poročaj o palačinkah. :)

hmm, a po teh palačinkah bolj rožnato vidiš :wink: :lol: :lol:

Bom javila, ko sprobam :oops: :wink: .
Uporabniški avatar
 solatka
A je že jedla katera Pizzo canabis? Mende se dobi v Mariboru. Mora bit kar zanimiva zadeva. :lol:

Aja... kakšna pa je kamutova moka?
Uporabniški avatar
 lenči
Javljam, da čokolada s konopljinimi semeni ni pustila nobenih čudnih vplivov name (mogoče sem premalo pojedla :wink: ). Ostalo pa še preverim.

Kamut zgleda podobno kot pšenica, moka je pa malo temnejše rumene barve. Jaz imam mlinček doma in si meljem sproti.
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, jaz še vedno visim v službi in še bom nekaj časa. Moram malo potožit, pa glih na zadnji dan pred prazniki si izmislijo predstavitev, ki se vleče že cel dan :? . Še tečt ne bom mogla iti, ker bom tako pozna, da bo že tema :cry: .

Pa lepo tečite.
Uporabniški avatar
 Tina1
Tina1 napisal/-a:
lenči napisal/-a:No, ugotavljam, da se polžki ukvarjajo tudi z drugimi športi kot je npr. plezanje. Mene bi dvignilo dvigalo kam gor, ne pa jaz :oops: . Pa kolesarimo polžki tudi. In plavamo tudi. Hribolazijo tudi nekateri.
Tkole:
- tek
- kolesarjenje
- plezanje
- hribolazenje
- plavanje
no, še kakšen šport ? :?: :lol: .

Rolanje. Prej sem več let veliko rolala, zdej pa skoraj ne več.

Pa še drsanje prištejemo. Zelo rada drsam, drug teden pa se že odpre dvorana v Tivoliju menda ;) Lani je bila rekreacija tam brezplačna.
Uporabniški avatar
 Tina1
V torek sem naredila spet 8 km.
Se mi pa od teka nohti poškodujejo na nogah, tako da imam tri čisto črne s podplutbami. Razlog sem odkrila, zato ker si ne zavežem dovolj trdno superg, pa mi noga lepo pleše notri in so nohti pritisnjeni. To z nohti se mi je zgodilo prvič po blejski 10ki in zdej po Bohinju, pa nikakor ni prijetno.

Pa nove superge bo tudi treba po moje, s kakšnim strokovnim svetovanjem.
Ve katera/i, kje bi mi znali fajn svetovat pri nakupu?
Uporabniški avatar
 javor-18
Prav nič ti ne zavidam takšne poškodbe, sicer so baje v TS-u na Čopovi v Ljubljani dobri pri svetovanju tekačem kaj obuti in še nekakšen test ne stezi naredijo. Sam še nisem preizkusil, samo slišal in bral :-)
 luzr
@Tina1: Superge naj bi bile večje približno eno številko od normalne obutve. Pri dovolj zavezanih supergah moraš imeti približno za en prst prostora.
Če te bo kaj o supergah zanimalo, od zavezovanja do raznih modelovkar vprašaj.
Predlagam, odpri novo temo, ker bodo drugi sotrpini tako lažje našli podoben problem.
Uporabniški avatar
 lenči
No, ugotavljam, da se polžki ukvarjajo tudi z drugimi športi .

Tkole:
- tek
- kolesarjenje
- plezanje
- hribolazenje
- plavanje
- rolanje
- drsanje
- smučanje

Takšen je trenutni seznam.
  • 1
  • 69