Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
AVI napisal/-a:...zakaj so vedno ženske majice lepše od moških..... :lol: :lol: ...... :bum: ....

....hec mora bit....se vidimo na ratitovcu.......

Če dovolj trmasto hočeš dobiti žensko majico, se verjetno da urediti tudi to... :shock:
se vidmo, itak

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 brankos
Bojan Ambrožič napisal/-a:Spet bom star 20 let in spet se vidimo.

samo dobronameren predlog - zakaj nebi napisal pravih let - in nastopil v kategoriji mladincev. tekma je izbirna za SP in kaj hitro bi lahko bil na meji reprezntance ali v njej, sploh ker je mladinska proga mnogo bolj pisana tebi na kožo - večina vzpona, med tem ko je na članski skoraj 3 km zelo tekaškega dela, kjer se konurenca močno razreči in potem se sam težko prebijaš skozi strmejše dele.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Hmmm. Sem razmišljal o tem. Potem bi nastal pravi hec, ker bi bil uvrščen v pokalu tako med mladinci, kot med člani (Grintovec).

Sam osebno dvomim da sem dovolj dober da bi mi to uspelo oz. da sploh kdaj bom. Kalibre tipa brata Oblak in brata Markuš nisem sposoben premagati. za njimi so leta trdega treninga. Jaz pa tečem le za hec, kadar se mi zljubi.

Čisto tako. Koliko pa se jih uvrsti na svetovno prvenstvo?

Še kdo misli da sem sposoben kaj takega oz. da je to vredno poskusiti?
Uporabniški avatar
 brankos
Bojan - res sem letos malo out iz SLO gorskega pokala - ker zaradi nerednega treninga ne tekmujem letos (malo poškoba, malo pomanjkanje časa) ampak kolikor sem te videl lani teči na Vodiško (predvsem strmina) in glede na letošnji tvoj izzid Grintovca - menim da se lahko hrabro spopadeš za 3 prosto mesto (Oblak P., Bregar sta res prehitra) z ostalimi naštetimi pa se lahko spustiš v enakovreden boj.
btw za mladinsko kategorjio so letnik 1989 do 1992.
samo za intemezzo - Gapšer B je do predlanske ŠG tekel za lastno veselje pa še to ne veliko-lansko in letošnjo sezono pa je drugi mladinec v SLO - izbirno tekmo za EP je celo zmagal. zato korajžo v roke - izbira pa je tvoja.

vse info so tu:
http://www.gorski-teki.info/
LP Brane
 srednjeveski_mato
bojan probaj morda ti uspe čeprav je to res težko kajti Bregar Gašper in Oblak Peter sta vsekakor premočna... Potem pa je tu predvsem Torkar Tine, ki ne zaostaja dosti za onima dvema, ne pozabi pa niti na Markuše, Potočnika, Oblaka ml, Zupana itd...

odloči se...

lp
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:Iščem dva tekmovalca za štafetni tek!
Jaz bi tekel v prvi predaji iz Železnikov do Podlonka, iščem pa še dva tekača za drugo in tretjo predajo: druga predaja štarta v vasi Podlonk in teče do Prtovča, tretja predaje pa iz Prtovča do cilja na Ratitovcu. :TF)

Sedaj je ena kandidatka za 2. predajo štafetnega teka, torej bi rabili še tretjega člana ekipe, za 3. predajo od Prtovča do koče na Ratitovcu.

lp, vencelj
 luzr
Kakšen čas pričakujeta na zadnji tretjini?
Pot skozi gozd, čez čisto malo prepadni del in po plazovitem travniku do koče malo poznam.

Če se nihče od specializiranih gorskih tekačic in tekačev ne bo javil, pridem.
 luzr
Mar to pomeni hitrohodni tempo?
Klance imam rad, čeprav sem počasen.

Skratka, če se nihče od hitrejših ne bo javil, smo zmenjeni.

Hočem žensko majico, rožnato-belo. Moška mi ni všeč...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA