Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

4. julij 2004, 11. julij 2004, 18. julij 2004, 25. julij 2004 med 8. in 10. uro

[img=right]http://www.sportosplet.net/__slike/kokos.gif[/img]KATEGORIJE
moški
- do 15 let
- od 16 let do 30 let
- od 31 let do 45 let
- od 46 let naprej
ženske
- do 30 let
- od 31 let naprej

DISCIPLINE
- tek
- kolesarjenje

ŠD Kraški tekači Sežana, Kolesarski klub Sežana in Zavod za šport Sežana vabijo tekače-ice in kolesarje-ke, da se v mesecu juliju udeležijo tekov in kolesarjenja na Kokoš (674 m).

START je na mejnem prehodu Lipica, proga poteka po cesti do cilja - Doma na Kokoši.

Starta se posamično (kronometer). Višinska razlika proge je 274 m, dolžina pa 3200 m.

STARTNINA:
500 SIT ali 2 EUR za vsak tek. Prijave pred startom.

NAGRADE:
Vsako nedeljo prejmejo najhitrejši praktično nagrado.

PODELITEV NAGRAD:
Zadnjo nedeljo, 25. julija 2004.
- prvi trije absolutno najhitrejši prejmejo pokale;
- prvi trije po posameznih kategorijah medalje;
- absolutno nov rekord proge - denarna nagrada
Lanski rekordi so:
- tekačica 18:07 minut
- tekač 14:38 minut
- kolesarka 31:53 minut
- kolesar 13:53 minut

Dodatne informacije na tel. št. 041 580-934 (Niko Dolgan)

TEKMOVALKE IN TEKMOVALCI TEKMUJEJO NA LASTNO ODGOVORNOST !

Vabljeni!
Nazadnje spremenil ero, dne 06 Jul 2004, 12:21, skupaj popravljeno 1 krat.
 ines
V nedeljo smo izpeljali že prvo od štirih tekem. Vreme je bilo čudovito za tek- malo je pihljalo, drugače pa je proga skoraj v celoti v senci. Postavljen je bil tudi že nov rekord proge za tekača kar znaša sedaj 14 minut in 19 sekund ( lanskoletni zmagovalec). VABLJENI LP INES
Uporabniški avatar
 ero
hoj!

Ines, koliko vas je pa bilo?

mi smo nekako nameravali priti a smo imeli polno soboto, tako da... potem pa sem šele dobro prebral razpis, kjer piše, da so štarti od osmih do desetih. jaz pa sem mislil, da se vse skupaj ob desetih šele začne...

a je (teoretično) možno, da isti dan opraviš tek in kolo?
 ines
Prireditev se dogaja v nedeljah. Bilo je 22 tekmovalcev (bil je maraton Franja).V nedeljo pričakujemo več. Če si kondicijsko pripravljen v kar ne dvomim ni problema, da greš prvo teč potem pa s kolesom ali pa obratno. Rezultati so na spetni strani www.sport-sezana.com Se vidimo LP Ines
 ines
Tudi druga nedelja je za nami. Včeraj se število temovalcev povzpelo na številko 34. Izboljšan je bil tudi kolesarski-moški rekord, kateri znaša sedaj 13,01. Vreme je bilo enkratno za tekmovanje. PRIDITE, saj so še dve nedelji v igri 18.07.04 in 25.07.04. VABLJENI :!: :!: :!: LP Ines
Uporabniški avatar
 lojzeP
Halo, Ines, kje si ? :o

Pričakujemo novice o "finišu" prireditve, ti pa nič. :(

Smo pričakovali tudi objavo rezultatov tretjega dogajanja

Mi se " na veliko " pripravljamo na invanzijo na Sežano z okolico, pa nekam slabo kaže, da bo do nje prišlo. Ali ne bo nič reklame.?
Bom pa jaz pohvalil vašo zagnanost, pa čudovito okolico, pa borovničke na koncu, ...

2x LP
 ines
Rezultati so na drugi spletni strani http://users.volja.net/tekaci/ .Problemi čas dopustov. Me daje vročina, zato sem brez vsakršne volje. Priprave so v teku-nabavni referent,blagajnik.... Vsekakor vas pričakujemo. Reklamo ste pa naredili vi,ne moremo se sami hvalit. Vsekako je to ena taka prireditev, kot imate forumovci treninge v malo večjem številu v Ljubljani. Brez večje nervoze, sproščeno druženje- edino to , da je merjen čas, pa pokali, medalje, srečelov, pašta, borovničke, teranov liker pa pivo pa še kaj se bi našlo. LP INES
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj!
Reklama za Kokoško je segla do vzhodne Turčije (mi je aleš sms poročilo 160 znakov poslal, kako so tekli, potem se pa še z njoki basali), in me je prepričala!!! Kdo potem še gre to nedeljo?
Njoki pri Muhi v Lokvah!!!
S.
 ines
Ne v Lokvah v Štorjah
Uporabniški avatar
 lojzeP
Zelo pohvalno, da se je poraslo tudi število nastopajočih. :clap:

Smo tudi iz dislociranih področij prišli dvigovat število nastopajočih ( ni glih, da dol padeš ), tako, da nam je Ines povsem argumentirano natočila "nekaj za zdravje in dobro voljo". :--

V nedeljo gremo pa spet v vetrovne kraje ( domovino mojih pradedov ), pa upam, da bom(o) malce popravil(i) rezultat(e).
Menda se napoveduje močna ekipa TF ( glas ljudstva PRESS ), ki naj bi se udejstvovala tako ali drugače.
Se že veselim. Ja, ja, pa tudi za "Grintavčane" bomo pesti stiskali. :D

2x LP

P.S. upam, da se je Tini vrnil iz Dalme "orenk naspidiran"

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA