Moderator: lenči

Tanjusha
Pozdravljeni, Niki5 in Larchi80! Nasa sekcija je z vsakim tednom vecja, a ni to fajn?
Nic bat, punci, obstajamo tudi taki polzki, ki smo se posteno na rocni pogon. Naj vaju ne bo sram porocat o svojih podvigih, cetudi se kdaj kaj ponesreci. Nasa dezurna zabavljacica Lenci vaju bo takoj spravila v dobro voljo, ostali pa tudi ne zaostajamo dosti in smo vedno na voljo, da kaksno pozitivno zinemo :)

@Wind: oooo ja, jaz sem prakticno cel april tekla v dezju. In to samo zato, ker mi gorenjska trma ni dala miru, pa se treninga se je bilo treba drzat :) (tenkju Frikica) Ker pa tecem po travniku in gozdu (tla pa so vecinoma ilovnata), zna biti vse skupaj precej adrenalinsko :D
Ufff, komaj cakam, da bom spet obula superge in sla na kaksen tekec, ze cisto prevec pogresam vse skupaj!
Nazadnje spremenil Tanjusha, dne 16 Avg 2008, 11:05, skupaj popravljeno 1 krat.
 Larchi80
Hvala za dobrodošlico :clap:
Me pa zanima, kako vi merite razdaljo, ki ste jo pretekli? Ker jaz trenutno merim samo svoj čas in se mi niti ne sanja koliko pretečem hehe. S tem, da seveda vmes tudi malo hodim, na vsake par minut minuta hoje, toliko da zadiham na polno, potem pa naprej. Tečem pa cca 20 minut, ker si ne upam pretiravat, da me ne mine veselje, ki ga imam trenutno :wink:
Uporabniški avatar
 niki
Tudi jaz se vam zahvaljujem za dobrodošlico :clap: res ste super

Larchi08, čisto na začetku sem tudi jaz podobno naredila kot ti in bolj tekla po občutku, vmes tudi hodila, sedaj pa sem si izbrala progo v Mostecu, najlažjo izmed treh in tečem po njej. In zaenkrat imam samo cilj, da jo pretečem. Sicer pa sem tekla tudi po progi, katero je zmeril moj mož, ki se s tekom že dalj časa ukvarja.
Res pa da na začetku nisem razmišljala o dolžini in času, ker sem imela preveč dela sama s sabo :D Moja motivacija zna biti včasih na psu, čeprav sedaj opažam, da me je Mostec zasvojil in se veliko lažje odpravim v gozd tečt, kot pa bi se doma po cesti. Se mi zdi, da ko pridejo prvi rezultati in presenetiš sam sebe, ti to vlije še več moči in vzpodbude, vsaj meni je tako.
 Larchi80
niki5
Jaz tečem v Kisovcu, po naselju. Malo po asfaltu, malo po makedamu. In mi tole zaenkrat čisto odgovarja. Sem se pa odločila, da bom tekla ne glede na vreme. Ker če bom med vsakim dežjem nehala, potem me bo kmalu minilo vse skupaj, tega pa nočem. Lepo slušalke v ušesa, uro pa ven, komaj čakam, da grem danes spet, po polžje, novim zmagam na proti hehe,...
Koliko časa pa vi že kaj tečete? Se kaj udeležujete maratonov in podobno? Jaz sem si zadala da bom šla na eno 10ko, upam, da mi uspe :)
 JakaStrumbelj
@ Larchi80:
Razdaljo se lahko izmeri na več načinov: -http://www.mapmyrun.com
-ročne ure s footpodi ali pa GPS povezavo
-po poti, ki s jo preteka se polješ s kolesom

Je pa velikokrat bolje za psiho da meriš samo čas. Mene od dolžin prog že glava boli.
Uporabniški avatar
 niki
Larchi08,
jaz sem še čista začetnica. Pozimi sem začela, čeprav zima ni ravno pravi čas za to, uspelo mi je tečt cca. 5x, ravno navadila sem se konstantnega teka, potem sem pa sem imela zdravstvene težeave in se ponovno začela šele pred tednom dni. Moj cilj je tudi 10ka. In sem prepričana, da bo nama obema uspelo :clap:
Pozimi, ko sem začela je bil moj cilj letošnji maraton, 10 km. Sedaj imam pa samo cilj, da pretečem 10ko, ko bom pripravljena se bom pa z veseljem tudi kakšnega maratona udeležila.
Uporabniški avatar
 javor-18
http://www.walkjogrun.net/index.cfm, včasih uporabim to, ker mi je zelo všeč, sicer pa kar z kolesom izmerim je še najbolj točno se mi zdi ampak par metrov gor dol ni tako pomembno, no včasih je ko zmanjka moči 8)
 Larchi80
JakaStrumbelj napisal/-a:@ Larchi80:
Je pa velikokrat bolje za psiho da meriš samo čas. Mene od dolžin prog že glava boli.

Ja sem mi zdi, da je to kar res :lol: . Bom raje samo pri merjenju časa ostala, mogoče se bom kasnejeeeee spravila še razdaljo premerit, da bom imela vsaj občutek koliko dejansko pretečem, a bo za 10ko ali ne hehe.

niki5
Jaz sem sicer teklaže pred leti, potem pa me je začel srce zafrkavat in sem kar obupala oz se začela smilit sama sebi. Dejstvo je, da sem takrat čist preveč pretiravala in sem zdej veliko bolj previdna in grem raje počasneje, kot da se mi ponovijo težave od prej.

10ka bo najina :laola
 Tanjusha
Jaz sem razdaljo merila z GPS-om in kolesom, razni linki za merjenje razdalje pri meni ne pridejo v postev, ker je veliko gozda. Za LJ in bolj odprte proge pa se da s tistim kar fino izmeriti.

Jaz se do polovice treninga z razdaljo nisem obremenjevala, moje edino merilo je bil cas - torej dejstvo, da zmorem teci toliko in toliko minut, kolikor jih je bilo po planu. Ko sem zacutila, da gre hitreje in dlje, sem pa zacela malo gledati tudi razdaljo.
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Najprej lep pozdrav novim polžkom. Lepo, da se naše vrste tako hitro širijo.

Moje tekanje je ta teden bolj v zatišju. Sem malo računala na včeraj zvečer, pa me črno nebo in vedno močnejši veter nista prepričala. Še dobro, da nisem rinila ven, saj je kmalu začela klestiti toča. Moje rože in vrt danes definitivno zgledajo drugače, kakor včeraj :cry: .

Solatka, tole je pa nekaj zate :!: Sem bila pred dnevi na pikniku. Pa se zapletem v pogovor z gospo približno mojih let in pove, da tudi ona teče. Nekako prideva do polžje sekcije, pa pravi vsa navdušena:" Ja, v Radencih sem se ves čas prehitevala z eno tekačico, ki je imela tako simpatičnega polžka." In ji povem, da je imela čast teči z našo ustanoviteljico. Pa je tvoj polžek naredil vzdušje še bolj sproščeno in prisrčno :)

Naslednji teden odhajamo še na krajše potepanje v Posočje in okolico, upam, da spravim tam tudi kakšen tek skupaj !

LP, Dominika

Aja, Lenči, bova s tvojim skupaj tekla na Ptuju? Jaz s tvojim, ti pa z mojim ... :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Hja Polžki, se vidi, da je bil danes deževen dopoldneSlika . Ste pisale kot bi še nikoli Slika. Jaz pa mislila, no malo pogledam na forum in dodam svoje , strela, pa se komaj prebijem čez vso goro tekstov Slika.

Tanjusha, hvala za še en nick (dežurna zabavljačica Slika Slika). Zdaj pa vidiš, ko si me izzvala, kar berte Slika).

Larchi08, pozdravljena. Kar tako lepo počasi nadaljuj, pa bo vse šlo naprej kot mora. Če pa rabiš, forum je tu, da te spodbudi. Aja, pa ne vsega verjet, ker smo mi prosim zelo resni Slika.

Joj, Dominika, kako rada bi jaz tekla s tvojim, pa se bojim, da mi ga še v hrbet ne bo uspelo gledat Slika. Se kar bojim, da bo tudi s tabo isto pri mojem Slika. No, na istih razdaljah pa bomo tekli. Se pa veselim, da se spoznamo Slika.
Uporabniški avatar
 lenči
No, najlepše sem pa pozabila. Sem danes zjutraj tekla, prav lep deževen dopoldne je bil. Malo bolj in malo manj je deževalo. Ampak, danes je bil dan za moj dolgi tek in ni vraga :twisted: , jaz sem šla. Sicer bodo verjetno sedaj vsi, ki so me videli res mislili, da sem malo Slika, pa kaj me briga. Sem pridno pretekla moj polmaratonček, rezultat pod 7min/km Slika. Sedaj pa treniram za Domžalsko desetko :oops: .

LoniM, tisto s pesto je bila pa huda :wink: . Tud če bi kje rastlinico imela, tega pa ja ne smem javno govort :wink: . No, bila je sojina smetana, njam.

Aja, danes so pa na vrsti štrukeljci (malo konopljine moke je dodano), pa štrudelček z bučkami in jagodami (tudi konopljina moka v testu). Ha, sedaj se pa naj cedijo sline, meni se že ko tko diši iz pečice Slika.
Uporabniški avatar
 lenči
wind napisal/-a:Hoj polžke, a v dežju tudi laufate, ali raje poskrijete svoja telesca pred hudobnimi dežnimi kapljami? :twisted:

Jaz sem danes zvečer počakal, da se je pošteno ulilo in nato odčofotal eno uživaško desetko (10,02 km, 147 viš.m, 58:13, 5:49 min/km). Je bil že skoraj akvatlon, gozdna cesta se je ponekod spremenila v deroč potok. Ker je dež neslo precej postrani, sem kmalu moral pospraviti očala v žep. Pol je pa bilo zabavno, pod noge sem še za silo videl, naprej pa bolj švoh. Za vsak slučaj sem prižgal čelko, če mi kakšen biciklistični uživač pridrvi nasproti, da me bo prej videl, kot jaz njega. Pa ni bilo žive duše, še dobro.
Takle tek v dežju je nekaj najlepšega, greš poslušat dež, deročo Savo, čofotanje v supergah. Pa še strele so sekale na vsakih nekaj sekund, prav čarobno. :D. Pride pa prav čepica, da ne teče direktno v oči. Edino kar me jezi je to, da je "švic" trak čisto moker :evil: . Pol se pa briši :wink: .

Tole bi bilo sicer bolj za rubriko "tek v dežju", a ker je čas precej polžji, paše tudi sem.

Joj Wind, Polžki bi bili zeloooo veseli tega tvojega tempa :lol: :oops: . Je pa res užitek čofotati po lužah, saj moker si itak :wink: . Tudi Savinja je bila danes zelo visoka in precej glasna. Pa še račke so veselo plavale in uživale v dežju. No, strele pa jaz raje nimam :oops: .
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:Sedaj pa treniram za Domžalsko desetko :oops: .

A ti to resno ali kaj :?: :lol: Jaz sem pa mislila, da bova medve v obratno smer od ostalih dirkačev laufali :rol:
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:
lenči napisal/-a:Sedaj pa treniram za Domžalsko desetko :oops: .

A ti to resno ali kaj :?: :lol: Jaz sem pa mislila, da bova medve v obratno smer od ostalih dirkačev laufali :rol:

Jaz Slika? Resno Slika? A si ti vidla moj čas Slika? A v obratno smer naj se podim za taboSlika?

No, se bova zmenili :wink: :lol: .
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA