prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
:) Full dober quote: "Vozni park - tekaška obutev" :)

Ja tudi Vibram ni veè kar je bil.

Bo treba malo Kitajce nauèiti boljše mešati surovine skupaj. :)
Uporabniški avatar
 javor-18
Dober naslov, samo še kakšno slikco je treba prilepiti, mogoče bolj novih "prevoznih sredstev" :D
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Če dovoliš oz. če ima še kdo kakšno fotko svojih uničenih prevoznih sredstev, naj mi jo pošlje in jo bom dodal, kot primer. :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Če jaz dam svojo uničeno prevozno tekaško obutev bodo ljudje mislili da sem jih sam skupaj sklanfal :lol: :lol: !
Defenitivno že dolgo prisegam only BROOKS čeprav je bil dostop do teh copat možen samo v tujini.Ampak sedaj so končno tudi pri nas!
Torej sedaj pa defenitivno BROOKS
Bom pa kmalu dodal sliko ha,ha!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bojan Ambrožič napisal/-a:No kar pošlji. :)

No ti jih bom poslal ko jih bom poslikal.Že ko jih pogledam se jim smejem kaj sem vse delal z njimi.No ampak sedaj je tega konec.
Sedaj se začenja nova sezona zame in novi kilometri, nove tekme,novo obdobje.
Nekaj mam pa še nekdanjih superg ki čakajo na restavriranje :lol: .
No bom poslal še eno fotografijo kaj sem z enimi supergami delal.Sem jih hotel genetsko zmanipulirati :lol: :lol: :lol: :wink: , pa je nekaj ratal sam nekaj med dvema firmama.Zgornji del copatov ASICS, SPODNJI DEL PA NE VEM TOČNO.Pomojem MIZUNO :wink: !
Svašta človek naredi kajne!
ČAO!
Uporabniški avatar
 IČA
Bojan, najprej bi se ti rad zahvalil, da si mi "pomagal" premagati lenobo in končno urediti svoj t.i. vozni park za premagovanje dolžinskih in višinskih metrov.

Slika
Mizuno Arashi GTX za brezpotja

Slika
trenutno za urejene poti Asics GT2130

Slika
pravkar izpod tuša in tudi še v uporabi Asics GT2120, počasi bodo imele na grbi že eno leto

Slika
Nike, tudi pravkar oprane, napačen nakup spomladi, ki ga še danes obžalujem

Slika
Asics Kayano XIII, še nedolžne, čakajo na jesen

Slika
za hitre in lažje hribovske ture Salomon Elios GTX

Slika
za v hribe

Slika
zimske gorske gume

Slika
za dostope in lahke turice

Slika
za premagovanje vertikal

Slika
balerinke za ples v skali
Uporabniški avatar
 wxy
LP
Citat
Nike, tudi pravkar oprane, napačen nakup spomladi, ki ga še danes obžalujem.

Imam iste superge in zaenkrat brez problemov, zato me zanima zakaj obžaluješ ta nakup?
Uporabniški avatar
 IČA
wxy napisal/-a:LP
Citat
Nike, tudi pravkar oprane, napačen nakup spomladi, ki ga še danes obžalujem.

Imam iste superge in zaenkrat brez problemov, zato me zanima zakaj obžaluješ ta nakup?

Žal omenjeni copati slabo vplivajo na moja kolena in golena. Nisem popolnoma prepričan zakaj, ampak zdi se mi, da je kriva zračna blazina v sprednjem delu podplata. Zgleda, da Asics mojim nogam precej bolj ugaja.
 wind
tek_v_snegu napisal/-a:Ja tudi Vibram ni več kar je bil.
Bo treba malo Kitajce naučiti boljše mešati surovine skupaj. :)

Ja, smo podobno ugotavljali s prijatelji pred kratkim, sodobni vibram zdrži precej manj, npr če je bil včasih za dve leti, se zdaj zgoni že v enem, pri enako hoje. Verjetno namenoma uporabljajo slabšo gumo, da nas prisilijo k menjavi in nabavi. :evil:

@Bojan, praviš, da Inov8 bolje prime kot gojzar. Ti primerjaš hudo znucan profil, ki je povrh še zimski. Zimski vibram, tudi nov, v poletnih razmerah slabše prime kot letni, ker je čevelj tog in ima vzdolžne ojačitve za dereze. BTW, jaz sem že manj obrabljen podplat upokojil; dvomim, da ti tole sploh še kaj prime, če greš dol po strmem brepotju po mokri travi ali pa npr. jeseni, ko je debela plast listja po tleh.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
OK, Wind potem bom pa upošteval tvoj nasvet in te čevlje prenehal uporabljati. Namreč ima še ene - identičen model, ki so še skorajda nerabljene. Drugo leto pa si bom kupil letni model, ker te zimske so res pretežke in preveč toge.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA