- 13 Avg 2008, 10:52
Najlepša hvala za odgovor.
Trenutno imam polarja M77 Titanium. Z njim sem zelo zadovoljen imam ga namreč že od leta 2000 (osem let) in v tem času sem samo enkrat menjal baterijo, drugače pa dela brez problema. Res pa je da ima ura samo osnovne kardio funkcije in štoparico, pa porabo kalorij, to pa je tudi vse.
V soboto 9.8.2008 pa sem se v Zagorju prvič v življenju udeležil teka, (po prepričevanju kolega), mislim v tem smislu da sem tekel s številko in da sem beležil uradni rezultat. Videl sem kar nekaj tekačev z forerunnerjem 305, enega izmed njih celo poznam. V kasnejši debati, po teku, pa mi je pokazal in razložil nekaj funcij te ure in bil sem res impresioniran. Samo ura kot taka mi je prevelika za nošenje v službi, itd.
Istočasno mi je tudi povedal za vaš forum in takoj naslednji dan sem ga prečekiral in ugotovil, da ste resnično super (informacij ogromno, pametni nasveti, druženje,...), tako da sem se takoj logiral.
Na forumu sem se potem še bolj pozanimal o uri in ugotovil, da je letos prišla nova forerunner 405, ki mi je pa res všeč in mislim da bi mi lahko res pomagala pri treningih teka (kot trener, motivaror in še kaj).
P.S.
Odločil sem se, da se drugo leto sigurno udeležim Zagorskega tega, drugače pa me že vleče, da bi se še letos udeležil kakšnega podobnega teka (kake 10-ke za začetek). Glede na to, da je bil omenjeni tek v Zasavju, pa sem pogrešal še kakega Trboveljčana oz. Trboveljčanko več!!! (bilo nas je samo 5, po mojem štetju).
Hvala še enkrat za odgovor in lahkoten tek Vsem!