Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
Mene pa še nekaj zanima pa sem se odločila kar tukaj vprašati.. Sem že vse živo pregledala po internetu, forumu in več ali manj je moških odgovorov na to temo in sicer bi si rada kupila uro - merilec pulza, predvsem pa ne bi rada zapravila celega premoženja za to. Pa me zanima ali uporabljate uro, katera je in kako ste zadovoljne :D

jaz sem se ogrela za sigma fitwatch, malo me edino skrbi da ni prevelika za mojo roko, v živo je še nisem videla, cena pa mi je sprejemljiva.

Vsake informacije bom vesela :D
Nazadnje spremenil niki, dne 16 Avg 2008, 20:02, skupaj popravljeno 1 krat.
 mausi
wind napisal/-a:Hoj polžke, a v dežju tudi laufate, ali raje poskrijete svoja telesca pred hudobnimi dežnimi kapljami? :twisted:

hmm, v dežju pa res še nisem šla tečt, me je pa včeraj ujel, ampak sem imela moža in dete s seboj, tko da smo ob prvih kapljah obrnili, no še dobro da smo, ker smo ravno prišli domov, ko se je konkretno ulilo...
 mausi
niki5 napisal/-a: čeprav se mi zdi da bi bilo potrebno zame narediti še pod skupino Počasneje od polžjega :D se bom pa potrudila, da vas s časoma tudi jaz ujamem :D

tja bi tudi jaz pasala...

kar se pa 10tke tiče...itak da jo boš osvojila, tudi tisti najbolj počasni jo osvojimo, jaz nisem šla nikakor na čas, meni je bil cilj priti v cilj in sem prišla, o tem katera sem bila pa rajši ne bi :oops: no glede na to, koliko časa sem prej tekla (od konca maja letos) je še dobro, da so Vitezi počakali da sem prišla v cilj (pa še zadnja nisem bila!)
tko da kar pogumno!
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:Mene pa še nekaj zanima pa sem se odločila kar tukaj vprašati.. Sem že vse živo pregledala po internetu, forumu in več ali manj je moških odgovorov na to temo in sicer bi si rada kupila uro - merilec pulza, predvsem pa ne bi rada zapravila celega premoženja za to. Pa me zanima ali uporabljate uro, katera je in kako ste zadovoljne :D

jaz sem se ogrela za sigma fitwatch, malo me edino skrbi da ni prevelika za mojo roko, v živo je še nisem videla, cena pa mi je sprejemljiva.

Jaz imam čisto preprosti xfact k957a, ki sem ga kupila v Hervisu, ki ima merilec pulza, štoparico, nastavitev pulza, ima tudi nastavitev časa treniranja, vendar tega ne uporabljam. Zame popolnoma dovolj. Pa še poceni
Uporabniški avatar
 Ksenija
samo da vas pozdravim polžki moji. dopust je za menoj, tekla veliko plavala, kolesarila, predvsem pa razmišljala ;)
mi je dalo eno vprašanje veliko snovi za razmišljat in zaenkrat se odpovedujem svoji tekaški karieri, vsaj javni. pozabila sem zakaj sem začela tečt in da sem v bistvu zmagala. Grem jutri nekaj preverit, potem se pa odločim kak naprej. Za kiklco sem pa tud jaz za ;)
uživajte še naprej!
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
niki5 napisal/-a:Mene pa še nekaj zanima pa sem se odločila kar tukaj vprašati.. Sem že vse živo pregledala po internetu, forumu in več ali manj je moških odgovorov na to temo in sicer bi si rada kupila uro - merilec pulza, predvsem pa ne bi rada zapravila celega premoženja za to. Pa me zanima ali uporabljate uro, katera je in kako ste zadovoljne :D

Jaz imam čisto preprosti xfact k957a, ki sem ga kupila v Hervisu, ki ima merilec pulza, štoparico, nastavitev pulza, ima tudi nastavitev časa treniranja, vendar tega ne uporabljam. Zame popolnoma dovolj. Pa še poceni

Hvala.
Bom preverila v hervisu. Zdaj imam en teden časa za razmislit, ko bom na dopustu :D Opremo sem si že pripravila in upam, da mi uspe tudi tam kaj tečt.
 Larchi80
Dan :D

No jaz sem pa včeraj zvečer šla tečt še preden bi deževalo, pa potem pri nas od dežja ni bilo nič, čeprav je zgledalo da bo kar hudo. Pretekla svoj krog oz. 2, tekla vse ga skupaj cca 20minut, pretekla pa cca 3km. Ampak sem se premalo raztegnila pred tekom in seveda tudi kasneje, tako da me danes vse boli in počivam (v službi). Danes ni teka zame, jutri pa spet.
 docca
Ksenija napisal/-a:samo da vas pozdravim polžki moji. dopust je za menoj, tekla veliko plavala, kolesarila, predvsem pa razmišljala ;)
mi je dalo eno vprašanje veliko snovi za razmišljat in zaenkrat se odpovedujem svoji tekaški karieri, vsaj javni. pozabila sem zakaj sem začela tečt in da sem v bistvu zmagala. Grem jutri nekaj preverit, potem se pa odločim kak naprej. Za kiklco sem pa tud jaz za ;)
uživajte še naprej!

Torej to pomeni, da nas nameravaš zapustiti? Menda ne!
Saj ko boš dobila kiklco, te bo spet zagrabilo.
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Lenči, tudi sama se veselim, da se spoznava že pred piknikom :) !
Te občudujem, da se boš tudi "javno" spoprijela z 21-ko. Sem sama pri sebi razmišljala ali začeti teči tudi več kot 10 km, pa se mi zaenkrat še ne da preveč... Res :cast: vsem puncam, ki se spopadate z daljšimi razdaljami.

Ksenija, si nas kar malo prestrašila s svojim pisanjem danes :? . Tako nekam resno zveni... Daj, javi se še kaj, pa še kaj napiši...

Lp, D.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:samo da vas pozdravim polžki moji. dopust je za menoj, tekla veliko plavala, kolesarila, predvsem pa razmišljala ;)
uživajte še naprej!

Ksenija, lepo, da si se "spočila" in da si tudi tek vključila v počitniško dogajanje. Zmagala si, o tem ni dvoma, tako ali drugače. Četudi javno kariero mogoče začasno odmakneš, se pa veselim, da bomo skupaj tekle vsaj za dušo. Torej, javi, kdaj te poberem :wink: :lol: in prideš zraven tečt. Se že veselim :lol: .
Uporabniški avatar
 Frikica
Se javljam po dolgem času. Tri tedne že nisem tekla, tale živc se je izkazal za nekaj drugega kakor sem jaz mislila, da je. Ampak tri tedne nisem zabušavala, ampak sem se podala malo v plavanje. Mi je pomagalo pri vzdrževanju kondicije in saniranju poškodbe. Šla sem tudi na tajsko masažo, da so me malo nalomili in pregnetli. Je bilo prav fajn.
Jutri grem probat tečt, upam, da bo šlo. Polžki držite pesti, da se vrnem v vaše vrste. :)
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Ej, Frikica, smo te pa res že pogrešali! Navijam zate, da bo jutri vse o.k., ko boš poskusila teči. Ti kar lepo počasi.

LP, D.
Uporabniški avatar
 lenči
d.m.r. napisal/-a:Lenči, tudi sama se veselim, da se spoznava že pred piknikom :) !
Te občudujem, da se boš tudi "javno" spoprijela z 21-ko. Sem sama pri sebi razmišljala ali začeti teči tudi več kot 10 km, pa se mi zaenkrat še ne da preveč... Res :cast: vsem puncam, ki se spopadate z daljšimi razdaljami.

Lp, D.

Hja, najprej utrditi 10ko, se z njo spoprijateljiti, potem pa, če je želja in volja, počasi naprej. Jaz sem ugotovila, da mi daljše razdalje nekako ustrezajo, s tem mislim do polmaratona :oops: . Kratki, hitri teki niso zame. No, seveda mi prav ustreza preteči vmes kaj krajšega, predvsem, ker je čas dober in mi dvigne moralo. Sicer se pa s časom ne obremenjujem in tečem za svoj užitek. In telo mi je hvaležno in mi pozitivno vrača. Kar je največ. Predvsem me pa veseli dejstvo, da me po tekih čaka zadovoljstvo in veselje, da je musklfibra vse manj, volje in veselja za tek pa vse več :juhuhu: . In to po recimo letu dni teka. Saj vem, da sem zasvojena :oops: :wink: :lol: , ampak upam, da bom še naprej. Me je imelo, da bi danes šla na en kratek tek, čeprav sem se ves dan potepala in nabirala kilometre na motorju, ampak bom šla jutri, tudi počitek je pomemben del treninga :lol: .

In tudi jaz sem začela čisto klasično: malo teka, velikooooo hoje :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
.
Frikica napisal/-a:Se javljam po dolgem času. Tri tedne že nisem tekla, tale živc se je izkazal za nekaj drugega kakor sem jaz mislila, da je. Ampak tri tedne nisem zabušavala, ampak sem se podala malo v plavanje. Mi je pomagalo pri vzdrževanju kondicije in saniranju poškodbe. Šla sem tudi na tajsko masažo, da so me malo nalomili in pregnetli. Je bilo prav fajn.
Jutri grem probat tečt, upam, da bo šlo. Polžki držite pesti, da se vrnem v vaše vrste. :)

Lepo počasi in brez pretiravanja. Kakšno kratko razdaljo pa počitek in bo šlo :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
d.m.r. napisal/-a:
Solatka, tole je pa nekaj zate :!: Sem bila pred dnevi na pikniku. Pa se zapletem v pogovor z gospo približno mojih let in pove, da tudi ona teče. Nekako prideva do polžje sekcije, pa pravi vsa navdušena:" Ja, v Radencih sem se ves čas prehitevala z eno tekačico, ki je imela tako simpatičnega polžka." In ji povem, da je imela čast teči z našo ustanoviteljico. Pa je tvoj polžek naredil vzdušje še bolj sproščeno in prisrčno :)

Dominika tole je pa lepo brati. Se spomnim ja, da sva se z eno gospo ves čas prehitvali.

Tudi na Bledu je med tekom ena komentirala, da "tega simpatičnega polžka" pa kar ne more prehitet. :lol:
Meni osebno polžek velik pomeni, ker razbije tisto strogo tekmovalno vzdušje, ko so vsi čist adijo od želje po zmagi. Pol pa pridem jaz, z rokami v žepih pa se delam da tečem 8) :lol:

Pa še od mene lep pozdrav vsem novopridruženim polžkom. Zadnje čase ko sem "oklopljena" kar ne sledim več.

FRikica itak da držimo pesti za tvoje čimprejšnje okrevanje in uspešne teke.

Hm... kaj še? Aja... ura pa razdalje.
Jaz sem si razdaljo zmerila šele malo pred tekmo v Radencih, da sem sploh vedela koliko pretečem. Pa sem jo zmerila ar z avtom.

Uro sem si pa kupila šele pred kratkim. In to kar v Lidlu, ker pač financminister ne dovoli kaj bolj konkretnega. Ampak se mi zdi, da je tole čudo zame kar ok. Meri pulz, čas, pa ma še en milijon funkcij, ki jih še ne kapiram :oops: :wink:

Moram reči, da tudi jaz občudujem vse, ki tečejo na dolge razdalje. Moja najdaljša razdalja je bila 12 km v Bohinju. Ampak mislim, da bom ostala kar pri "do deset" :wink:
Je bilo kar preveč za moje razpoloženje tisto šetanje po 12 km :lol:

POlžki, odkdaj se pa tolk moških javla na naši temi? Prav nenavadno :wink: Vsekakor upam, da postane stalnica.
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA