Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Spet ena fajn tekma v lepem okolju Dovžanove soteske, obogatena z dobro zastopanostjo :TF) . Še vreme nam je šlo na roko, je bilo prav super v primerjavi z dopoldanskim.
Rezultati še niso na voljo, pa kolikor poznam časomerilce, nam ne bo treba dolgo čakati.
S svojim tekom sem zadovoljen, no, za absolutno uvrstitev moram počakati objavo rezultatov, 4. mesto v kategoriji me pa uvršča v TAe-tov KLUB 4.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 cizek
Hrovat....

Kaj pa nadaljevanje lestvice?
Uporabniški avatar
 zdejan
Glede na to, da je bila Kranjskogorska desetka odpovedana, smo šli z družino na ta tek in ni nam bilo žal. Presenetilo me je veliko število tekačev, pa še izredno hitrih za povrhu. Rezultat sem imel povprečen glede na moje letošnje čase, vendar sem bil uvrščen komaj na sredini. Izgleda, da je Gorenjski pokal še hujši od Štajersko-koroškega. V kategoriji C nas je bilo namreč preko trideset. Prireditelj je zatrjeval, da je ravninski tek, v kar pa se na tekmi nisem ravno prepričal. Gorenjska pač ni ravna.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Ja čestitke vsem, ki so si priborili osebno zadovoljstvo na teku :lol:. Čestitke tudi organizatorjem.

lp
Mario
Uporabniški avatar
 Radolca
Dosegel sem čas celo malo nad pričakovanji. Računal sem da bo med 35 in 36 minut, pa je bil pod 35. Tudi jaz nisem pričakoval takšne "strmine", ki me je kar malo "utrudila". Kraj Jelendol je prečudovit in prav tako Dolžanova soteska, skozi katero sem se peljal prvič in mi je kot Gorenjcu lahko kar malo nerodno :oops: Pričakoval pa tudi nisem takšne številčne udeležbe. Že samo podatek, da sem dobil palačinko kot predzadnji in potem jih je zmanjkalo, pove, da je bila udeležba številčnejša kot so lahko organizatorji pričakovali. V moji (premočni) C kategoriji, sem se kar lepo odrezal. Za razliko od Mošenjskega teka, kjer sem bil zadnji :oops:
PS: Ali je kdo meril razdaljo :?: Meni je GARMIN FR50 nameril 8,29 km :shock:
PS1: zdejan, ravno mesto pred tabo sem bil :clap:
Uporabniški avatar
 zdejan
Radolca, nisem te videl in zato si bil zame na žalost neulovljiv. A imaš mogoče podatek tudi o višinski razliki?
Uporabniški avatar
 Radolca
zdejan napisal/-a:Radolca, nisem te videl in zato si bil zame na žalost neulovljiv. A imaš mogoče podatek tudi o višinski razliki?

oj, nisem imel majice TF-ja.
Pglej si rezultate v naši kategoriji. "Nabril" sem te glih za en pir
Višinsko razliko pa je že cizek navedel :toast:
Uporabniški avatar
 matej712
zdejan napisal/-a:podatek tudi o višinski razliki?

80 metrov, po Polarju

Dobra tekma, škoda le, da ni več ciljne strmine :twisted:
Uporabniški avatar
 mitjas
janez.ferlic napisal/-a: Hvala vsem za udeležbo. Smo se potrudili in če kaj ni bilo v redu, povejte.
Janez

Vse je blo v redu :)
Sam sem bil prijetno presenečen nad številom tekačev, očitno se je poznalo, da ni bilo tekov v zadnjem času.
Presenečen tudi nad svojim tekom, tako visoko v GP še nisem bil :wink:
Malica po teku (zaska (zaseka za negorenjce) ) :shock: pa tudi 1A :D, analiza pa tudi :wink:
Aja, pa še zahvala Neži, da me je predramla in pognala naprej.
Uporabniški avatar
 zdejan
Janez Ferlic, dobre slike, hvala.
Radolca, zmenjeno za pir, vendar me moreš pocukati za rokav, da te bom spoznal. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA