Moderator: lenči

docca
A gre kdo na Bled?
Mene zelo mika, me pa mine, če pomislim na cestne zapote in posledično zgodnje vstajanje.
Kako je urejeno parkiranje? Je dovolj prostora blizu štarta?
A kdo kaj ve?
 mausi
mene mika, samo vremenska napoved ni obetajoča - mene pa enostavno ne mika tečt/hodit v dežju...

glede parkirišča pa nimam pojma, ko je bila 10tka v organizaciji Vitezov je bilo za vse super poskrbljeno...

http://www.klubpolet.si/files/Razpis_tek_bled.pdf

s parkiranjem slabo kaže :-(
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi moji Polžki, ta vikend kaže na to, da bom odtekla malo daljši tek za trening za Ptujsko 21ko. Daleč na tekme se mi ne da vozit (je treba zgodaj vstat :oops: ), sem pa skoraj prepričala mojega za Domžalski TF tek 31.8.2008 (no, če bi rad dosegel PB ima sedaj najboljšo priliko - ravnina, ravna proga, upam, da je blo pravilno dozirano :wink: ). Tako, to so moji plani glede tekem zaenkrat. Vmes bom pa tekla, da ne pozabim :lol: . Upam, da bodo majčke kmalu, da se bomo lahko pokazale v njih Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Tako, na Domžalsko 10ko sva prijavljena, pa tudi na Ptuj gre moj zraven na 7ko. Za Ptuj bo že kiklca :juhuhu: , pa če bo še majčka bom pa že kar kičasta :-- . Sam da še pretečem :oops: :oops: 21ko.
 mausi
lenči napisal/-a: Za Ptuj bo že kiklca :juhuhu: , pa če bo še majčka bom pa že kar kičasta :-- . Sam da še pretečem :oops: :oops: 21ko.

nč kičasta, ponosna polžika!
:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:
lenči napisal/-a: Za Ptuj bo že kiklca :juhuhu: , pa če bo še majčka bom pa že kar kičasta :-- . Sam da še pretečem :oops: :oops: 21ko.

nč kičasta, ponosna polžika!
:wink:

O, to pa to, ponosna Polžika pa vedno :wink: :lol:
 mausi
evo sem se prijavila na tek v Lanterni...ups, nisem pa pogledala, če imajo časovno omejitev?! hmm, nič hudega, sej do takrat bodo že majčke z polžki, bodo že po tem vedeli kam pašem...ha ha ha
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:evo sem se prijavila na tek v Lanterni...ups, nisem pa pogledala, če imajo časovno omejitev?! hmm, nič hudega, sej do takrat bodo že majčke z polžki, bodo že po tem vedeli kam pašem...ha ha ha

Mausi, bravo, čestitam. A na Domžalsko 10ko pa ne :cry: ?
 mausi
lenči napisal/-a:
mausi napisal/-a:

ja bom se prijavila na Domžalsko 10tko, če se prijavi še kdo z časom 1:15:00 ali več, jaz sem res počasna počasna polžika... :cry: na Hrvaškem se bom pa zlila z ostalimi, bom prišla na cilj s tistimi ki bodo tekli 21tko :lol: in ne bom tolk opazno zadaj.... :wink:
Uporabniški avatar
 Tina1
Grem na Zmajev tek v Postojno.
Lepo tečte. lp
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:
lenči napisal/-a:
mausi napisal/-a:

ja bom se prijavila na Domžalsko 10tko, če se prijavi še kdo z časom 1:15:00 ali več, jaz sem res počasna počasna polžika... :cry: na Hrvaškem se bom pa zlila z ostalimi, bom prišla na cilj s tistimi ki bodo tekli 21tko :lol: in ne bom tolk opazno zadaj.... :wink:

Mausi, čakamo na prijave :lol: , mogoče pa se še kakšna polžika opogumi, drugače pa čimbolj prijeten tek na Hrvaškem :wink: .
 katrca
me malo mika, da se prijavim, ker se moram po tri-tedenskem dopustu spet vključiti v normalno življenje. A je sicer še kakšna 10km prireditev te dni ?
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:me malo mika, da se prijavim, ker se moram po tri-tedenskem dopustu spet vključiti v normalno življenje. A je sicer še kakšna 10km prireditev te dni ?

Pozdravljena nazaj :wink: . Imaš v soboto tek v Matkah zelo blizu, da ti ne bo dolgčas :lol: . Pa potem Domžalska 10ka. Ostalo je pa malo dlje. Pa saj se vidimo v sredo, a ne?
Uporabniški avatar
 solatka
NO, če še nisem povedala :wink: , da grem na LM na eno desetko, vam zdej povem.
:lol:

Čas pa... hm...hja... če bo 1:10 bom ZELO vesela. Bom pa tud čist zadovoljna z 1:15.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA