Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Loni
Joj, kako smo si različne/i, jaz se s krajšimi razdaljami sploh ne morem spoprijateljiti, moj čas je porazen. Nekako ne znam uštimati tempa, ker je razdalja prekratka. Pri 10ki je to čisto izvedljivo.
Kar se merilcev tiče, sem dobila Suunto T3, skupaj s foot in PC podom. A zadeve, mislim na pode, še nisem usposobila. Ker se enostavno ne morem spraviti na stadion, da bi vse skupaj skalibrirala, pa še slabo mi je ratalo že ob samem branju navodil, moja običajna reakcija, vsaj prva, saj potem se da zadevo speljati. Mislim, da samo rabim nekoga, da me po domače povedano brcne... Stadioni so moja nočna mora še iz otroštva. Tudi zato sem se prijavila na domžalsko 10ko, da vidim, kako bo.
Mi je pa danes kar malce greben zrasel, prvič sem 10k pretekla prej kot v 58 minutah. Pa tako težko sem se spravila iz bajte. Nato pa sem se cel dan rekreirala ob gledanju OI.
Aja, pa kar se moje urce tiče, prisrčno upam, da ne bom imela nekega dne zapestja v mehurjih, sem alergična na vse možne "kovinske" zadeve, kar zna biti prav neprijetno. Še posebej pri gumbih na hlačah, zadrgah... Ma človek se na vse navadi, premaz iz laka za nohte dela čudeže.
Uporabniški avatar
 lenči
Loni, pri takem času pa ne vem, če te bom lahko lovila :cry: .
Uporabniški avatar
 lenči
No, pa da povem, da je konopljina moka čist ok, posledic :oops: , razen da sem se lepo najedla pa nobenih. Okus testenin je pa prav božanski. Palačinke še pa pridejo na vrsto :lol: . Pa prav lepa temna barva testa pride.
Uporabniški avatar
 teka-teka
Jaz pa sem že čisto resno vgriznila v priprave z LM. Lansko leto sem začela konec avgusta, ker pa si letos želim popravit cajt na 21 km, sem prebrskala svoj fascikel, prečekirala kaj so lansko leto napisali glede tega na Poletovih straneh in v Nedelu, ko so izhajali plani za treninge. Jaz sem naravnana po planih, moji sotekači pa niso glih navdušeni. Jih popolnoma razumem, samo, če imaš zelo malo časa, tisti pičel čas izkoristiš za trening pa četudi ošpičene prekle padajo z neba. Toliko o teku po dežju :D
Ta podaljšan vikend sem odtekla 10 km fartleka (zelo razgiban teren), potem sem naslednji dan naredila 3 km ogrevalnega in 10 serij po 100 m tako hitrega teka, kolikor sem zmogla, sledile so vaje za moč, no včeraj pa sem zaradi pomanjkanja vastva naložila svojo 15 kilsko pužo in hajd na Gorjance(ura in pol gor in dol). Priznam, da sem bila precej zmatrana v dolini, na srečo pa mala ni imela nobenih želja po kaki hoji. Doma sem ugotovila, da so ji teniske krepko premajhne. Je skoz jamrala, da jo nogice bolijo, jaz pa sem jo utrujala, ja moraš mal hodit, če ne ne boš bla, bla, bla... Joj, kaka mama sem :oops:

Merici teka itd: kupila sem rabljeno robo, ker je kolega prešaltal na garmin. Imam Polar SD 200, ki zaenkrat pokriva vse kar potrebujem (puls, razdalja, tempo, trenerja). se splača pogledat med oglase.

Piknik: saj bi prišli na piknik, pa mam ravno takrat eno hudo tekmo, ki jo moram sprašit :D No, morda se pa kaj še obrne. Aja, pa trgatev bomo ziher mel, tako kot lansko leto, če bo kaj na trtah ostalo.
Uporabniški avatar
 lenči
Teka-teka, to pa je vztrajnost in volja :clap: . Že vidim, da bom na LM21ki čist pravi predstaavnik Polžje sekcije. :oops:
Uporabniški avatar
 Loni
No, saj jaz sem prepričana, da na LM grem, samo ne vem še, ali na 10ko ali na polmaraton. Se mi zdi, da sem zdaj 10ko glih uspela naštudirat, 21ka pa ne vem...
Uporabniški avatar
 Tina1
Jaz grem tudi na LM in sicer na 10ko, več nisem zmožna, pa tudi nimam časa, da bi se veliko rekreirala.
Uporabniški avatar
 Loni
Tina, jaz tudi tako razmišljam, raje se imam fajn na 10ki kot da sopiham na polovički. Bom videla, kako bom s časom in treningi v septembru. Zaenkrat bolj slabo kaže.
Uporabniški avatar
 tamy
Po dolgem času sem spet na forumu in sem prav vesela tele Polžje sekcije. Ravno prav zame.

Tudi sama se odločam, ali bi nastopila na LM na 10km ali ne. Razloga, da si želim teči sta:
- ker mi je dve leti zapored uspelo
- ker sem prvo leto tekla 62 minut, lani pa 56 minut in je dobra motivacija za letos

Vendar pa razlogi, ki me odvračajo od nastopa:
- prej sem šla lahko brez "treninga" na 10ko, ker sem imela dovolj kondicije od svojih atletskih treningov, zdaj pa ne treniram več
- ker od novega leta nisem niti enkrat tekla (opala- danes sem se spravila tečt za pol ure)
- ne bi rada popolnoma umrla na teku
- ne bi rada tekla "sama" - lani in predlani smo skupaj tekli vsi atleti iz naše skupine, sedaj pa nimam take družbe več, ki bi me vlekla naprej.
Uporabniški avatar
 lenči
Tamy, družba za tek se bo našla. Polžja sekcija se bo sigurno pred tekom zbrala skupaj in pofotkala, potem pa bomo tekli. Sem prepričana da bo družbe dovolj, nekaj je tako hitrih kot ti na 10ki. Za rekorde se priključi LoniM, pa je, za počasnejši tempo pa najdeš neka kandidatov. Kar lepo sporočaj kako ti gre in te bomo že potegnili s sabo :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Tamy sej bi rekla, da ti bom delala družbo.... sam če bom tekla s tvojim tempom bom sred LM izdihnila.
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:samo da vas pozdravim polžki moji. dopust je za menoj, tekla veliko plavala, kolesarila, predvsem pa razmišljala ;)
mi je dalo eno vprašanje veliko snovi za razmišljat in zaenkrat se odpovedujem svoji tekaški karieri, vsaj javni. pozabila sem zakaj sem začela tečt in da sem v bistvu zmagala. Grem jutri nekaj preverit, potem se pa odločim kak naprej. Za kiklco sem pa tud jaz za ;)
uživajte še naprej!

Ksenija, lepo, da si se "spočila" in da si tudi tek vključila v počitniško dogajanje. Zmagala si, o tem ni dvoma, tako ali drugače. Četudi javno kariero mogoče začasno odmakneš, se pa veselim, da bomo skupaj tekle vsaj za dušo. Torej, javi, kdaj te poberem :wink: :lol: in prideš zraven tečt. Se že veselim :lol: .

hvala ti, draga moja... očitno še nekaj časa ne bom tekla v vaši družbi (o razlogu sem pisala v eni drugi temi). samo se ne dam ;)
Uporabniški avatar
 Frikica
Polžki, končno moje tekaško poročilo po 3 tednih. ;)
Odtekla sem probno turco 4,5km in šlo je odlično. Počutje je super, bolečine ni. Res je bilo čudovito spet obuti superge in odteči eno uživansko, brez bolečine. :)
Se že veselim naslednjih tekov, seveda pa se bom kar držala "lepo počasi in z užitkom - po polžje". :)
Seveda pa se začnejo priprave na LM10km. :lol:
 katja67
kaj pa je to LM 10 km, o čem govorite ?
lp
Uporabniški avatar
 Frikica
Ljubljanski maraton - razdalja 10km. :)
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76