Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Katja 67!? Po tisti sumljivi 67 sklepam, da si moj letnik in ti z velikim veseljem sporočam, da je un LM 10 Ljubljanski maraton. Če boš pridno tekala in če si že odlaufala nekaj tekov, se ga boš letos tudi ti udeležila :toast: Časa imaš kar dosti...
 katja67
pravilno sklepaš, res sem letnik 67. Kdaj pa je ta LM in kje je razpis za prijavo ? ali je organiziran tudi tek za otroke, ker meni največ pomeni, da lahko peljem mulca zraven in tudi ona triumfirata po uspešnem teku, da o sebi ne govorim. :D
hvala za info
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:[hvala ti, draga moja... očitno še nekaj časa ne bom tekla v vaši družbi (o razlogu sem pisala v eni drugi temi). samo se ne dam ;)

Ksenija, sem že rekla da si zmagala in tudi to boš premagala :D . Lepo počasi in bo šlo. Pa vesela bom, če me boš kdaj povabila na skupen tek po tvoji okolici :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Frikica napisal/-a:Polžki, končno moje tekaško poročilo po 3 tednih. ;)
Odtekla sem probno turco 4,5km in šlo je odlično. Počutje je super, bolečine ni. Res je bilo čudovito spet obuti superge in odteči eno uživansko, brez bolečine. :)
Se že veselim naslednjih tekov, seveda pa se bom kar držala "lepo počasi in z užitkom - po polžje". :)
Seveda pa se začnejo priprave na LM10km. :lol:

Bravo, le po pameti naprej in potem se res vidimo na LM10ki. Joj kako bo to luštna druščina Polžkov :lol: .
Uporabniški avatar
 teka-teka
katja67 tudi jaz sem letnik 67 :) O lanskoletnem LM imaš na tem forumu res veliko napisanega, en link je http://www.tekaskiforum.net/viewforum.php?f=56&sid=dc248c4b037205f9134b86de3d624526. Mislim pa da imajo otroci tek v soboto, vsaj tako je bilo lansko leto, ko so zadevo mal porazdelil, ker bi bil preveč natrpan program za 1 dan. No vse bo jasno, ko bo izšel uraden razpis za letošnji, 13. po vrsti. Itak bomo pisale o tem, se pa splača prej prijavit, mal zaradi štartnine in če ne drugega, motivacije.

Sama grem zato na 21 km, ker sem že lansko leto odteka to razdaljo(po 8 tednih treniga 4x tedensko, prej sem samo nekaj v tri dni tekljala) in mi je v izziv, da izboljšam rezultat. Po 42 km bi bila najbrž nekaj časa precej boga, če bi sploh prišla na cilj. Hm, ne vem, če bom podlegla temu izivu, ampak, kakor ste nekatere napisale, bolje je, da z veseljem in guštom nekaj odtečeš, kakor, da se v agoniji matraš.
Uporabniški avatar
 solatka
JUhu... jz mam pa tekaško majčkoooo :juhuhu:
Jutri grem lavfat :D
Aja... tale razpis za LM.... a prav vidim, da teka na 10 km sploh ni razpisanega? OK, možno da sem slepa....kar se mi pogosto dogaja... NO grem še enkrat gledat.
Uporabniški avatar
 Loni
[quote="solatka"Aja... tale razpis za LM.... a prav vidim, da teka na 10 km sploh ni razpisanega? OK, možno da sem slepa....kar se mi pogosto dogaja... NO grem še enkrat gledat.[/quote]

Uradno ima zelo dolgo ime:
http://www.ljubljanskimaraton.si/index.asp?s=2&p=2&l=sl
Uporabniški avatar
 solatka
EH no sej sem vedela, da bo ena taka fora....

KOt v trgovini ko iščem eno točno določeno stvar, pa stojim tik pred to polico (po možnosti še buljim v to stvar), pa ne vidim... :roll:

Hvala LoniM. :)
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, jaz pa danes nisem mogla brez teka :lol: . Sem šla 6 km namenoma na nizek pulz. Je blo kr hudo se nazaj držat :wink: . Sam je pa bil povprečen komaj 144. Solatka, bi brez problema tekla z mano :oops: , sam za 1.08 bi ble prepočasne :ignore:. Upam, da bo jutri na skupnem teku šlo brez problema. Saj takšni kratki na 6 km lepo počasi kar gredo vsak dan, sam jutri jih bo 11.5km. Upam, da ne bo Jančika spet dvigovala tempa :oops: . Katrco še nekako dohajam :oops: . Ampak tile skupni teki so pa prav zanimivi in prijetni, v resnici je lepo teči s sotekači čisto na ZEN (po Polžje :wink: ). Čeprav grem tudi sama rada tečt, da zbistrim misli. Je blo danes kar nekaj tekačev na tej progi. Edino tema je že kmalu. Bom rabila naglavno lučko, ker drugače ne bom videla tečt. Je sicer večinoma asfalt, samo, Savinja teče poleg in ko si sam, so čudni glasovi, pa danes se je (sicer čisto prijazen in dobrodušen) en kuža sprehajal mimo. Ali pa na bolj mestno varianto proge kjer so luči.

Solatka, tukaj še ena, ki ima stvar pred nosom, pa je ne vidi :oops: :wink: . Še dobr da se v prometu lepo znajdem. Lepo tecite polžki in javite kako vam gre.
 katrca
mene pa nekaj zanima - kako naj prebrodim zimo v tekaškem smislu. Kako to rešujete drugi ? Me je kar groza ob misli, da celo zimo ne bi nič tekla. Hvala za odgovore.
Uporabniški avatar
 Tina1
katrca napisal/-a:mene pa nekaj zanima - kako naj prebrodim zimo v tekaškem smislu. Kako to rešujete drugi ? Me je kar groza ob misli, da celo zimo ne bi nič tekla. Hvala za odgovore.

Jaz tečem že dobro leto in v lanski zimi sem se tudi parkrat spravila tečt. Malo bolj sem se oblekla, majico s kapuco čez, pa rokavice in šal so tudi prav prišli. Je kar mrzel zrak pozimi za dihanje med tekom, tako da sem imela šal lepo zadelan okoli vratu.
Uporabniški avatar
 tamy
A so v polžji sekciji tud kšne punce al pa fantje, ki so stari okrog 20?

Včasih mam občutek,da se mladi, ki so tolk stari kot jst (19) sploh ne ukvarjajo s športom.
 docca
A že kaj veste, če se bomo lahko preko TF skupinsko pijavili na 10 km?
In kako ter kdaj?

Hvala
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA