Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:NO, če še nisem povedala :wink: , da grem na LM na eno desetko, vam zdej povem.
:lol:

Čas pa... hm...hja... če bo 1:10 bom ZELO vesela. Bom pa tud čist zadovoljna z 1:15.

Solatka, danes med tekom sem ugotovila, da boš tekla na LM 10KO 1.08,20. Ne me vprašat zakaj, ampak tako mi je prišlo v glavo ob današnjem teku. :wink:
Uporabniški avatar
 teka-teka
Jaz grem na 1. tek "Marš na Gače". Gače ali bela so dolenjsko smučišče, pa da ne bo pomote ne bomo tekli skoz v hrib. Tek bo v nedeljo, 10 km, po hosti in proga bo prijetno valovita.
še link:http://www.drustvo-marathon.si/wp-content/uploads/2008/08/razpis-tek-mars-na-gace.doc
Uporabniški avatar
 Classix
mausi napisal/-a:
ja bom se prijavila na Domžalsko 10tko, če se prijavi še kdo z časom 1:15:00...

Če imaš željo teči v Domžalah, ti grem z veseljem za ''polžastega zajčka'' za čas okoli 1:10:00. Bom počakal z svojo prijavo.

Prijeten in uspešen dan vam želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 UršaR
Classix napisal/-a:
mausi napisal/-a:

Če imaš željo teči v Domžalah, ti grem z veseljem za ''polžastega zajčka'' za čas okoli 1:10:00. Bom počakal z svojo prijavo.

LP
Matjaž

Mausi, pomisli, tako kavalirske ponudbe ne dobiš vsak dan!! :D

Classix - da se ne bo zdaj cel kup polžkic vsul, ki bi si želele teči s tabo. :D No, jaz se nimam namena prijaviti, saj bom šla raje s svojim "domačim zajčkom" po gozdnih poteh.

Dober tek!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Classix :cast1: :clap: :cast: , tole je pa Alter Wiener šule :lol: . Mausi, tole pa res ne smeš odklonit :wink: :lol: . Se torej vidimo.
Uporabniški avatar
 solatka
Počasnela napisal/-a:
Classix napisal/-a:
mausi napisal/-a:

LP
Matjaž

Mausi, pomisli, tako kavalirske ponudbe ne dobiš vsak dan!! :D

Classix - da se ne bo zdaj cel kup polžkic vsul, ki bi si želele teči s tabo. :D No, jaz se nimam namena prijaviti, saj bom šla raje s svojim "domačim zajčkom" po gozdnih poteh.

Dober tek!

LP, Urša

Jz sem se že skor padla na to ponudbo, sam sem ugotovila da govorite o Domžalah in ne o LM. :(

Mausi.... sam res... tega pa RES ne moreš odklonit. Jz bom iznad knjig navijala zate. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:
Solatka, danes med tekom sem ugotovila, da boš tekla na LM 10KO 1.08,20. Ne me vprašat zakaj, ampak tako mi je prišlo v glavo ob današnjem teku. :wink:

A tako hitra da bom? Madonca... :lol:

Sam a si pa ziher da ne bom pol izdihnila?

Vsekakor pa bi bila takšnega rezultata FEJST vesela.
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:

A tako hitra da bom? Madonca... :lol:

Sam a si pa ziher da ne bom pol izdihnila?

Vsekakor pa bi bila takšnega rezultata FEJST vesela.

O, ne, ne boš izdihnila, :wink: boš samo globoko vdihnila in rekla jupiiiiiiiii :juhuhu: .
 mausi
Classix napisal/-a:
mausi napisal/-a:

LP
Matjaž

ok Matjaž,

sem razmislila o tvoji ponudbi .... če boš ti zajček, potem bom jest zajčica in ti bom poskušala slediti :oops: :lol: samo upam, da ne boš zaspal vmes...tko da danes lahko pričakujete mojo prijavo :oops: :oops:

lp, Andreja
Uporabniški avatar
 lenči
Mausi, bravo :laola. Se vidimo. :wink:
 mausi
lenči napisal/-a:Mausi, bravo :laola. Se vidimo. :wink:

uf, ja...samo močno upam, da mi ne bo žal... :(
Uporabniški avatar
 Loni
mausi napisal/-a:
lenči napisal/-a:Mausi, bravo :laola. Se vidimo. :wink:

uf, ja...samo močno upam, da mi ne bo žal... :(

Zakaj pa naj bi ti bilo žal, prav fajn se bomo imele/i :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Seveda bo to lep tek in predvsem lep dogodek. Hja Ero je nekaj govoril o pecivu, tko da sedaj razmišljam, kaj naj prinesem. Glede na to, da bomo potrebovali okrepčilo :oops: , bom nekaj pogruntala :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a: Hja Ero je nekaj govoril o pecivu, tko da sedaj razmišljam, kaj naj prinesem. Glede na to, da bomo potrebovali okrepčilo :oops: , bom nekaj pogruntala :wink: :lol: .

Jaz sem se nekaj ponujala tam pr pecivu, ja. Lenči, kaj praviš na kako malenkost iz konoplje :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:
lenči napisal/-a: Hja Ero je nekaj govoril o pecivu, tko da sedaj razmišljam, kaj naj prinesem. Glede na to, da bomo potrebovali okrepčilo :oops: , bom nekaj pogruntala :wink: :lol: .

Jaz sem se nekaj ponujala tam pr pecivu, ja. Lenči, kaj praviš na kako malenkost iz konoplje :lol:

Ja, saj to sem razmišljala, o palačinkah, ki jih lahko pripravim prejšnji večer, namažem z domačo marmelado in prinesem. Seveda bom dodala nekaj konopljine moke :wink: .
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA