Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 MatjazV
Tinca napisal/-a:Zdravo,
zanima me kako je s samim dvigom startnih številk za tek ob vrbskem jezeru?
vem, da je potrebno dvignat številke v soboto, a lahko tudi dvignem za koga drugega, a je težko najdit sam prireditveni prostor?

Vsaka informacija je dobrodošla.

Pa lep dan vsem

Tinca

Ja,

jaz sem lani dvignil štartne številke in vrečke za 7 forumovcev. Ni problema, samo potrdila je treba imeti s seboj.

MatjazV
Uporabniški avatar
 Tjas
A je mogoče kdo, ki bi lahko in mu ne bi bilo težko še zame številko dvignit?
Uporabniški avatar
 maca
Tudi meni, tudi meni :!:

Prosim, kdo lahko tudi zame dvigne številko :?: :?: :?:
 bkreutz
A kdo ve, če je organiziran prevoz na start in kakšen je (če je) vozni red?
Uporabniški avatar
 Laufer
Prevoz je organiziran s cilja do starta. Verjetno tako kot povsod, ko je BUS full, gre drugi.
 bkreutz
S cilja do starta? Škoda, ker bomo v kempu in je tam glih cilj :) Dobro, bomo se pa z avtom do starta zapeljal (in pol še nazaj v cilj).

Hvala za hiter odgovor!
 Tinca
The pick up for your starting package takes place on the following days in the „Running City“ on the „Metznitzstrand“ in Klagenfurt (next to the public swimming area)

A mi zna, kdo to razložit, kje je to?
 bkreutz
"Metznitzstrand" je ime ulice v Klagenfurtu (Google Maps je zakon - najdeš jo med jezerom in europarkom). Drugače je to verjetno tudi ulica kjer pritečemo v cilj. Kjer točno na tej ulici pa ne vem...
 Tinca
Hvala bkreutz. Se bom potudila in poiskala .

Hvala

Tinca
Uporabniški avatar
 Laufer
Zdi se mi da je ta prostor ravno pod MASAŽO.

Slika
 nana
Tinca napisal/-a:A mi zna, kdo to razložit, kje je to?

Europark je kakšnih dobrih 100 m oddaljen od Minimundusa. Jaz sem lani parkirala kar tam, ker je dovolj parkirnih mest in šla potem peš do Europarka. Ko pa prideš tja, so pa šotori in poiščeš tistega, v katerem izdajajo štartne številke. Zelo preprosto, res.

Samo naslednji dan je treba pa paziti, ker so ceste zaradi teka zaprte. Če greš na štart z avtom, se je potem dobro poslužiti avtoceste.

@Laufer: se mi zdi, da iz cilja na štart vozi vlak in ne bus. Ker me je lani peljal mož z avtom, niti ne vem, kako to izgleda. Mogoče bi nam pa MatjažV pomagal z nasvetom (ker vem, da ima na tem področju bogate izkušnje). Letos pa bo verjetno tudi vreme takšno, kot ge je navajen :D :wink:
 bkreutz
Aja, eno pomembno vprašanje. Če torej vozi bus (ali vlak) iz cilja na štart... je to pred tekom ali po teku?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA