- 19 Avg 2008, 19:06
Od januarja letost se zelo resno ukvarjam s tekom (pretečenih imam več kot 1200 km). Drugače je vse OK in nimam nobenih bolečin pri teku, niti drugih težav. Problem pa je v tem, da imam že od samega začetka, ko sem začel teči cca 80 kg (visok pa sem 172 cm). Skratka, imam nekaj kilogramov sigurno preveč, kar občutim tudi pri teku - lahko bi bil hitrejši. Ne vem pa, kaj je narobe, ker v vsem tem času, ne glede na obliko teka, intenzivnost, pogostost, ipd..., nisem oziroma ne morem shujšati niti za kilogram. Tudi na prehrano kar se da gledam in vsekakor porabim več kot pa pojem (po kalorijah). Pomislil sem, da je kaj narobe s ščitnico, vendar ne občutim nobenih znakov, ki so značilni za to.
Skratka, ali kdo ve v čem je problem. Sicer nisem debel, pa vseeno vem in čutim, da imam preveč najmanj 5 kilogramov, kar pa se pri mojih tekih vsekakor veliko pozna (na teden pretečem v povprečju 50 KM, včasih nekaj več, včasih nekaj manj.
Hvala - M.
Skratka, ali kdo ve v čem je problem. Sicer nisem debel, pa vseeno vem in čutim, da imam preveč najmanj 5 kilogramov, kar pa se pri mojih tekih vsekakor veliko pozna (na teden pretečem v povprečju 50 KM, včasih nekaj več, včasih nekaj manj.
Hvala - M.