Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ales
runner napisal/-a:Joj, joj ... vidi se da ratujem ta pravi Slovenec. Tako sem vam FOUŠ! In kdo vas je čakal v LJ za analizo po analizi??? JAZ!
Čakal zaman (ko bi vsaj Helena Blagne Zaman prišla), ker nobenega ni bilo. Tam ste se basali z dobrotami in "analizirali"... jaz pa čakal in čakal... Vstavi tukaj užaljenega smeškota (ali sploh obstaja?)
Thx Aleš & Barb to stud me up like this.

Sory, res. Smo se ene parkrat spomnil nate! Se mi zdi, da je bila že polnoč, ko sem šel skozi Ljubljano. Takrat je bilo že mal pozen tudi za poanalizo. Oh saj bojo še. Teki in analize.
Uporabniški avatar
 klaudi
Živijo!
Kok smo se mel fajn v soboto. potem me pa danes še razveselite s krasno novico, da smo prejele tudi ekipno medaljo. Kakšna dobra novica!
Čeprav imam jaz še najmanj zaslug za to. Čestitke Barb in Tjaši za izvrsten tek. Verjamem, da je moja medalja pri Alešu v dobrih rokah in me prav nič ne skrbi. Ni panike Aleš, ti kar (spet) poklič! :lol:
Uživajte, lp, K.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

No, tale tek je mene zelo matral in se v soboto sem mislil, da mi bo uspelo. :( Ampak sem celo soboto zganjal 'Bajsijeve kucne carolije', ki izgledajo nekako takole http://www.sportosplet.net/galerija/displayimage.php?album=random&cat=1&pos=-136. Ja, tudi za slona je vec kot 6 ur dela z DW545 skoraj malo prevec. :) In tako sem lahko samo bral kako lustno ste se imeli. :(
Mah, ni se lepih dni konec in upam, da se spet kmalu vidimo. :) :D

lp oranzni slon
Uporabniški avatar
 Staša
TANJAO napisal/-a:ps. Staša jaz sem mobilna -imam kolo!!
lahko pridrvim k tebi če si v LJ

Hoj Tanja, oprosti za pozen odgovor, sem tako zasedena zadnje dni, da ti nisem odgovorila, ker nisem vedela za 5 minut vnaprej. sem si pa mislila, da bi se bilo fajn dobit še na kakšni kavici. Pa ne bo šlo. Jaz bom pustila tvojo medaljo pri vratarju na Kotnikovi 28, to je siva stavba (Iskra), pravokotno na Kotnikovo.
Prav?

Če ti uspe, jo vzemi ob priliki, sicer bo počakala, da se vrnem, pa si jo predava takrat. Drugače pa kakšne nagrade ni zraven; sicer sem te izžrebala, ampak mi je bilo malo nerodno, da bi potem jaz to odnesla - saj je bila samo voda (6 stekleničk malih radensk). Če bi bilo pivo, pol pa bi ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA