prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 metkamarjetka
mausi napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:no, kakšna je pot okrog ovala? razmočena al se da normalno tečt?

ok, zdej mam pa dost! Kje pri bogu je ta "oval"?
ja mal sem bučka očitno da ne vem... :oops: :oops:

Brdo :D :wink:
 mausi
metkamarjetka napisal/-a:
mausi napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:no, kakšna je pot okrog ovala? razmočena al se da normalno tečt?

ok, zdej mam pa dost! Kje pri bogu je ta "oval"?
ja mal sem bučka očitno da ne vem... :oops: :oops:

Brdo :D :wink:

:shock: :shock: ma ja?
hmm, no ja, potem pa vem da se jest tudi "valim" okoli Brda...
Uporabniški avatar
 MihaPR
Danes prva uradna meritev ovala za potrebe jesenskega fotrovega teka. Upam, da bo uspešna :)
Uporabniški avatar
 Laufer
Proga je vsem dobro znana, samo Ales je rekel, da bo letos nekaj modificiral propozicije teka in dodal še nekaj parametrov. Mogoče tudi obvezen Guinness na okrepčevalnici, ki ga bodo morali nagniti vsi tekači ob budnem spremljanju sodnikov na progi :lol:, drugače bo sledil pribitek v skupnem rezultatu.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
guinnes na okrepčevalnici :?: ne, ne - najboljše je treba za konec prišparat :beer:

vidim, da moram letos res zbrat korajžo in priti :!:

sicer pa : včeraj sem odbrenkala svojih 7km na ovalu, se mi zdi, da je trasa po vsakem deževju slabša, predvsem pred in na prvem klančku :(

kaj čmo, takle mamo Slika
Uporabniški avatar
 MihaPR
Meritev opravljena :) Uradno je Fotrov tek dolg 9657 m :)

Je pa neuradno znanih nekaj novih spremenljivk za izračun rezultata :)
Uporabniški avatar
 mitjas
MihaPR napisal/-a:Meritev opravljena :) Uradno je Fotrov tek dolg 9657 m :)

Kako ste pa to pomerili :?:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Laufer napisal/-a:... obvezen Guinness na okrepčevalnici, ki ga bodo morali nagniti vsi tekači ob budnem spremljanju sodnikov na progi ...

Boga Aljaž in Anže. :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
mitjas napisal/-a:
MihaPR napisal/-a:Meritev opravljena :) Uradno je Fotrov tek dolg 9657 m :)

Kako ste pa to pomerili :?:

GPS
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
metkamarjetka napisal/-a:....snip, snip,......sicer pa : včeraj sem odbrenkala svojih 7km na ovalu, se mi zdi, da je trasa po vsakem deževju slabša, predvsem pred in na prvem klančku :(

8) Včeraj sva se tudi midva nekaj potikala po Kranju in sva spotoma zavila na oval. :) Luštna proga, sem že skoraj malo pozabil kako zgleda, ampak kakšnih klančkov pa nisem opazil. :twisted: :) Ravno toliko je nagubana, kot ena lepo obložena pica. :)
8) Bi bilo pa zelo lepo, da se novosti v pravilih kmalu objavijo. ;) Bomo imeli več razlogov za "vadbo". :twisted:

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 dannae
Le kje se je "core ekipa ovala" včeraj potikala in kaj je trenirala? Ptički čivkajo, da so bili pogrešani ....:lol: Jusuf, si ti kriv, da se niso upali prit....? :cenz:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Jusuf napisal/-a:Hoj!
metkamarjetka napisal/-a:....snip, snip,......sicer pa : včeraj sem odbrenkala svojih 7km na ovalu, se mi zdi, da je trasa po vsakem deževju slabša, predvsem pred in na prvem klančku :(

8) Včeraj sva se tudi midva nekaj potikala po Kranju in sva spotoma zavila na oval. :) Luštna proga, sem že skoraj malo pozabil kako zgleda, ampak kakšnih klančkov pa nisem opazil. :twisted: :) Ravno toliko je nagubana, kot ena lepo obložena pica. :)
8) Bi bilo pa zelo lepo, da se novosti v pravilih kmalu objavijo. ;) Bomo imeli več razlogov za "vadbo". :twisted:

lp, Jusuf

evo, pridem za en dan na "pavzo" z dopusta (btw - danes ponoči odrinemo naprej :D ) pa oddirkam proti mojem ha ha Klančku hahahahaha...., potem pa vidim, da se en protivi, da to ni noben klanc..... ja, ja... vprašaj še druge.... :evil: , če meni ne verjameš

...... no, zato sem napisala "klanček" in ne klanec :!: :D

fajn trenirajte, jaz grem še za en teden v hribe

p.s. Jusuf, a 1500 nm je hrib? :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
danes ob 19.00 vas s Tinijem vabiva na eno kroženje z obveznim analitičnim podaljškom :D
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lojzeP napisal/-a:danes ob 19.00 vas s Tinijem vabiva na eno kroženje z obveznim analitičnim podaljškom :D

evo mene po 14. dneh.......

vas imam na sumu, da dirkate okrog ovala (tudi) zaradi analitičnih podaljškov :wink: :wink: :wink: . tudi to mora bit - prijetno s koristnim!

jaz sem svoje opravila že včeraj, danes zabušavam :mrgreen:

dober tek!
Uporabniški avatar
 mitjas
lojzeP napisal/-a:danes ob 19.00 vas s Tinijem vabiva na eno kroženje z obveznim analitičnim podaljškom :D

Pridem samo na drugi del treninga :oops: Svojih 10-15km bom naredil že prej po drugi trasi.
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA