Moderator: lenči

mausi
o palačinke bi ble fajn...
se bom še jaz potrudila kaj pripraviti...tko če vas že ne bom z časom impresionirala vas bom s cukrom :lol: :lol: :lol: :rol: :--
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:o palačinke bi ble fajn...
se bom še jaz potrudila kaj pripraviti...tko če vas že ne bom z časom impresionirala vas bom s cukrom :lol: :lol: :lol: :rol: :--

Zgleda da bo to predpriprava na Polžji piknik :wink: :lol: .

Pa ne se s tem časom obremenjevat, aprila letos sem jaz pretekla 10 km v času 1.20, pa sem skakala od veselja :lol: . Hja, sam takšnega "zajčka" pa nisem imela, kot ga boš ti na tekmi :lol: .
 mausi
[quote="lenčiPa ne se s tem časom obremenjevat, aprila letos sem jaz pretekla 10 km v času 1.20, pa sem skakala od veselja :lol: . Hja, sam takšnega "zajčka" pa nisem imela, kot ga boš ti na tekmi :lol: .[/quote]

če bi se z časom tolk obremenjevala, potem me ziher ne bi bilo...pridem se imeti dobro, pa poskušat čimveč odtečt, mal bo pa itak hoje vmes :oops:
jaz sem bla na Blejski 10tki zadovoljna že s tem, da sem prišla v cilj, tko bo tudi tukaj!
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:[quote="lenčiPa ne se s tem časom obremenjevat, aprila letos sem jaz pretekla 10 km v času 1.20, pa sem skakala od veselja :lol: . Hja, sam takšnega "zajčka" pa nisem imela, kot ga boš ti na tekmi :lol: .

če bi se z časom tolk obremenjevala, potem me ziher ne bi bilo...pridem se imeti dobro, pa poskušat čimveč odtečt, mal bo pa itak hoje vmes :oops:
jaz sem bla na Blejski 10tki zadovoljna že s tem, da sem prišla v cilj, tko bo tudi tukaj![/quote]

Ja, se bomo imeli fajn in super in bo to lepa nedelja :juhuhu: :hehe:
 mausi
lenči napisal/-a:Ja, se bomo imeli fajn in super in bo to lepa nedelja :juhuhu: :hehe:

in to je tisto glavno!
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:
lenči napisal/-a:Ja, se bomo imeli fajn in super in bo to lepa nedelja :juhuhu: :hehe:

in to je tisto glavno!

Hm, sem ugotovila, da če bom tekla na željeni čas, da ne bom mogla :hehe: med tekom in vse po vrsti pozdravljat in ogovarjat :wink: :lol: . No, pa po tekmi, saj bo dovolj časa.
Uporabniški avatar
 Classix
mausi napisal/-a:
ok Matjaž,

sem razmislila o tvoji ponudbi .... če boš ti zajček, potem bom jest zajčica in ti bom poskušala slediti :oops: :lol: samo upam, da ne boš zaspal vmes...tko da danes lahko pričakujete mojo prijavo :oops: :oops:

lp, Andreja

Me veseli, da si sprejela ponudbo. To bo kot kaže, čudoviti dan, v čudoviti družbi, ob čudovitem treningu...in že s tem, da si se odločila, da greš pohrustat 10K si jih 9.5 že pohrustala. Za ostalo bom tukaj jaz in ostali najini navijači. Ne pozabi kaj je napisal @ Ero...to je še vedno rekreacija...v Domžale gremo zato, da se bomo imeli fajn. Najin ciljni čas je torej 1:10:00. Sedaj pa pomisli, da imava na voljo 2 minuti in 48 sekund za en krog. Ne dvomi da bova to 25 x oddelala...ker bova!

Prijeten in uspešen dan vam želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 lenči
Mal razmišljam, da bi šla v soboto v Matke na tekmo, ker je takorekoč pred pragom. Pa še ob 18.00 je, tko, da lahko vse prej postorim. No, en tak malo klančkast :oops: trening bi mi bil dobrodošel.
 spela*
Prijavljena za Domžale in za ptujski polmaraton (glede na to, da sem jih včeraj baje zmogla 18,4, jih bom pa tudi tistih 2,7 nekako :twisted:).
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:Prijavljena za Domžale in za ptujski polmaraton (glede na to, da sem jih včeraj baje zmogla 18,4, jih bom pa tudi tistih 2,7 nekako :twisted:).

O tem, da ne bi zmogla Ptujskega polmaratona, sploh ne dvomimo :wink: . Glede na napotke strokovnjaka pa itak nimaš kaj razmišljat ali dvomit. Se vidimo :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Classix napisal/-a:
mausi napisal/-a:
ok Matjaž,

sem razmislila o tvoji ponudbi .... če boš ti zajček, potem bom jest zajčica in ti bom poskušala slediti :oops: :lol: samo upam, da ne boš zaspal vmes...tko da danes lahko pričakujete mojo prijavo :oops: :oops:

lp, Andreja

Me veseli, da si sprejela ponudbo. To bo kot kaže, čudoviti dan, v čudoviti družbi, ob čudovitem treningu...in že s tem, da si se odločila, da greš pohrustat 10K si jih 9.5 že pohrustala. Za ostalo bom tukaj jaz in ostali najini navijači. Ne pozabi kaj je napisal @ Ero...to je še vedno rekreacija...v Domžale gremo zato, da se bomo imeli fajn. Najin ciljni čas je torej 1:10:00. Sedaj pa pomisli, da imava na voljo 2 minuti in 48 sekund za en krog. Ne dvomi da bova to 25 x oddelala...ker bova!

Prijeten in uspešen dan vam želim!

LP
Matjaž

Mausi, na seznamu Erota te pogrešamo :cry: . Se že veselimo dobrot in prijetne družbe :lol: .
Uporabniški avatar
 raf
spela* napisal/-a:Prijavljena za Domžale in za ptujski polmaraton (glede na to, da sem jih včeraj baje zmogla 18,4, jih bom pa tudi tistih 2,7 nekako :twisted:).

Bravo,Špela!!
Predvidevam, da bo to tvoj prvi polmaratonček in ni hudič da ti ne rata.
Se vidimo v najstarejšem slovenskem mestu. :wink:
 spela*
Lenči in raf, hvala! Ja, moj prvi bo tole. :oops: :D

Upam, da na cilj pridem na nogah. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:Lenči in raf, hvala! Ja, moj prvi bo tole. :oops: :D

Upam, da na cilj pridem na nogah. :wink:

Saj moj uradni tudi, tko, da sva že dve :lol: in sigurno pritečeva v cilj :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
lenči napisal/-a:Mal razmišljam, da bi šla v soboto v Matke na tekmo, ker je takorekoč pred pragom. Pa še ob 18.00 je, tko, da lahko vse prej postorim. No, en tak malo klančkast :oops: trening bi mi bil dobrodošel.

Glede na to, da bo zjutraj lepo vreme, bom obdelala vrt, potem jo pa res mahnem na trening :oops: v Matke.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA