- 20 Avg 2008, 23:03
Pozdravljeni!Pred vami je še eden novopečeni nadobudnež,oz.nadobudnica, ki pa nado nekako izgubljam, bolj ko berem enciklopedijo znanja okoli HZ,FZ,PZ in ostalih ZZZ-jev.Polna optimizma sem se po slabih štirih letih(nosečnost, pa dojenček ,pa...)spravila malo zamigat in prijetno presenetila sebe in okolico (razen staršev , ki me vidijo že z eno nogo downunder).Zmogla sem nekako preteči cca 5 km,malo po rahlem vzpončku gor pa nazaj dol.Dva dni nisem hodila, ampak sem se z jeklenimi kolki , meči in ostalim potiskala okrog , potem je šlo pa na bolje.Sedaj že kak mesec vztrajam, počutim se fajn , med treningom še piham (navzdol pa ne!!!ha-ha),no pa sem danes dobila Sigma PC9 merilnik , prebrala navodila, končala trening,pa so bili rezultati NEmalo sumljivi:tekla sem 33min in sicer 2.10minv HZ,2.37minv FZ in 27.46min!!!!!!!!!!!!v PZIn zdaj pridem na forum in že verjamem mojim staršem-pa jaz bom ja HIN!!!!!!!!!Moj optimalni nevemkajže bi se naj gibal med 102 in 186 , povprečje današnjega teka je bilo 166.Če hočem teči v aerobnem delu lahko kar hodim , če pa nočem hoditi bom pa Past Tense.Zdaj mi pa naj ,prosim,kdo kaj svetuje, meni je pamet odpovedala,ne bi pa rada , da mi še srce!Drugače sem ,oz.bi naj bila zdrava,s standardno povišanim utripom(kdo ve zakaj)Se slišimo!