prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Loni
Evo, če jih slučajno še kdo ima, bi jih morda jaz tudi imela, sicer z angl in nemš. čisto znajdem, ma slo je pa le slo. Morda se bom potem celo spravila foot pod kalibrirat, da ne omenjam PC poda, sta še zmeraj v škatli. Sem pač dobila komplet.
Nazadnje spremenil Loni, dne 27 Sep 2008, 16:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Loni
a misliš, da sem že probala, je bil pač zraven v škatli, hotela sem samo foot pod in urco, pa je bil paket s PC podom skupaj cenejši kot če bi vzela T3 in foot pod posebej.
No, bom pa še to zalaufala, da vidimo, če sploh dela.
Nazadnje spremenil Loni, dne 28 Avg 2008, 14:28, skupaj popravljeno 1 krat.
 gs1422
A PC_Poda bi prodala posamezno? Bi ga odkupil če bi bila cena prava. :)

P.S.: Imam slovenska navodila za T4, verjetno so ista kot za T3 z izjemo Coacha. Tiskana verzija. Bom naredil fotokopije ob morebitni dobri ceni za PC_PODA. :)
Uporabniški avatar
 Laufer
Uf, kakšni hudi pogoji.
:evil: Skeniraj in pošlji :lol: , da bo imela punca veselje.
Uporabniški avatar
 Loni
Laufer napisal/-a:Uf, kakšni hudi pogoji.

U, Laufer, kakšen cukrček si ti. Če poznaš pa še koga, ki bo z mano tisti foot pod skalibriral po mojem jusu, se bom pa sploh stopila. No, saj kaka kila manj se mi še ne bo poznala :P
 gs1422
Laufer napisal/-a:Uf, kakšni hudi pogoji.

Nimam scanerja. Lahko pa obojestransko fotografiram tisti zvezek, samo bo po moje neuporabno?

Kalibrirat tudi znam ja. Saj ni težko, z nekim natančnim merilnikom si izmeri 1 km. Poženeš urco in pretečeš z nekalibrirano varianto. Se ustaviš tam kjer si prej izmerila, da je točno kilometer. Pogledaš kaj ti kaže nekalibriran rezultat. Potem tiščiš srednji gumb, da se ti odpre meni z nastavitvami, greš v meni za kalibracijo in vneseš razliko med izmerjeno vrednostjo in enim kilomterom. To je to. ;)

Aja, kalibracija ti bo veljala samo za tisto progo, samo za tisto podlago in samo za tiste copate. Če si kalibrirala po ravnem in asfaltu ti bo zadeva pri gorskem teku kazala zopet čisto nekaj drugega.

Meni recimo se na isti progi pozna že če zamenjam trde in mehke copate. To je tak/tak. Informativno je O.K. za natančne meritve so pa GPS-i. ;)
Uporabniški avatar
 Loni
luzr napisal/-a:@gs1422: Fotografije z makro funkcijo bodo povsem uporabne.
@LoniM: Če imaš res težavo z nastavitvijo tekškega senzorja, ga prinesi jutri s sabo. Vred z navodili. Po moje bo dovolj tehničnih obsedencev.

Še malo o kalibraciji. Raziskovalec je še naančno opisal kako izvede korekcijo.
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=8504
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=120029

Luzr, bom. Saj teorijo sem vso prebrala, ma manjka mi motivacija za se spravit na stadion. Velike psihične predpriprave, ker me vse mine že ob samem pogledu na tiste bele črte na rdeči podlagi. Tako, da me prav zanima, kaj bo jutri. Oziroma dajmo rečt tako, da sem se prijavila samo zato, da vidim, če se je v moji glavi kak kolešček naprej pomaknil.
Uporabniški avatar
 Loni
En korak naprej narejen, drugi samo na pol. PC pod sproban in dela. Zdaj grem pa samo še Luzrja s kukiji podkupit, pa bo morda še foot pod začel opravljati svojo funkcijo :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA