Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Tedi
:oops: :oops:

Sem se šele zdajle spomnil, da moram biti v nedeljo ob 13 na kosilu in sicer v LJ :shock: :oops:
Če te morda mika obratni tek je izvedljivo, drugače pa kdaj drugič...

...kot kaže bom dalši trening naredil že danes...
Uporabniški avatar
 Radolca
lahko greva tudi v drugo smer.
Odločil sem se za nedeljo.
Jutri bom mal počival, da bo v nedeljo šlo.
Si iz Bleda?
Bi se potem recimo okili sedmih v nedeljo na pumpi dobila?
Uporabniški avatar
 Tedi
Ja z Bleda :D :wink:

Za povratek imaš potem vlak iz Vižmarji 13:04.

OK, potem štartava ob 7:00 bencinska Bled (če si imel to v mislih).
Za okrepčilo bo pa vmes še poskrbela moja boljša polovica, ki je ravno tako namenjena na kosilo v LJ :roll: :lol:

Bolje skoraj ne bi moralo biti 8)
Uporabniški avatar
 Radolca
ja, črpalko sem imel v mislih.
Nč bat, tudi moja boljša polovica bo skrbela za spremstvo, pa še Najmlajši TF-jevec (4 mesece ima) bo raglo vrtel za fotra in zate.
Torej je potrjeno, da iz črpalke štartava v nedeljo ob sedmih zjutraj.
Da ne boš preveč s tempom pretiraval. To je moja prva izkušnja na tako dolgi progi. Prejšnjo nedeljo sva s kolegom pretekla 34 km, pa sem kr u redu prestal, in to je bila do sedaj moja najdaljša pretečena razdalja v enem kosu.
Jutri zvečer še enkrat potrdiva uro, da ne bo eden drugega slučajno čakal, pa drugega ne bo.
OK?
Uporabniški avatar
 Tedi
Ne skrbi s tempom, sej ne bo Joža zraven :lol:

Ura je potrjena, če pa se zgodi kaj nepredvidenega pa sem dosegljiv na 040 202 449 - Tedi

Kje točno bo pa čakal suport pa še sporočim...
Uporabniški avatar
 Radolca
aha, to si ti.
Nisem si mislil da bova spet skp kilometre "požirala".
Joža sem pa včerej "snubu" če gre laufat, pa ga je Tina spomnila, da gre v nedeljo na Vrbsko jezero na tekmo :lol:
Uporabniški avatar
 iverson
Škoda, da je to ta vikend. Grem namreč na tekmo na Magart. Drugače bi se rade volje pridružil. Pa drugič...
Uporabniški avatar
 Tedi
Moj pogled na okrepčevalnice:

Prvo močnejše okrepčilo si lahko privoščiva v Kranju na bencinski, kaj prej pa več kot vodo za dotočit mislim, da ne bova rabila...

Podpora pravi, da štarta z Bleda 9:30 in naju ujame nekje proti Mavčičam, potem Medvode, Medno in seveda na cilju... Pravzaprav kje pa imava cilj :?:

Ker po pravici povedano mi je precej lažje če vem kje moram nehati tečt :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
Okrepčevalnice si super lociral :!:
Moj predlog je teči do črpalke v Vižmarjih. Tiste, ki je tik pred priključkom avtoceste na Celovško cesto, če ti je v redu :!: :?:
Uporabniški avatar
 Tedi
Radolca napisal/-a:Okrepčevalnice si super lociral :!:
Moj predlog je teči do črpalke v Vižmarjih. Tiste, ki je tik pred priključkom avtoceste na Celovško cesto, če ti je v redu :!: :?:

Popolnoma :D

Se vidimo zjutraj 8)
Uporabniški avatar
 Radolca
Ob sedmih torej na snidenje :D
Baje bo tudi vreme primerno za tek :!:
Uporabniški avatar
 Tedi
Radolca napisal/-a:Ob sedmih torej na snidenje :D
Baje bo tudi vreme primerno za tek :!:

Nisem vedel, da ti je dež všečen :shock: na Bledu še kar pada :cry:
Uporabniški avatar
 Radolca
sej nisem vesu da bo dež
A štartava pol ure kasneje?
Uporabniški avatar
 samostojni
Radolca napisal/-a: Prejšnjo nedeljo sva s kolegom pretekla 34 km, pa sem kr u redu prestal, in to je bila do sedaj moja najdaljša pretečena razdalja v enem kosu.

Kolega čestitke tebi in Izy-u za pretečene km, vreme je pol najbrž bil bolj ugoden, :lol: :lol: :lol:

Zdej pa k sta tole skozi dala se pa vidmo lahko v Celju pa naprej u Logarsko, sej je sam še po tolk pa še mal dodatka današnjim km a nde. :lauf: :lauf: :lauf: Na koncu je pa zaključek potem :laola

Mal za sožitje telesa in duha ko se soočaš z marsičem med tem časom ko ga tečemo.......

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA