prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Staša
Hello!
Bližajo se počitnice, kupuje se nahrbtnik, ogledan v Hervisu, s ceno okrog 30000 sit... in brez sicer klasičnega 15% kupončka za popust v žepu.

Ker se včasih zgodi, da ima kdo dva ali pa ima kdo enega in varčevalne ukrepe ali pa če ima kdo enega in ima namen ravno v teh dneh zaviti v trgovino, bi bila nadvse vesela, če bi popust delil z mano. V zameno
- vrnem kuponček ob prvi priliki, ko ga dobim (recimo lj. maraton verjetno)
- se kako drugače oddolžim.

Hvala!
Staša
 dpop
Staša napisal/-a:Hello!
Bližajo se počitnice, kupuje se nahrbtnik, ogledan v Hervisu, s ceno okrog 30000 sit... in brez sicer klasičnega 15% kupončka za popust v žepu.

Ker se včasih zgodi, da ima kdo dva ali pa ima kdo enega in varčevalne ukrepe ali pa če ima kdo enega in ima namen ravno v teh dneh zaviti v trgovino, bi bila nadvse vesela, če bi popust delil z mano. V zameno

Hvala!
Staša

Hojla, ti ga mi odstopimo...

LP Darko

P.S. čist tko... "pro bono"
Uporabniški avatar
 Staša
dpop napisal/-a:

Hvala!
Staša

LP Darko

Kul! :arrow: Zivijo,,

To elektronsko sporocilo si prejel/-a, ker spremljas temo "POPUST" na Tekaški forum. Nekdo je odgovoril na to temo, odkar si zadnjic obiskal/-a stran. S klikom na povezavo spodaj si lahko ogledas odgovore. Dokler si ne ogledas teme, ti ne bomo več posiljali obvestil o novih odgovorih.

http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?p=vvv
 dpop
Staša napisal/-a:
dpop napisal/-a:

Hvala!
Staša

LP Darko

Kul! :arrow: Zivijo,,

To elektronsko sporocilo si prejel/-a, ker spremljas temo "POPUST" na Tekaški forum. Nekdo je odgovoril na to temo, odkar si zadnjic obiskal/-a stran. S klikom na povezavo spodaj si lahko ogledas odgovore. Dokler si ne ogledas teme, ti ne bomo več posiljali obvestil o novih odgovorih.

http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?p=14142#14142

Ce si ne zeliš vec spremljati te teme, klikni na gumb "Nehaj pregledovati to temo", ki ga najdes na dnu teme, ki jo spremljas ali klikni na povezavo spodaj.

http://www.sportosplet.net/viewtopic.ph ... atch=topic

--

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa dobr no.... sej smo sami dobri ljudje...

kuponček lahko dobiš že danes

LP Darko

P.S. 15% PRESS
Uporabniški avatar
 cyc
dpop, pa imaš še kaj teh kupončkov? :D In kje veljajo ... Veb-company recimo?
Uporabniški avatar
 vidkul
zdravo!
Staša hitro v akcijo. V k2 alpinist imajo -50% znižanje do jutri 7.7. na vse artikle. Poglej še tam.

lp Vid
Uporabniški avatar
 Staša
vidkul napisal/-a:zdravo!
Staša hitro v akcijo. V k2 alpinist imajo -50% znižanje do jutri 7.7. na vse artikle. Poglej še tam.

lp Vid

Vidkul, najlepša hvala za to informacijo. Res sem pravkar šla v K2 pogledat, a na srečo nimajo tega, kar želim. Zakaj na srečo? Ker sem naletela na zelo čuden odnos prodajalca - res sem bila tam 20 minut pred odprtjem in čakala prev vhodom v avtu ter upala, da se kdo že prej prikaže, ker sem zamujala v službo. No in res pride. Sem počakala še ene 2 minuti, da je odprl vrata, postavil table ven. Pridem zraven in vljudno vprašam, če bi lahko že stopila notri, ker se mi malo mudi. "Ne. Odpremo ob devetih." Malce debelo pogledam, še enkrat povem, da se mi malce mudi in lepo prosim, pa dobim odgovor, da ne mara izsiljevanja! HALOOOO??? No, na moj odgovor, da sem prišla jaz k njemu nekaj kupit, me je spustil celo notri.

Saj vem, da so urniki zato, da se jih drži, ampak kaj takega se mi ni pa še nikoli zgodilo, da te v privat trgovini nekdo takole odpravi. Mi je sicer žal, da se nisem že takoj obrnila, ampak zjutraj še nisem delovala...

Skratka, en velik minus za odnos mislim da celo lastnika K2.

:?
Uporabniški avatar
 cyc
Staša, ne smeš bit tko domišljava :!: :? Če ne marajo tvojega denarja greš pač drugam ... :D
 dpop
Staša napisal/-a:Skratka, en velik minus za odnos mislim da celo lastnika K2.

Ja, sej... takih "slabovoljnih" malih trgovcev je polno...
in kar je najhuje ti pokvarijo cel dan...

No ja, v Evropo smo sicer stopili 1.maja 2004, ampak trgovci
so pa ostali na balkanu... in sicer v letu 1970...

LP Darko

P.S. dejstvo da mu zena zjutraj ni dala (zajtrka)...
se ne pomeni da mora potem stresat slabo voljo na
tiste od katerih zivi....
Uporabniški avatar
 cyc
Verjeton je bil problemm se kje drugje kot v zajtrku ... :twisted:

(ni blo niti večerje press :twisted:)
Uporabniški avatar
 tmp
No, Staša upam, da so bili v Hervisu bolj prijazni in si dobro izkoristila
popoust.

Lepo se imej na dopustu.
Uporabniški avatar