Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Tukaj je še ena slikca iz Bohinja:
http://lh5.ggpht.com/aljaz.pudgar/SKA5Grt-LkI/AAAAAAAAAFU/GcLpv6GhsNQ/IMG_1853.JPG?imgmax=512

Objavljeno z dovoljenjem avtorice :lol:

Manjka od leve proti desni ali od desne proti levi tista: kdo je kdo :wink: :lol: . Če avtorice seveda dovolijo :wink: :lol: :lol: .

Solatka, njena prijateljica, takrat še ni bila uradno med polžkami, LoniM (od :arrow: )

A ti še ne pobiraš krompirja???
Nazadnje spremenil Loni, dne 23 Avg 2008, 10:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 niki
solatka napisal/-a:Lenči, a veš da si ti en tak "Smiljan Mori Polžje sekcije".

Multikulti motivator :lol: :lol:

To je pa tako res :D Lenči, name zelo pozitivno in motivacijsko deluješ :D
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:A ti še ne pobiraš krompirja???

Ja, mamiSlika , že grem mamiSlika , seeemm žeeee naredila mami Slika.

Pridelka obilo,
z mene je lilo,
sedaj bo pa še zalilo,
da bo kaj drugega vzklilo.
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:
solatka napisal/-a:Lenči, a veš da si ti en tak "Smiljan Mori Polžje sekcije".

Multikulti motivator :lol: :lol:

To je pa tako res :D Lenči, name zelo pozitivno in motivacijsko deluješ :D

Sem šla preverit, kdo je ta čudoviti fant Smiljan Mori Slika. Hja, vsega človek res ne ve, se mi je zdelo, da sem že slišala njegovo imeSlika.

Ja hvala lepa, saj mi bo nerodno :oops: :-- . Kot pravi Tae, tole je že odvisnost od TFja. Tudi ve mene ženete dalje in motivirate, jaz dajem samo nazaj, kar dobim Slika.

Kar tako naprej dragi Polžki :wink: . Kakšno kilo motivacije in stimulacije imam še na zalogi, bo za kar nekaj časa Slika.
Uporabniški avatar
 Loni
Evo, tudi če sem imela namen it danes kam tečt, je vse padlo v vodo, pa ne zaradi vremena (tu v Lj sicer že grmi), moje zdravje je šlo očitno laufat brez mene :cry: . Zvenim kot počena plošča, grlo me ne mara in glava je za zamenjat. Sem že dala na plan mamine domače zvarke, pa še v lekarno sem šla po nove zaloge.

Lenči, na veliko razmišljam o konopljini moki. Po moje bodo padli kaki kukiji :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Evo, tudi če sem imela namen it danes kam tečt, je vse padlo v vodo, pa ne zaradi vremena (tu v Lj sicer že grmi), moje zdravje je šlo očitno laufat brez mene :cry: . Zvenim kot počena plošča, grlo me ne mara in glava je za zamenjat. Sem že dala na plan mamine domače zvarke, pa še v lekarno sem šla po nove zaloge.

Lenči, na veliko razmišljam o konopljini moki. Po moje bodo padli kaki kukiji :lol:

Ne vem sicer če bo konopljina moka oz. kukiji pomagali, da se ti zdravje vrne :wink: :lol: , sam palačinke iz kamuta, pšenice in konoplje so bile njami. Sveže mleta moka tako lepo diši. Hja, bom videla, če se bo danes na teku kaj poznalo :wink: :lol: . Aja, pa če bodo kukiji dobri, kakšen recept :?:
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Še nekaj mojih utrinkov iz dopusta ob Soči.
Družinski podvig je bil, da sta otroka (7 in 4 leta) samostojno prehodila pot do Krnskega jezera, moj pa da sem prvič malo dlje tekla v hrib (okoli 2 km, vmes sem seveda tudi hodla!). O zasopihanosti in rdečici na obrazu raje ne bom pisala :oops: . Sem pa bila po teku ful zadovoljna, saj sem do sedaj klance le opazovala :lol: . Je pa bil čuden očutek, ko so me naslednji dan bolele čisto druge mišice, kakor ob običajnem ravninskem teku :? .
Sklep: še kdaj jo bom mahnila po kakšnem hribčku navzgor :wink: .
Lp, Dominika
Uporabniški avatar
 lenči
d.m.r. napisal/-a:Še nekaj mojih utrinkov iz dopusta ob Soči.
Družinski podvig je bil, da sta otroka (7 in 4 leta) samostojno prehodila pot do Krnskega jezera, moj pa da sem prvič malo dlje tekla v hrib (okoli 2 km, vmes sem seveda tudi hodla!). O zasopihanosti in rdečici na obrazu raje ne bom pisala :oops: . Sem pa bila po teku ful zadovoljna, saj sem do sedaj klance le opazovala :lol: . Je pa bil čuden očutek, ko so me naslednji dan bolele čisto druge mišice, kakor ob običajnem ravninskem teku :? .
Sklep: še kdaj jo bom mahnila po kakšnem hribčku navzgor :wink: .
Lp, Dominika

Pozdravljena nazaj :lol: . Ja klančki so res čudežna zadeva, čeprav jih ne maramo. Boš na Ptuju šla na turbo pogon :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
da vas malce pozdravim... Lenči super si v kiklci :juhuhu:
pogrešam tek...
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:da vas malce pozdravim... Lenči super si v kiklci :juhuhu:
pogrešam tek...

Oh, saj bo hitro minilo in boš zopet lahko tekala okoli :lol: . Jaz danes na izi po včerajšnji tekmi, sem vzela kar našega psa s sabo, da me je bremzal :wink: . Je pa bil kar priden in je pretekel vseh 6 km. Sam na prvem kilometru je bila kriza, da je opravil vse svoje, potem pa ni blo problema. Bo še lahko šel na kakšen izi tek z mano :wink: .
Uporabniški avatar
 Loni
Sem zamenjala slikco, ker sem včeraj ugotovila, da sem dotične superge že uspela upokojiti, samo se sploh ne spomnim, kdaj. No, saj so bile št. 3 istega modela. Tako kot Frikici je tudi meni všeč supernova.
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Sem zamenjala slikco, ker sem včeraj ugotovila, da sem dotične superge že uspela upokojiti, samo se sploh ne spomnim, kdaj. No, saj so bile št. 3 istega modela. Tako kot Frikici je tudi meni všeč supernova.

Ja to pa je čedna slikca :lol: .

No moram povedat da je kruh s konopljino moko in semeni mmmmm, njammmiiii. Zdaj moram sam še sama skombinirat zmes, da bo ceneje.
Uporabniški avatar
 Loni
Ja, ta konoplja je draga, pa bi si človek mislil, da glede na to, da je jedilna in ne "una", da bo kaj ceneje, pa ni. A si zasledila še kakega drugega proizvajalca kot samo ta harmonija narave?
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Ja, ta konoplja je draga, pa bi si človek mislil, da glede na to, da je jedilna in ne "una", da bo kaj ceneje, pa ni. A si zasledila še kakega drugega proizvajalca kot samo ta harmonija narave?

V Sloveniji še eden dražji, sedaj bom pa direktno iz Nemčije izvedla nakup, ker so cene nižje in če je do 3 kile bi moralo res priti ceneje.
Uporabniški avatar
 niki
Zdaj sem pa že prav firbčna.. zakaj je dobra konopljina moka? :roll:
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA