hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

damjan10
sožalje vsem domačim!
Uporabniški avatar
 UršaR
Sožalje vsem bližnjim.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tudi iz moje strani sožalje.Je pa bil na Siol-ovi spletni strani neumesni komentar, kao prav mu je.Ma to je čisti idiot no tukajle je link pa boste razumeli zakaj se gre.
http://www.siol.net/Slovenija/Crna_kron ... ozjek.aspx

Ja potem pa tistih vseh motoristov, ki se ubijejo tudi ni škoda in je čist prov pa vseh tistih avtomobilistov, ki povzročijo nesrečo in se ubijejo.
Ja pišovka valjda smo ljudje in ne skale.Vsako življenje je vredno spoštovanja ali je človek slab ali pa dober.
Skratka da končam to zadevo poskušal je narediti nekaj v čemer uživa in ga je družina tudi sprejela takega kot je.
Naj počiva v miru!
Čao!
Uporabniški avatar
 UršaR
tomaz.zupancic napisal/-a:Tudi iz moje strani sožalje.Je pa bil na Siol-ovi spletni strani neumesni komentar, kao prav mu je.Ma to je čisti idiot no tukajle je link pa boste razumeli zakaj se gre.
http://www.siol.net/Slovenija/Crna_kron ... ozjek.aspx

Ja potem pa tistih vseh motoristov, ki se ubijejo tudi ni škoda in je čist prov pa vseh tistih avtomobilistov, ki povzročijo nesrečo in se ubijejo.
Ja pišovka valjda smo ljudje in ne skale.Vsako življenje je vredno spoštovanja ali je človek slab ali pa dober.
Skratka da končam to zadevo poskušal je narediti nekaj v čemer uživa in ga je družina tudi sprejela takega kot je.
Naj počiva v miru!
Čao!

Tudi jaz sem opazila ta komentar in moram priznati, da mi ni jasno, od kod ljudem "jajca", da ob tako tragičnem dogodku pišejo take bedarije. Nekje sem opazila tudi komentar, kako je bil lahko njegov soplezalec brez potrebne opreme. Če se ne motim, mu je vsa oprema padla skupaj z nesrečnim Kozjekom.

Se pa sprašujem - koliko dobrih alpinistov bo sploh dočakalo starost. Na žalost grejo en za drugim.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Loni
Sožalje vsem njegovim. Pa je šel še en velikan slovenskega in svetovnega alpinizma.

Moj oče je tudi ostal pod snegom, 12 let sem bila stara. In takrat nisem razumela, kaj ga je gnalo gor. Danes ga, ker tudi sama to počenjam. Na veliko žalost moje mame.
Uporabniški avatar
 Darja
Kot da bi bilo včeraj, ko smo ga skupaj biksali na ferajnu in občudovali Pavletove črne, pomrznjene prste. In kar ne morem verjeti, da se je njegova pot združila z Johanovo pa Šraufovo....
Iskreno sožalje!
 ton
Sožalje njegovim.
 mojA
Kako žalostno, saj ne morem verjet.

Iskreno sožalje Nadi, hčerki Ani Karin in vsem, ki ste ga imeli radi.
Uporabniški avatar
 PeterM
Odšel je velikan svetovnega alpinizma.
Iskreno sožalje vsem njegovim!
Uporabniški avatar
 BO-JAN
... OB TAKŠNI IZGUBI OSTANEŠ BREZ BESED...

MOJE SOŽALJE
Uporabniški avatar
 mazi
Sožalje...
Uporabniški avatar
 ero
moje sožalje Ani Karin, Nadi, vsem svojcem in prijateljem. velik človek in velik športnik je za vedno ostal v hribih.

---

prosim vas - vzdržite se kakršnih koli neumestnih komentarjev. tudi komentiranja komentarjev se vzdržite. ni vredno. hvala!
Uporabniški avatar
 Classix
Počivaj v miru velikan alpinizma...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA