Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Jančika
Nataša, sicer temperatura ni bila ravno idealna, ampak jaz na splošno nisem ekstra občutljiva na temperaturo pri teku. Od minus pet do plus trideset mi je vse kul, samo da mi sonce ne nabija direkt, tisto mi je edino tečno. Pa enkrat sem naletela na tako soparo, da res ni bilo za živet. Hecno, ker drugače sem kar sitna glede temperature.

Ampak v tistem sobotnem dežju pa ne bi tekla za noben denar :lol: .

Kar se mene tiče, lahko štartamo tudi prej. Ob osmih je že kar tema, danes si ob tej uri nisem več upala teči čez Babno. Na "naši" progi je pa tam na drugi strani tudi že kar problem zaradi avtov in slabe vidljivosti.
Uporabniški avatar
 zdejan
Ne gre nam za denar, gre za ljubiteljstvo. Tekel bi v Matkah, pa če bi šla tudi toča. Samo čelado bi moral koga prositi. :lol:
 katrca
kar se mene tiče, se lahko dobimo tudi prej. Samo večini verjetno bolj ustreza kasnejša ura zaradi obveznosti. Jaz sem včeraj šla do Kasaz ob 19h in je bilo še čisto OK, samo za zadnji del sem raje izbrala pot čez viseči most in ob Savinji, kot pa po cesti skozi gozd, zaradi svetlobe. Pa bi se tudi še dalo. Tako da zaenkrat je 19. ura še v redu, drugi teden pa res vprašanje kako bo. No, kot rečeno, jaz lahko tudi prej.
Uporabniški avatar
 lenči
Smrk, name se ne ozirajte, kot vse kaže, bo Lj poskrbela, da me ne bo. Boste morale do naslednje srede počakati na kiklco v živo :wink: .
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:Smrk, name se ne ozirajte, kot vse kaže, bo Lj poskrbela, da me ne bo. Boste morale do naslednje srede počakati na kiklco v živo :wink: .

A prideš v kapitalo? Po kaj pa? Probat Brooks superge?
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:
lenči napisal/-a:Smrk, name se ne ozirajte, kot vse kaže, bo Lj poskrbela, da me ne bo. Boste morale do naslednje srede počakati na kiklco v živo :wink: .

A prideš v kapitalo? Po kaj pa? Probat Brooks superge?

Ne me dražit s Brooksicami, ko jih pa skoraj sanjam Slika :wink: :lol: .Ampak finančni minister noče sprostiti sredstev, pa moram malo še počakati Slika.

No, če bo vse po sreči, pa naslednjo sredo, mogoče že jutri, še ena tekačica za družbo - Tanja, lepo reklamo si naredila :lol: .
 tanprist
Vedno spodbujam za tek! Več nas je, bolje je.
A misliš, da se bo opogumila? :D :D
Uporabniški avatar
 lenči
tanprist napisal/-a:Vedno spodbujam za tek! Več nas je, bolje je.
A misliš, da se bo opogumila? :D :D

Me je že klicala, samo ker jaz jutri ne morem, potem jo lahko samo ti, ker sama prvič ne bi prišla. Drugače pa jo jaz naslednjo sredo pripeljem :lol: .
 tanprist
Nisem še prepričana za jutri ali se pridružim skupini ali ne.
Obljubila sem namreč prijateljici tek z njo, ki je še začetnica - počasen tek do visečaga mosta in nazaj. Jo pa jutri vseeno povabim, saj se vidimo v službi, če ni to zanjo le prepočasi... Drugače pa naslednjo sredo. :D
Uporabniški avatar
 Jančika
Kakšna bo torej danes zasedba?

Moj 4-letnik je zbolel, ampak mislim, da vseeno ne bo problema, razen če se mu zelo poslabša. Namreč bruha in včeraj se je štala začela ravno takrat, ko je šel mož teči, tako da sem brisala bruhanje, tolažila tavečjega in krotila tamaljšega, ki se mu je vse skup zdelo blazno zabavno :bum: . Možu tega ne privoščim, hehe. Tako da če bo hudo, me ne bo.

OK, zdaj pa mali ful teži, da naj dam one navijaške smajlije :roll: . Evo, bolančku na čast:

:laola

:lauf:

(Ga pa lahko pohvalim, da sva včeraj na njegovo pobudo pol ure tekla okoli igrišča. In že fehta, da bi šla spet čimprej.)
Nazadnje spremenil Jančika, dne 27 Avg 2008, 14:02, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Mojca99
Mene žal ne bo, imam še malo počitnic :D . Uživajte in upam, da mi uspe priti naslednji teden :wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Upam, da utegnem kupit hladilnik do sedmih :lol:

LP, Mojca :wink:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA