prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
 greh29
Jaz ponavadi tečem Pesnica-Počehova-Kungota-Dobrenje-Pesnica;cca 15km...Kdaj boš tekel v ponedeljek?
 gs1422
Ej jaz sem Posavc tako, da še nisem slišal za nič od tega kar si naštel. :)

V ponedeljek verjetno okrog 18.00, odvidno od vremena, službe...
 greh29
Če mi v ponedeljek znese,ti javim,pa se lahko kaj zmeniva. :lol:
 gs1422
O.K. Dogovorjeno!
Uporabniški avatar
 NaceM
gs1422 napisal/-a:Zdravo,

Jaz se v ponedeljek vračam v MB in kar redno tekam po Mariboru v okviru te kilometrine. Najbolj pribljubljena trasa mi je od Lokomotive (Studenci) proti Dravi in potem do Melja, v Melju čez most potem čez Lent do Mariborskega otoka, nazaj čez koroškega, mimo Pekrske gorce, do vzpenjače in potem nazaj do lokomotive. Potem pa še kombiniram zraven včasih Pohorje, včasih Kamnico, včasi dva kroga ob Dravi, včasih manj...

Sem pa naslednji teden dogovorjen z eno domačinko, da mi pokaže progo progo za 35. :)

Evo v ponedeljek bom sigurno tekel nekaj med 10 in 15. ;)

Mal dosti asfalta imaš. Predlog je, da greš malce bolj v smeri studenškega gozda, ali pa kvadrat Studenški gozd, okoli Pekrske Gorce, pod Pohorje, Razvanje, Betnavski gozd in nazaj...
...in kar se tiče Maribora.. Najboljši teren za tek je še vedno proga v športnem parku Tabor okoli nogometnih igrišč (poleg atletskega stadiona) - tam okoli je en krog cca. 1400m po negovani travici = super tepih. :D
Uporabniški avatar
 Sebi
NaceM tam okoli ni 1400m ampak je točno reci in piši 1000m :wink:
 gs1422
Tistih krogov okrog Pekrske sem sit. Sem se spravil 30 ko tam delat pa me je po 10 krogih minilo. Sem potem z gornjo traso dopolnil, da sem nabral.

Tisti stadion na Taboru sem si pa že ogledoval ja. A tam noter gre lahko kar vsakdo, ki se spomni?
 greh29
Ja,če je odprto lahko,dočim na atletskem pa samo če si član atletskega kluba,nažalost :cry:
Vredu je tudi Betnavski gozd,mali krog 1450m,veliki 1850m in okoli gozda(malo asfalt,malo njiva)2300m.(tako pravi FR 305) :lol:
O.K. je tudi Stražunski gozd,razdalij se pa trenutno ne spomnim,saj je že kar nekaj časa odkar...
Uporabniški avatar
 IČA
Vprašanje za Mariborčane.
Kako je s stadionom, ki je za Ljudskim vrtom (preko ceste proti severu), sem bil tam v nedeljo pa sem videl, da je odprto in načeloma ni kakšnega nadzora. Se da tam trenirati??? Rad bi sprobal nekaj krogov na pravi stezi s pravo podlago, da vidim hitrosti na srednjih progah in s kontroliranim pace-om.

hvala,

lp
IČA
 greh29
Načeloma tam trenirajo nogometaši NK Maribora,drugače,pa če ni kakšnega hišnika v bližini....Probaj,več kot nagnali te ne bodo;-)
Uporabniški avatar
 marčni zajec
lahko greš, brez problema.
ampak ni prava steza. taka bol oglata je, pa krajša.
 gs1422
A se kdo od vas, zvečer preganja po Pohorju. V zadnjih nekaj tednih srečujem iste obraze, nekateri me tudi pozdravijo, je kdo od vas tudi tu? 8)

Tekam pa gor tam nekje med 17.30 - 20.00.
Uporabniški avatar
 Z*
Jaz jih poznam več, nekateri tudi mene ... :wink: Fino, če smo se že, a v bodoče se bomo še več videvali ... 8)
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA