Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ napisal/-a:Upam, da utegnem kupit hladilnik do sedmih :lol:

LP, Mojca :wink:

pa glej, da ne bo tako kot s sedežno :wink:

ker lahko pol doma ostaneš in greš z nami laufat svojega gospoda pa pošlji

po hladilnik :roll: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 zdejan
Kako pa kaj priprave za TF 10-tko v nedeljo? Jaz imam namen priti tja.
Uporabniški avatar
 lenči
zdejan napisal/-a:Kako pa kaj priprave za TF 10-tko v nedeljo? Jaz imam namen priti tja.

Moje priprave prav super, sobota je dala dobro podlago :wink: , včeraj pa sem jo potrdila. Sedaj pa počitek (itak sem odsotna), v nedeljo pa grem pod 1 uro :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
No, jaz sem jo prihrumela mimo, ko ste bile že sigurno na obratu nazaj, sem mislila na vas, upam, da ste lepo tekle. Prihodnjo sredo pa pridem pokazat kiklco :wink: .
 katrca
jaz se z današnjim tekom ne morem ravno pohvaliti. Sicer sem pretekla do konca, a v polžasto polžjem tempu, pa še me je metalo iz ovinkov. Pa tako sem bila polna same sebe po ponedeljkovem odličnem času na isti relaciji. No, bo prihodnjič bolje
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:jaz se z današnjim tekom ne morem ravno pohvaliti. Sicer sem pretekla do konca, a v polžasto polžjem tempu, pa še me je metalo iz ovinkov. Pa tako sem bila polna same sebe po ponedeljkovem odličnem času na isti relaciji. No, bo prihodnjič bolje

Veš kaj, vedno pa ne moreš biti hitra. Si pa razdaljo pretekla, super, trening si naredila, drugič pa bo bolje tudi glede časa :lol: . Drugače bom ostajala samo še jaz sopihajoč tam zadaj :wink: .
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:jaz se z današnjim tekom ne morem ravno pohvaliti. Sicer sem pretekla do konca, a v polžasto polžjem tempu, pa še me je metalo iz ovinkov. Pa tako sem bila polna same sebe po ponedeljkovem odličnem času na isti relaciji. No, bo prihodnjič bolje

Ja in nas "nagnala naprej" in nas pustila s slabo vestjo. :cry:
 katrca
lepo vas prosim - jaz bi imela slabo vest, če bi vas zadrževala. Moraš vedeti, Nataša, da jaz 90 % svojih tekov opravim sama po točno isti trasi, tako da zgubiti se ne morem, za morebitne napadalce pa itak nisem zanimiva - kaj češ, leta.
Uporabniški avatar
 Jančika
Nataša in Mojca, tule je link do RoadID zapestnice: https://www.roadid.com/common/default.aspx
Po mojih izkušnjah so zelo ažurni.

Katrca, kaj češ, pride kak dan tak. Jaz sem mislila, da me bo hitro zmanjkalo, pa je začuda šlo fajn. Imela sem občutek, da smo začele prehitro in da bom pregorela, pa se je na srečo izkazalo nasprotno. Sem pa kakšne tri teden nazaj imela serijo štirih tako zanič tekov, da sem se resno spraševala, zakaj se sploh matram...

Hja, in ker je moje dete ponoči spet bruhalo (zakaj tega ne more narediti podnevi, mi ni jasno), je tule poleg mene in fehta za smajlije. Upam, da se vam ne bom preveč zamerila s tem, haha.

:laola
:lauf: (tale mora biti spodaj, da uni zgoraj lažje navijajo :roll: )
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a: za morebitne napadalce pa itak nisem zanimiva - kaj češ, leta.

Katja, ne si tega mislit :wink: :lol: , sva še vedno zanimive :lol: , kaj govoriš :lol: . Pa ne mislim samo na napadalce ampak tudi na sprehajalce :wink: :lol: :D .
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Punce, hvala za družbo! Priznam, da sem mela malo slabe vesti zaradi katrce. :oops:

Hvala za dober čvek in nasvete o otročkih (btw: tudi jaz bom enkrat mama :lol: )

Se vidimo drugi teden!

Uporabniški avatar
 Jančika
Mojca, si dobila ZS?

Ja, jaz sem tudi imela malo slabe vesti zaradi Katrce, ampak nam je potem tako lepo pomahala z druge strani :D !

Sicer smo zdaj vsi z mislimi pri tem in naslednjem tekaškem vikendu, konec septembra bi pa mogoče bilo luštno sodelovati na Rokovem teku; če nič drugega, so tisti kraji zelo lepi, pa še daleč ni: http://www.rokovtek.com/index.php?stran=7&jezik=slo
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jančika napisal/-a:Mojca, si dobila ZS?

Ja, hvala ti! :wink: Bom zdej vse mal počekirala.

Uporabniški avatar
 Mojca99
Vidim, da ste pridne :D . Jaz sem malo (no bistveno) manj :oops: , tako da upam, da ne bom čisti iz forme padla :? . So se mi pa zato kopalke strgale od drajsanja po toboganih :D :D .... Lep pozdrav z dopusta :wink:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA