prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

katera znamka tekaških nogavic je vaš osebni favorit?

Adidas
2
2%
Asics
7
5%
CEP
12
9%
Falke
27
21%
Mico
7
5%
Nike
21
16%
X-Socks
23
18%
drugo
32
24%
Uporabniški avatar
 Strelc
ero napisal/-a:za vprašalnik žal ne morem pomagati, ker nisem avtor. kot sem rekel - zastonjski spletni servisi ... včasih so v redu, včasih pa tudi ne

OK, če ne bo šlo drugače, bomo prihodnji teden ponovili vajo s povabilom k izpolnjevanju (popravljenega) vprašalnika.

Probejte http://www.esurveyspro.com tole stran ... Mislm, da dobr dela...
Uporabniški avatar
 niki
Sicer sem komaj začela tečt, uporabljam pa falke, izbrala čisto po naključju oz. po občutku, zaenkart se dobro obnesejo, edina napaka je, da mi neznano kam izginejo :roll: in potem kupujem nove :oops:

Jutri grem pa v Hofer, če mi uspe njihove dobiti, kljub vsemu bi rada še kaj cenejšega najdla kot je sedaj.
Uporabniški avatar
 MihaPR
hoferjeve so špica :)

Drugače pa res, x-sockx so prehitro uničene, trenutno tečem v mico, ogledujem injinji :)
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Zaenkrat mi najbolj štimajo Nike dry-fit, ne vem točno kateri model, tisti z oranžnim trakom na spodnjem delu nogavice, morm pa kupt kakšne X-socks al pa Falke.
 a nje ni
jst pa tečem v enih malo dražjih Hervisovih, pa v tistih ki smo jih dobili na LM lansko leto... ampak mislm da bo treba nekaj boljšega poiskat :?
a je kdo kje že našel nogavice, ki bi imele všite odsevnike? da združimo prijetno s koristnim :)
Uporabniški avatar
 niki
Sprobala Hoferjeve nogavice in so zares super.
 luzr
Še nekajkrat bom poskušal izpolniti vprašalnik.
Dokler vprašalnik ne bo primerno sestavljen ga ne bom pošiljal!
Prvi dan, ko je bila ta tema objavljena sem poskušal izpolniti polja smiselno in objektivno. Torej ne le s klikanjem na en stolpec.
Posamezne vrstice se izključujejo, kadar jih izberem diagonalno.
Torej prihaja do napake v statističnem smislu.
V Explorerju mi ne deluje.

Uporabljam zelo različne nogavice. Med tekaškimi sem najbolj zadovoljen s celotno paleto Falke.
 ana*
Oj..
Še moj prispevek o anketi v zvezi s tekaškimi nogavicami..žal se mi je pri izpolnjevanju zgodilo enako kot pri ostalih..enastovno nisem mogla dodat kljukic, tam kjer bi želela oz, one niso hotle tam ostat :( ..Poskusila večkrat, a žal ni šlo :cry: ..
Drugače pa so nogavice Cep (ta podajšani model, ki sega do kolen) za dolge in hitre teke zakon :D , sprobano! In pa seveda tekaške adidaske :) , ki jih uporabljam za vse vrste teka..

papa*

Ana
Uporabniški avatar
 vasko
Jaz imam 3 pare falkejevih, ostalo pa hofer. Razlika je predvsem v debelini, falkejeve so ultratanke, madtem ko so hoferjeve kar precej debele.
Slaba lastnost Falke nogavic je samo CENA.
Uporabniški avatar
 aisha
tekaške NIKE-ice :cast:

lp, :wink:
Imam jih cel kup: CEP so najboljše, sploh niso nikoli mokre, če že, se pa v trenutku posušijo, da ne omenim kompresije, cena je žal visoka; zelo dobre so tudi tiste od Intersporta iz LM, sicer pa imam tudi hoferjeve, nič jim ne manjka. Tudi falkejeve so zelo dobre, recimo kot intersporove. Imam dva para x-socks, s katerimi pa nisem preveč zadovoljen. Pač subjektiven občutek. Tudi kakšne bombažne so čisto ok za kratke proge, resda so po teku povsem mokre. Žuljev nisem imel nikoli, v nobenih od navedenih nogavic.
Vseeno nogavica za tek od Falke-ja ima čez 20 svetovnih patentov ? si predstavljaš, so prvi ki so izdelali nogavico L R, srebrni ioni proti potenju, guma ki ne stiska, ročno zaključeni šivi znotraj nogavice, vzdolžni kanali ki prevajajo vlago v zgornji del nogavice, da noga ne drsi v stopalu.... Dobite jih na http://www.outnet.si sedaj znižane, bomo pa tudi na maratonu treh src v radencih.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA