področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

msavic
lahko pa čakaš že danes v vrsti :)

ja tako je pri teh "akcijah"
Uporabniški avatar
 niki
msavic napisal/-a:lahko pa čakaš že danes v vrsti :)

zato pa mi nikoli ne uspe nič v hofeju kupit, ker me te stvari živcirajo :(
 msavic
niki5 napisal/-a:

hmmm zaposli se pri njih! to ti je edina možnost! :):):)
Uporabniški avatar
 niki
saška napisal/-a:Pri nas bodo zagotovo še 14 dni, včasih počakajo še do znižanja.

Sem bila prejšnji teden v Ljutomeru v Hoferju pa sem bila čist presenečena kaj vse še prodajajo. Ne živim na pravem koncu za tele zadeve. :(
Uporabniški avatar
 niki
msavic napisal/-a:
niki5 napisal/-a:

hmmm zaposli se pri njih! to ti je edina možnost! :):):)

khm.. grem potem raje v Celje :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Niki, greš do Litije, če v Lj vsega zmanjka, moja kolegica je to počela, ma tako usput, ko se je vozila do staršev.
Uporabniški avatar
 niki
Sem šla malo nazaj teme prebrat pa vidim, da je že v Kranju bolje glede zalog. Ah.. bom šla jutri probat s srečo, samo pred osmo pa ne mislim stati tam.. kar bo pa bo.
Uporabniški avatar
 BoštjanG
Menim, da bo tudi popoldne dovolj izbire. V akciji tekaške opreme izpred pol leta je npr. ob mojem obisku bilo vsega le še nekaj artiklov in so prodajalci ubrano zatrjevali, da je to vse kar imajo. Potem pa, ko s(m)o razgrabili še teh nekaj zadnjih cunjic, so z robo iz skladišča spet do vrha napolnili prodajne police. :roll:
Uporabniški avatar
 matej712
niki5 napisal/-a:Sem šla malo nazaj teme prebrat pa vidim, da je že v Kranju bolje glede zalog. Ah.. bom šla jutri probat s srečo, samo pred osmo pa ne mislim stati tam.. kar bo pa bo.

V Kranju Hofer sploh ne! Lesce al pa Borovlje.
Sicer so pa oblačila (tako tekaška, kot kolesarska) iz Hoferja dovolj kvalitetna za rekreativno uporabo. Medtem, ko je Lidlova ponudba bolj švoh.
Uporabniški avatar
 niki
Mi je uspelo nabaviti kar sem želela. Gužva ni bila prehuda, edino kar sem opazila, da najmanjših št. je po količini manj kot ostalih.

A ima katera njihov modrček. Jaz se nisem mogla odločiti za nakup. Sem ga probala pa je nekam čudno stal, mogoče se mi je preveč mudilo, ker nisem hotela delati gužve, ker so že čakali za mano..
Uporabniški avatar
 Loni
Sem svojo sestro poslala samo po tiste odsevne pasove z lučko. Drugače pa so njihove cunje meni vse predolge, majce preširoke, čeprav naj bi bile S velikosti, manjše (XS) pa itak nimajo.
Uporabniški avatar
 niki
Jaz imam običajno tudi XS, ampak sem si kupila št. 36 tekaško majčko in jakno pa mi je oboje vredu. Res pa, da imam bolj široka ramena pa mi potem pri dolgih rokavih to pobere. Samo sem ju komaj našla, večinoma so večje številke.
Uporabniški avatar
 niki
Sem še enkrat probala.. majčka je vredu, čist prav, za jakno pa res ne vem.. Zdi se mi, da je res malo dolga.. :roll:
Pa še moj mi zdaj pravi, da on nikoli ne bi mogel pozimi v jakni tečt, da bi mu bilo prevroče..
Uporabniški avatar
 Loni
niki5 napisal/-a:Sem še enkrat probala.. majčka je vredu, čist prav, za jakno pa res ne vem.. Zdi se mi, da je res malo dolga.. :roll:
Pa še moj mi zdaj pravi, da on nikoli ne bi mogel pozimi v jakni tečt, da bi mu bilo prevroče..

Povej mu, da prehitro teče, jaz ne zakuham v njej, a si vetrovko vzela? ali je debelejša zadeva? Ker to jaz tudi imam, kao zimsko tekaško, v tej mi je pa res prevroče.
Mene pa čez rame ni nič, kosti imam pa tudi bolj švoh, tako da mi je res vse preširoko.
Lidl, je nekdo že tu omenil, njihove zadeve pa imajo, če mene vprašaš, vsaj za ve cifri prevelike številke, njihova 36 je zame totalno prevelika.
Uporabniški avatar
 niki
Ja, taka zimska jakna je, ni vetrovka. A potem to ni vredu? Mi bo prevroče?
Potem najbolj, da nazaj nesem...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA