Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 majcha72
Danes sem med sprehodom z najmlajšo tuhtala, koliko romanc je na kakršen koli način povezanih s tekom.
K razmišljanju me je vzpodbudila soseda, ki sva jo srečali, ko je mimo naju odskakljala po stopnicah, potem pa tekla skupaj z mladeničem, ki jo je čakal pred blokom. Ko sva midve opravili sprehod in nakup, sta bila že nazaj in sta klepetala pred vhodom. Kok sta bla fletna. :)
Evo, odprla sem temo, čeprav sama nimam kaj napisat razen današnjega vtisa. Sem pa prepričana, da imate svoje zgodbice na to temo in da bo z veseljem marsikdo kaj podobnega prebral.
Uporabniški avatar
 NaceM
Mal se pozanimaj o Steblovnikovi...Pardon...Čeplakovi...Ona je pogosto tekala z večimi mladeniči. :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
:lol: :lol: Sem svečano prisegla, da ne pogledam nobenega gorskega reševalca, alpinista, kolesarja in tekača več, da ne pozabim na športne plezalce. Pa hudiča, ne deluje. Ker me kar odnese. Se mi že vsi naokoli režijo. :oops:
Tako da zdaj iz čisto varnostnih razlogov puščam očala doma, da me slučajno spet kje kaj ne trešči.
 JakaStrumbelj
Jaz imam smolo.... punce pri moji starosti zelo malo tečejo se mi zdi
Tudi tukaj na forumu sem jih dosedaj zasledil le nekaj okolo 18. leta. Pogled na lepo tekačico (ne glede na starost) pa definitivno prispeva nekaj motivacije.
Uporabniški avatar
 Kratos
JakaStrumbelj napisal/-a:Jaz imam smolo.... punce pri moji starosti zelo malo tečejo se mi zdi
Tudi tukaj na forumu sem jih dosedaj zasledil le nekaj okolo 18. leta. Pogled na lepo tekačico (ne glede na starost) pa definitivno prispeva nekaj motivacije.

Se popolnoma strinjam... Mladih tekačic (primernih za najina leta) je izredno malo, tako da... :oops: :oops:

Ajde punce laufat :wink:

Btw: Jaka videl sem te na štartni listi LM-ja... Kakšen je tvoj planiran rezultat?
Uporabniški avatar
 MihaPR
Da ne menjamo teme, nekatere romance so že (bodo) rodile :)
Nazadnje spremenil MihaPR, dne 28 Avg 2008, 22:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Kratos napisal/-a:
JakaStrumbelj napisal/-a:Jaz imam smolo.... punce pri moji starosti zelo malo tečejo se mi zdi

Se popolnoma strinjam... Mladih tekačic (primernih za najina leta) je izredno malo, tako da... :oops: :oops:

Btw: Jaka videl sem te na štartni listi LM-ja... Kakšen je tvoj planiran rezultat?

Se strinjam z obema.

MSN: bojan.ambrozic@hotmail.com
Uporabniški avatar
 RoKo
Očitno ne tečem po pravih potkah.......
 JakaStrumbelj
Planiram čas čim bližje 3:30

Kje pa vidva tečeta
Uporabniški avatar
 tamy
Oh, da bi pustila očala doma - ne pride v poštev. Prvič zato, ker se mi zdi moja dioptrija -3,5 že kar ogromna, drugič zato, ker me brez očal začne boleti glava in tretjič- kako naj pa vem, kater fant je prilaufal mimo mene, medtem ko sem sama hodila v klanec in sem potem zaradi njega polovico klanca pretekla :o Ni šans, da bi imela očala doma.

In ja- tudi jaz se strinjam, da je malo punc in fantov, ki so stari od 18-20 ter tečejo. Sama zelo nerada tečem sama, ampak žal mi ne uspe motivirati prijateljic, da bi šle skupaj. Zato sem obsojena na samoto, iPod, včasih fotr...
Uporabniški avatar
 iverson
Bojan Ambrožič napisal/-a:
Kratos napisal/-a:

Se strinjam z obema.

Se vam pridružujem :D
Oči so zmeraj na preži zasledijo bolj malo :twisted: .
Kaj Bojan greš ti tud na maraton v Ljubljani? Morva kakšno rečt na MSN-ju samo me je bolj malo za računalnikom.
 sephadex-75
Jaz mislim, da bomo kmalu tole temo spremenili v tako mini zenitno posredovalnico.:P
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
iverson napisal/-a:Kaj Bojan greš ti tud na maraton v Ljubljani? Morva kakšno rečt na MSN-ju samo me je bolj malo za računalnikom.

Ljubljanski maraton je v planu. Bodo letos tudi skupinske prijave TF?
Uporabniški avatar
 tamy
Bojan Ambrožič napisal/-a:Ljubljanski maraton je v planu. Bodo letos tudi skupinske prijave TF?

Ja, bodo...

Tema gre počasi v OT.
:roll:

Pa še en post glede na naslov teme...

Pred parimi leti se je tud meni zgodila "tekaška romanca". Je blo pa tako, da sem se pripravljal 2x tedensko na istem ovalu za svojo prvo 21ko. In ko sem tako enkrat prišprintal v "cilj", je nasproti pritekla tekačica in se mi nasmehnila al pa zasmejala. Tisti pogled me je tolk šokiral in "zadel", da sem komaj čakal, kdaj se spet srečava na ovalu. In sva res se, ipa še celo ogovoril sem jo (ponavadi sem bolj sramežljive sorte :oops:) in tako sva se parkat srečala. Ker se nikoli nisva predstavila eden drugemu, nisem imel pojma kdo je, a sem jo vseeno izsledil :) Pa še celo telefonsko sem dobil od njene mame :shock: In sva se zapletla, celo tekla na parih tekih skupaj, ostalo pa je žal že zgodovina :cry:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA