hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uporabniški avatar
 Zajec
Tudi jaz še vedno upam, da bo Pavle Kozjek prišel nazaj živ in zdrav!
Uporabniški avatar
 Z*
Pretresljiva novica. Moje sožalje svojcem.
Uporabniški avatar
 mazi
Sedaj pa še sneženje otežuje reševanje... :(
Uporabniški avatar
 pia
....kar ne verjamem in nimam besed....

Iskreno sožalje njegovi družini in vsem, ki so ga imeli radi.

Pia
Uporabniški avatar
 pegaz
Nimam besed...
Iskreno sožalje.
Uporabniški avatar
 jelenček
Meni je prav hudo.

Iskreno sožalje družini.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Moje Sožalje! :(
Uporabniški avatar
 Zajec
Mustagh Tower
Sprva pa je še vedno obstajalo tudi upanje, da bi našli pogrešanega Kozjeka. S Planinske zveze Slovenije so namreč sporočili, da bodo po uspešni rešitvi Miškoviča poskušali najti še Kozjeka. Skupina treh slovenskih plezalcev z odprave na K7 (Aleš Česen, Rok Blagus in Miha Hrastelj), ki jih je helikopter pakistanske vojske v torek odložil v baznem taboru pod Mustagh Towerjem, je v sredo pri pregledu zahtevnega območja ob vznožju stene, ki sta jo plezala Kozjek in Miškovič, našla ostanke alpinistične opreme.
Kozjeka niso našli.
Našli so plezalno čelado, nahrbtnik in puhasto oblačilo. Oprema je bila zelo poškodovana. Domnevajo, da je Kozjekova, vendar drugih sledi za njim na strmem in zahtevnem območju naloženega ledu in snega, ki ga je najbrž prineslo tudi iz severovzhodne stene, niso našli. Kozjeka nato kljub več preletom pobočja niso našli, kraj, kjer so v sredo našli del njegove opreme, pa je prekrilo še nekaj plazov. Načelnik Komisije za odprave v tuja gorstva Tone Škarja je nato sporočil, da ni več možnosti, da bi pogrešanega našli, zato so akcijo zaključili.

Moje sožalje vsem svojcem in prijateljem.
 šibica
Tudi jaz izrekam sožalje Ani Karin, Nadi in vsem sorodnikom in prijateljem!
Jelka
Uporabniški avatar
 ninchi
Iskreno sožalje... :(

Nina

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA