Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Loni
Ob taki uri, ko naj bi medve startali, jaz navadno šele zajtrk jem. Prej je moj želodec še v komi. Glih na tešče pa tudi ne bi šla.
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Ob taki uri, ko naj bi medve startali, jaz navadno šele zajtrk jem. Prej je moj želodec še v komi. Glih na tešče pa tudi ne bi šla.

Hja, jaz bom pa kar brez zajtrka, bo vse prezgodaj.
Uporabniški avatar
 Laufer
LoniM napisal/-a:Ob taki uri, ko naj bi medve startali, jaz navadno šele zajtrk jem. Prej je moj želodec še v komi. Glih na tešče pa tudi ne bi šla.

Bo treba pa ob 5h ritko dvignit :twisted: , pa potem v miru zajtrk in vse ostalo. Boste pa v veliki prednosti, saj bo takrat še hladno :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Laufer napisal/-a:

Bo treba pa ob 5h ritko dvignit :twisted: , pa potem v miru zajtrk in vse ostalo. Boste pa v veliki prednosti, saj bo takrat še hladno :lol:

To je najlepša zadeva pri zgodnjem štartu :wink: .
Uporabniški avatar
 Loni
Laufer napisal/-a:

Saj jaz ritko vsak dan MED TEDNOM ob taki uri dvignem, čez vikend je pa že fajn, če se da malo pozneje kak krak izpod kovtra stegnit.
Uporabniški avatar
 Laufer
Reklama v današnjem Žurnal24

Slika
Uporabniški avatar
 Damijan
Kar nekaj napačnih informacij... Ma, mi grejo na živce ti zastonjkarski cajtungi!

Sicer pa: ne morem verjet, kakšen odziv. Bravo Ero in ostalim, ki se trudite
za tole prireditev.
Uporabniški avatar
 tae
Damijan, jaz sem pa že mislil, da se boš tudi ti pojavil na našem koncu in nam amaterjem pokazal kako se teče. :D
Uporabniški avatar
 Loni
Damijan napisal/-a:Kar nekaj napačnih informacij... Ma, mi grejo na živce ti zastonjkarski cajtungi!

Malo morje se jih najde tudi v plačljivih, kaj čmo, tako pač je. Reklama je pa le reklama.
Uporabniški avatar
 Damijan
tae napisal/-a:Damijan, jaz sem pa že mislil, da se boš tudi ti pojavil na našem koncu in nam amaterjem pokazal kako se teče. :D

S stadionom si že dolgo nisva na "ti", heh. Lepo bodite, jaz grem na kratek dopust...
 mojA
Hoj!
AAli je že kaj novega glede skupin oz kdaj kdo teče? Dons grem na piknik da vem, kdaj moram spat :wink:

- moj okvirni čas je bolj želja kot realnost :shock: . No, počakajmo do jutri na trenutek resnice :roll:
 luzr
Po dolgotrajnem tehtanju sem se odločil priti na vrtoglavo preizkušno psihičnih sposobnosti.
S strahom sem napovedal čas ene urice, če bom sploh zdržal v tisti kletki tako dolgo.
Seveda me mika poskusiti se v "laboratorijskih" razmerah z ostalimi in videti kdo se je nerealno ocenil. Navzgor ali navzdol.
Uporabniški avatar
 ero
Spoštovane udeleženke in udeleženki jutrišnje TF10ke - na voljo je uradna startna lista :arrow:

Zaradi velikega števila predprijavljenih bomo tek izvedli v štirih skupinah, v katere ste razporejeni glede na vaše ciljne čase:

1. skupina
časi večji ali enaki 57:00
start: 08:45

2. skupina
časi večji ali enaki 47:00 in manjši od 57:00
start: 10:00

3. skupina
časi večji ali enaki 41:00 in manjši od 47:00
start: 11:00

4. skupina
časi manjši od 41:00
start: 12:00

prosimo vas, da v Domžale pridete pravočasno in na prijavnici takoj ob prihodu prevzamete svojo startno številko in poravnate startnino - hvala!

pripravite drobiž!

podelitev priznanj najboljšim in podelitev pokala ZLATA SREDINA bo 15 minut po objavljenih rezultatih zadnje skupine.

rezultate skupin bomo seveda objavljali sproti. prav tako sproti bomo pripravili priznanja za udeležbo, ki jih boste lahko prevzeli že pred zaključno podelitvijo.

ne pozabite - po TF10ki ste vabljeni na analizo v Ravbarja :)
 Divjak
imam samo eno vprašanje:
Je dosti če si na prireditvene prostoru uro pred svojim tekom?
Lp
Luka
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA