Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 katrca
mojca99, za drsanje po toboganih zdrsaj toliko kopalk, kolikor jih moreš, ker bog ve do kdaj bomo otrokom še zanimiva družba za tovrstne zabave.

Naj povem svojo žalostno zgodbo - včeraj si krem kupit nove tekaške copate ( mimogrede, ugotovila sem, da nas po Lenči svet pozna, ker prodajalec me je najprej vprašal, če tečem s Polžkami in če poznam Lenčko ) in si še isti dan na teku zvijem nogo. Upam, da ni nič hujšega, k zdravniku se še nisem odpravila, nimam pa niti časa niti volje za kakšne poškodbe, ker moram še izkoristiti tekaško sezono do zime in tudi v Ptuj moram, pa na Rokov tek, pa, pa...po polžje seveda.
Če bi bila vraževerna, bi si šla takoj kupit nove teniske....
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:mojca99, za drsanje po toboganih zdrsaj toliko kopalk, kolikor jih moreš, ker bog ve do kdaj bomo otrokom še zanimiva družba za tovrstne zabave.

Naj povem svojo žalostno zgodbo - včeraj si krem kupit nove tekaške copate ( mimogrede, ugotovila sem, da nas po Lenči svet pozna, ker prodajalec me je najprej vprašal, če tečem s Polžkami in če poznam Lenčko ) in si še isti dan na teku zvijem nogo. Upam, da ni nič hujšega, k zdravniku se še nisem odpravila, nimam pa niti časa niti volje za kakšne poškodbe, ker moram še izkoristiti tekaško sezono do zime in tudi v Ptuj moram, pa na Rokov tek, pa, pa...po polžje seveda.
Če bi bila vraževerna, bi si šla takoj kupit nove teniske....

Joj, upam, da bo vse v redu in ne bo prehudo, raje prej preveri kaj je narobe, če boli, ker to se zdravi zelooo dolgooo, čisto iz izkušnje povem. Predvsem pa dovolj dolgo počivaj, da ne bo posledic. Je mene tudi strah, da se mi kaj takega ne zgodi, zato sem raje bolj počasna in upam, na vse dobro. Držim pesti zate.

Upam, da ti ni bilo nerodno, ker te tako povezujejo z mano :oops: , da vam nisem v prehudo zadrego :oops: .
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Upam, da ti ni bilo nerodno, ker te tako povezujejo z mano :oops: , da vam nisem v prehudo zadrego :oops: .

Da bi nam bila v zadrego?? :nono:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 solatka
Počasnela napisal/-a:
lenči napisal/-a:Upam, da ti ni bilo nerodno, ker te tako povezujejo z mano :oops: , da vam nisem v prehudo zadrego :oops: .

Da bi nam bila v zadrego?? :nono:

LP, Urša

V zadrego? Ha!

Kamorkoli bomo prišli, pa nam bo kdo prekrižal načrte, bomo sam tvoje ime uporabili. "Veš, jaz poznam lenči!" :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Hja, upam, da omenjanje mojega nika pomeni pozitivno vplivanje, ker jaz z mojim karateistom "grozim" za vsak slučaj. Drugače sem pa itak zmaj samo po kitajskem horoskopu :wink: .

Aja, smeškov ni, ker je bolj tako povezava, bo več naslednjič.

Aja, pa tolko energije ste mi dale s temi posti, da bom v nedeljo šla na turbo pogon :wink: :lol: .
 katrca
Lečni, Lečni, ti ga lomiš. Kakšna zadrega le. Saj ja vse zažari od pozitivne energije, ko se ti pojaviš. Vidiš, jaz še tečt nisem mogla, ko te ni bilo v sredo med nami.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:Lečni, Lečni, ti ga lomiš. Kakšna zadrega le. Saj ja vse zažari od pozitivne energije, ko se ti pojaviš. Vidiš, jaz še tečt nisem mogla, ko te ni bilo v sredo med nami.

Ojoj, tale je bila pa zdaj huda Slika. A nisem rekla, da tečte lepo tudi brez mene Slika. Očitno na daljavo moja energija ne deluje Slika. Se bom potrudila za sredo, obljubim Slika. Saj Polžki držimo skupaj Slika.
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, ob pogledu na tvoje pretečene kilometre :cast1: me obide globoko spoštovanje in moje misli bodo v soboto sigurno na teku v Logarsko in držim pesti, da boš pretekla razdaljo brez težav v času, kot si ga želiš :clap: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Nataša, ob pogledu na tvoje pretečene kilometre :cast1: me obide globoko spoštovanje in moje misli bodo v soboto sigurno na teku v Logarsko in držim pesti, da boš pretekla razdaljo brez težav v času, kot si ga želiš :clap: .

Hvala Lenči, res sem "garala" :oops: zadnje tri mesece. Predvsem želim čimveč km preteči :lauf: in izboljšati lanski čas, pa bm zeloooo zadovoljna. :lol:

Ta teden pa se moram predvsem regenerirat. V sredo se vam seveda pridružim, ampak samo za del poti krog je zame ta teden preveč. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, a potem bi šla do visečega mosta in nazaj? Meni bi tudi bolj ustrezalo, ker je v nedeljo tudi zame polmaraton.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Nataša, a potem bi šla do visečega mosta in nazaj? Meni bi tudi bolj ustrezalo, ker je v nedeljo tudi zame polmaraton.

Sem imela v mislih drugi mostiček čez potok ( pri ribniku )skupaj slabih

5 km.
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, bom skušala privabit še kolegico :lol: in potem se odločim.
Torej v sredo ob 19.00 se vidimo.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

A ura ostaja ista? Ste že kaj razmišljale, da bi jo za pol urce prestavile nazaj (na 18.30)? To je samo moj predlog. :oops: :wink:

Gre katera kaj več kot 5km? Rabim zajčka ali zajčico, seveda s primernim tempom. :oops: :lol:

LP, Mojca :wink:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA