Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:
jaz sem zdejle dva dni uživala v počasnem teku, danes vzamem odmor, da ne bom pohacala vsega železa ki ga prejemam... še danes dobim infuzijo, potem pa ;) počutim se bolje... to je bil le ukrep prve pomoči, zdej je pa druga zgodba, zdej moram pa na drug način poskrbet zase ... aja pa jopico za tečt sem si kupla haha

Bravo, lepo ti gre, vendar počasi :wink: . Kakšna jopica pa je to? Mene že malo skrbi ker imam samo kratke rokave :?:
Uporabniški avatar
 UršaR
Pozdravljene Polžkice in Polžki!

Se spet malo javljam. V bistvu nič novega. Tečem 3x (cca. 7 km) na teden in počaaaaaasi mogoče celo malo napredujem. Včasih sem preveč neučakana in bi najraje že kar 6'/km tekla (kar seveda niti slučajno še ne gre), spet naslednjič sem vesela, da sploh tečem, pa čeprav počasi. Jah, nimam kaj - enkrat tako, drugič drugače. No, ampak toliko zdrave pameti pa še premorem, da se vedno prepričam, da sem ful dobra. :D :D

Še vedno tečem 2x s skupino in vam moram priznati, da me je to začelo malo obremenjevati. Nimam pojma, zakaj, saj je družba v redu in vse "štima". Ampak zdaj, ko sem se prepričala, da lahko grem tudi sama, mi tako paše, če tečem sama (ali pa, če me spremlja možek). Pri skupinski se mi pa zgodi, da sem na začetku popolnoma zategnjena in se sprašujem, kako bom sploh zmogla predvideno razdaljo. Ko pa se skupina razpotegne (ne tečemo vsi enako hitro), se pa končno neham obremenjevat in potem z užitkom pritečem do konca, pa čeprav nekaj minut za najhitrejšimi (in kljub vsemu nekaj minut pred najpočasnejšimi). Ah, ko bi se vsaj znala popolnoma skulirat in se ne obremenjevat s stvarmi, ki so res nepomembne! No, tudi za to potrebujem še nekaj treninga!

Ker je znano, da sem tekaška začetnica (tečem od januarja) in imam zdaj največji cilj vztrajati, se moram pohvaliti, da sem šla zadnjič (nepričakovano zgodaj) v nabavo jesensko / zimske kolekcije. Kupila sem si dolge pajke, jopico in vetrovko. Upam, da bom vse pogosto nosila celo zimo. :D In moram poudariti, da nič od naštetega ni v črni barvi!

Uživajte!! Ker je to sigurno najbolj pomembno pri naših podvigih! In pišite, ker vas je tako fino brati!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Loni
Probleme s tekom v skupini sem imela tudi sama, še zdaj izredno rada sama tečem. Ampak mi pa skupina daje precej več motivacije, tudi hitreje tečem in na koncu sem ugotovila, da je čisto fajn tudi čvekati med tekom. Eni so hitrejši, drugi smo počasnejši, v tem je pa čar. Saj v torek, ko sem šla na K-Rožnik, je bila moja motivacija menda še nižja od nule, samo sem obljubila, da pridem. Meni je že to dovolj, ker stojim za tistim, kar rečem. Pa se je našla tudi na Rožniku družba v mojem tempu in tam do živalca sva se dva malo smilila sama sebi, potem je pa stvar stekla, vsaj kar se mene tiče.

Tempo pa - ali je ali ga ni, še vseeno je boljši počasen tek ali pa tudi samo hitra hoja kot pa početi nič. Nerealna so tudi pričakovanja, da bo nekdo kar iz nule odtekel 10 km v manj kot uri. Čeprav je čisto fajn včasih tudi malo sanjati. In te sanje slej kot prej postanejo resnične.

Vsakič ko se spravimo tečt, naredimo nekaj zase. O tistih prigrizkarjih in kavčarjih pa je škoda izgubljati besede.

Sem bila zelo vesela, ko sem uspela prijateljico prepričati v to, da še ona začne laufat, ji z veseljem družbo in njen trenutni tempo mi prav odgovarja, tak zen tek vsak drug dan zvečer po PSTju.
Uporabniški avatar
 solatka
Hej Polžki.

Zadnje dni nisem tekla, ker sem imela druge stvari. Je pa fajn brat, da ste pridne.

Lenči, ti boš počasi rabila bodigarda, ko si tako "svetovno" znana ratala. :lol:

A veste, da imamo častno članico Polžkov? :wink:

Danes grem tečt.... upam. Moram se navadit na zgodnejšo uro (ponavadi sem šla tečt med 20.00 in 21.00 zdaj pa je že teeeemnoooo. :shock:
Sem razmišljala včeraj, da bo okotber prehitro tu, pa moram še mal za LM natrenirat :wink:
Uporabniški avatar
 niki
Jaz se pa danes počasi k sebi spravljam.. Ne vem kaj je bilo z včerajšnji dnem, pritisk sem imela 92/56, sem se počutila kot zombi :shock: . Ves čas se borim z nizkim pritiskom, včeraj me je pa čist uničil. Od torka nisem tekla in že tako pogrešam tek, vidim da me je že zasvojil :) . Danes grem svojo standardno progo pa da vidim če bo kaj bolje s počutjem.
 Tanjusha
Po skoraj 2-mesecni odsotnosti s tekaskih prog sem danes prav z uzitkom obula svoje staaare zguljene superge, vzela psa in sva sli ... LAUFAT :)
:laola

Odtekla sem 4x750 m + 5x400 m hoje. Tempo je bil super ultra polzji, kot se za pravo Polzko spodobi, kuzika je pridno cofotala po potocku, temperatura je bila ravno pravsnja, v gozdu je pa disalo ze cisto po jeseni. Al gre hitr cajt :?
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Hej Polžki.

Zadnje dni nisem tekla, ker sem imela druge stvari. Je pa fajn brat, da ste pridne.

Lenči, ti boš počasi rabila bodigarda, ko si tako "svetovno" znana ratala. :lol:

A veste, da imamo častno članico Polžkov? :wink:

Danes grem tečt.... upam. Moram se navadit na zgodnejšo uro (ponavadi sem šla tečt med 20.00 in 21.00 zdaj pa je že teeeemnoooo. :shock:
Sem razmišljala včeraj, da bo okotber prehitro tu, pa moram še mal za LM natrenirat :wink:

Pozdravljena, me veseli, da da uresničuješ plan za LM, saj veš 1.08 :lol: :wink: .

Kdo pa je častna članica Polžkov? To nam pa moraš odkriti, ne pa zavijati v skrivnost.

Pa lepo teci in nič se bati :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:Po skoraj 2-mesecni odsotnosti s tekaskih prog sem danes prav z uzitkom obula svoje staaare zguljene superge, vzela psa in sva sli ... LAUFAT :)
:laola

Odtekla sem 4x750 m + 5x400 m hoje. Tempo je bil super ultra polzji, kot se za pravo Polzko spodobi, kuzika je pridno cofotala po potocku, temperatura je bila ravno pravsnja, v gozdu je pa disalo ze cisto po jeseni. Al gre hitr cajt :?

Čudovito, le tako naprej. Pa še psička je zelo vesela, a ne. Kar lepo v čast Polžkov, smo te veseli nazaj med aktivnimi :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:Jaz se pa danes počasi k sebi spravljam.. Ne vem kaj je bilo z včerajšnji dnem, pritisk sem imela 92/56, sem se počutila kot zombi :shock: . Ves čas se borim z nizkim pritiskom, včeraj me je pa čist uničil. Od torka nisem tekla in že tako pogrešam tek, vidim da me je že zasvojil :) . Danes grem svojo standardno progo pa da vidim če bo kaj bolje s počutjem.

Niki, jaz bi ti ga rade volje dala kaj stran, pa kaj ko ne gre. Kar lepo po pameti, krajšo razdaljo, toliko, da bo tvoja dušica srečna in počutje bo tudi bolje :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 solatka
niki5 napisal/-a:Jaz se pa danes počasi k sebi spravljam.. Ne vem kaj je bilo z včerajšnji dnem, pritisk sem imela 92/56, sem se počutila kot zombi :shock: . Ves čas se borim z nizkim pritiskom, včeraj me je pa čist uničil. Od torka nisem tekla in že tako pogrešam tek, vidim da me je že zasvojil :) . Danes grem svojo standardno progo pa da vidim če bo kaj bolje s počutjem.

Niki5, tolaži se s tem, da tek zvišuje pritisk.Vsaj meni no.

Jaz sem vedno imela estremno nizkega. No sej je še vedno na spodnjem robu. Sploh zjutraj pri vstajanju sem morala biti kar previdna, a nisem prehitro vstala, ker se mi je stemnilo pred očmi. Včasih, pa sem se tud kar sesedla na posteljo.

na zadnji krvodajalski sem pričakovala kako lekcijo zaradi pritiska, pa je bil normalno visok. :shock:

Sicer pa zadnji dnevi so itak katastrof kar se pritiska tiče.
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:

Niki, jaz bi ti ga rade volje dala kaj stran, pa kaj ko ne gre. Kar lepo po pameti, krajšo razdaljo, toliko, da bo tvoja dušica srečna in počutje bo tudi bolje :lol: :wink: .

ja bi bilo fanj, če bi si lahko malo porazdelili, bi bile obe zadovoljni :)

Vrbsko jezero ti pa zavidam.. smo 2 leti zapored malo dopustovali tam z družino in je bilo vedno prekrasno.
Uporabniški avatar
 niki
solatka napisal/-a:

Niki5, tolaži se s tem, da tek zvišuje pritisk.Vsaj meni no.

Jaz sem vedno imela estremno nizkega. No sej je še vedno na spodnjem robu. Sploh zjutraj pri vstajanju sem morala biti kar previdna, a nisem prehitro vstala, ker se mi je stemnilo pred očmi. Včasih, pa sem se tud kar sesedla na posteljo.

na zadnji krvodajalski sem pričakovala kako lekcijo zaradi pritiska, pa je bil normalno visok. :shock:

Sicer pa zadnji dnevi so itak katastrof kar se pritiska tiče.

To je moj prvi razlog, da tečem. Da si malo energije pridobim, ker sem se tudi po cele dneve vlekla kot megla naokoli. Glede vstajanja imam jaz podobne težave. Že če čepim preveč in se na hitro dvignem se mi vrti :?

To se tudi meni zdi, da so zadnji dnevi še posebej težki.
Uporabniški avatar
 NellyPija
:P se mi zdi, da se že celo večnost nisem oglasila :oops: .
To seveda ne pomeni ,da vas ne prebiram redno, ampak nimam kaj za napisati...
Pridno tečem ( kot voda :lol: ) hehe... počasi gre; se trudim da vsaj 3x na teden.. če pa 4x, pa še toliko bolje.
8)

Morala bi si kupiti hlače za mrzle dni-pajkice, ampak ko mi niiiiiii.... Je mogoče katera sporbala jakno iz Hoferja? je OK? Ker včeraj sem tekla z vetrovko- sem bila čisto gnila spodaj :( ...
bo treba malo v nabavo...

Odštevam dneve do 6.9- ko grem na tekaški tečaj; pa da vidimo kaj vse delam narobe :oops: ...
Imejte se in leeeeep tekaški vikend!
:P
Uporabniški avatar
 NellyPija
:P se mi zdi, da se že celo večnost nisem oglasila :oops: .
To seveda ne pomeni ,da vas ne prebiram redno, ampak nimam kaj za napisati...
Pridno tečem ( kot voda :lol: ) hehe... počasi gre; se trudim da vsaj 3x na teden.. če pa 4x, pa še toliko bolje.
8)

Morala bi si kupiti hlače za mrzle dni-pajkice, ampak ko mi niiiiiii.... Je mogoče katera sporbala jakno iz Hoferja? je OK? Ker včeraj sem tekla z vetrovko- sem bila čisto gnila spodaj :( ...
bo treba malo v nabavo...

Odštevam dneve do 6.9- ko grem na tekaški tečaj; pa da vidimo kaj vse delam narobe :oops: ...
Imejte se in leeeeep tekaški vikend!
:P
 marko85
jaz pa mam problem, da sploh ne vem kam naj tečem. Imam na voljo eno cesto a dobenega kroga daleč naokoli. Še posebej zdaj, ko sem začetnik je problem, ker se bom moral vračat pa bo malo tak se glupo občutlo. Imam sicer en krog ampak je precej velik in ga niti približno še ne morem odtečt.
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA