področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 grb
niki5 napisal/-a:Ja, taka zimska jakna je, ni vetrovka. A potem to ni vredu? Mi bo prevroče?
Potem najbolj, da nazaj nesem...

No to je cist odvisno. Sem tud jaz kupil tole jakno. Imam doma IcePeakovo ki je se debelejsa, pa je za pozimi kar OK. Samo je verjetno odvisno kdaj pozimi teces. Jaz grem zjutraj ob 5, ko je se preklet mraz :)

G.
Uporabniški avatar
 Ksenija
niki5 napisal/-a:Mi je uspelo nabaviti kar sem želela. Gužva ni bila prehuda, edino kar sem opazila, da najmanjših št. je po količini manj kot ostalih.

A ima katera njihov modrček. Jaz se nisem mogla odločiti za nakup. Sem ga probala pa je nekam čudno stal, mogoče se mi je preveč mudilo, ker nisem hotela delati gužve, ker so že čakali za mano..

nedrček mi ni bil všeč... tak trd se mi je zdel, pa ful velik... kupila nogavice in vetrovko, rdečo ;)
Uporabniški avatar
 Frikica
Jaz imam že eno leto njihov modrček in mi je zelo všeč. Je malce trši, ampak drži vse tako kot je treba. ;) Sem šla po še enega danes.
Sem tudi kupila to tekaško vetrovko in se mi ne zdi, da mi bo predebela.
Do zdaj sem bila s temi stvarmi iz Hoferja zelo zadovoljna. Sploh nogavice zdržijo zelo dolgo.
Uporabniški avatar
 Jančika
Nogavice so res prva liga; na dolgo majico nimam pripomb, super služi. Modrček je tudi zelo fajn; sicer je res malo trši, a me nikoli ni ožulil ali kaj takega (držati pa na žalost nima kaj veliko, haha). Danes sem nabavila še enega (prejšnjega imam sigurno že leto in pol), bomo videli, kako se bo obnesel.

V Celju je bilo danes opoldan na voljo še veliko vsega, edino štunfi so bili že prebrani.
Uporabniški avatar
 Jančika
LoniM napisal/-a:Sem svojo sestro poslala samo po tiste odsevne pasove z lučko. Drugače pa so njihove cunje meni vse predolge, majce preširoke, čeprav naj bi bile S velikosti, manjše (XS) pa itak nimajo.

Ja, velikosti so ubitačne. Jaz nosim 34 oz.xs in pri Hoferju in Lidlu praktično ne morem kupiti nobenih cot - sem pa imela enkrat hudo srečo in mi je bila dolga majica začuda prav. Je bilo pa to res samo enkrat.

Lučke sem tudi jaz nabavila :) .
Uporabniški avatar
 teka-teka
Včeraj ob 12.30 je bilo robe še kar nekaj v LJ-Vič. Nakupila štunfov za pol tekaške ekipe, pa 2 modrčka, ki sta res zakon. Mimogrede, pred 14 dnevi sem zapravila denar za Triumfovega, ki naj bi ukrotil moje bogastvo(kaj bi dala, da bi bilo pol manj). Stal je skor 40 €. Pa je slabši kot Hoferjev. :shock:
Zanima me le, če ste slučajno kupoval tejkaške copate, so se vam zdele št. mal majhne?
No, vprašanje sem že zastavila na "Opremi".
 docca
teka-teka napisal/-a:Včeraj ob 12.30 je bilo robe še kar nekaj v LJ-Vič. Nakupila štunfov za pol tekaške ekipe, pa 2 modrčka, ki sta res zakon. Mimogrede, pred 14 dnevi sem zapravila denar za Triumfovega, ki naj bi ukrotil moje bogastvo(kaj bi dala, da bi bilo pol manj). Stal je skor 40 €. Pa je slabši kot Hoferjev. :shock:
Zanima me le, če ste slučajno kupoval tejkaške copate, so se vam zdele št. mal majhne?
No, vprašanje sem že zastavila na "Opremi".

Tudi jaz tečem v Triumfovem, ker mi edini našpona, kot je treba. Sem pa gledala enega iz Hoferja in mi na pogled ni bil všeč, ker se naramnice ne regullirajo in še obleči ga moraš čez glavo - tisti s prekrižanimi naramnicami. Zdel se mi je čisto mimo. A mi poveš prosim, katerega si ti kupila, ker bi ga tudi jaz z veseljem nabavila, če je res OK?
Uporabniški avatar
 niki
Meni je kar nerodno priznati, ampak imam en in edini modrček za tečt star cca. 15 let, sem šla danes prav gledat katere firme je. Je pa perfekten, ker mi res dobro stisne in ker se meni čez mesec oprsje poveča tudi za številko (in nazaj zmanjša), je tak da vse to prenese in je mehek, prilagodljiv. Mi ga je pa še mama kupila.

Mene je tudi ta pri Hoferju motil, ker gre čez glavo, eden je bil mi pretrd, pa noter jih nisem uspela stlačit :oops: Zato imam raje da je mahkeji, da se prilagodi mojim različnim velikostmi :) Sem pa dva modela poskusila, mislim pa da je bil še eden.. Mogoče bi res vse skupaj mogla bolj v miru probat, tako sem pa samo gor in dol dala, ker so mi ves čas nekaj premikali zavesico v kabini :roll:

A jih v Lj. imajo mogoče še?
Uporabniški avatar
 lenči
Joj, jaz bom pa spet Hervis napadla, ker čez teden nimam časa v Hoferja hodit, pa mi zoknčkov mal manjka. Pa dolga majčka bi prov pršla. Mogoče bo do jutri še kaj ostal?
 docca
Jaz sem si že prvi dan vse nabavila. Sem stala pred Hoferjem že pred 8. Kupila sem si hlače, majico, jakno, kapo, rokavice, nogavice. Jakna je res nekoliko večje velikosti. Hlače so debelejše, zimske. Nogavice sem že sprobala in so čisto dobre. Do sedaj sem imela predvsem RUN ampak sem jih prav hitro zdrajsala - v dveh mesecih so pogledale ven gumice oz. bele nitke. Je pa občutek v RUN meni boljši, ker so tanjše.
Tako da ne vem, če boš jutri še kaj dobila. Sem že jaz vse pobrala :D
Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:Jaz sem si že prvi dan vse nabavila. Sem stala pred Hoferjem že pred 8. Kupila sem si hlače, majico, jakno, kapo, rokavice, nogavice. Jakna je res nekoliko večje velikosti. Hlače so debelejše, zimske. Nogavice sem že sprobala in so čisto dobre. Do sedaj sem imela predvsem RUN ampak sem jih prav hitro zdrajsala - v dveh mesecih so pogledale ven gumice oz. bele nitke. Je pa občutek v RUN meni boljši, ker so tanjše.
Tako da ne vem, če boš jutri še kaj dobila. Sem že jaz vse pobrala :D

No, ker grem itak mimo bom vseeno pokukala, mogoče pa še kakšen ostanek dobim :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Jupi, dobila še vse kar sem želela, od zoknčkov, hlač, majčke, modrčka, rokavic, kape do jakne. Res so bili samo po 2 komada par številk, samo mam srečo, da so bile ravno moje :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 NellyPija
:D Sem ponosna lastnica nove jakne, majčke z doolgimi rokavi in jakne... 8)
Jakno sem lahko probala samo 42 in pa 38... Nazadnje sem se odločila za 38... saj morajo biti te jakne bolj tejlirane ne, in ne tako ohlapne ?! Hlače tudi imam.. JUPY!
Sem pripravljena na zimo :D
Za celih 50 € sem dobila celotno opremo! Njihov moderček imam pa že nekaj časa in je čisto OK!
Uporabniški avatar
 BoštjanG
:arrow: Hoferjeve dolge pajkice (povsem enake so bile naprodaj v že prejšnji akciji) se pri meni niso obnesle. So resda dovolj tople tudi za zimske temeprature, a se ne oprimejo telesa in lezejo dol, pa še malo okoli stegen, pa pleča ti razgalijo,...

:arrow: Majčke so pogojno dobre za toplejše dni, ko ni potrebno odvajanje vlage in gretje telesa. Za zimo pa se obrestuje nakup kvalitetnejših artiklov (pri meni Craft).

:arrow: Kape, trakovi, rokavice so bile tokrat iz precej tanjših materialov kot še pri prejšnji akciji.

:arrow: Nogavičke so pa zelo dober nakup.
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Kupil tekaške hlače in majico z dolgimi rokavi za 20 al 22€, tko da tut če mi ne bo štimal, ne bom velik denarja stran vrgel. 8)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA