prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Njukovic
No, po tem ko ze dolgo casa pridno berem kaj pisete po tekaskem forumu, sem se odlocil se sam kaj povprasat.
Zanima me tole. Ali kdo ve, kdaj pride jesenska kolekcija adidasovih tekaskih copat v trgovine. Lani sem kupil Adidas Supernova Control 10 in sem zelo zadovoljen z njimi, a zdaj imajo ze kar veliko km za sabo, tako da bo treba nabavit nove in ker sem bil z njimi zelo zadovoljen, bi najraje kupil kar enake. Vceraj sem bil v TS na Copovi, pa jih se nimajo.

Hvala za odgovore.
 Njukovic
Hvala za odgovor, vendar bo tista stevilka 10ke premajhna. Glede supernove 6 me pa zanima, ce slucajno kdo ve v cem je bistvena razlika med supernovo 10 in supernovo 6. Na prvi pogled namrec tista 6ka na www.superga.si, za katero link si mi dal, izgleda cisto tako kot moja lanska 10ka - se celo ista barva.
Uporabniški avatar
 Kratos
Nisem prepričan, vendar je ''6ka'' verjetno napaka, saj nikjer drugje (tudi na tujih straneh) nisem zasledil tega copata. Najbolje da kontaktiraš superge.si (oni bi ti morali najbolje odgovorit na vprašanje)...

Lep Pozdraw in Lahko Noč

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA